מנוי פלוס של ארה"ב לסוני 4 פרו עזרה
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
ממש לא לוחמני ואגרסיבי.Zachn כתב:טוב חבר, אני רואה שבאת בגישה לוחמנית ואגרסיבית, למרות שממש לא לזה התכוונתי ובטח שלא זלזלתי, אבל בסדר אני לא רוצה להתווכח עם אף אחד. שבוע טוב...
פשוט בא לומר לך שכשם שאני מעריך את הדברים שאתה רושם ומתייחס אליהם בהתאם, כך גם הציפייה שלי בעצם.
ואני בהחלט מעריך את התרומה הגדולה שלך ואת התשובות המושקעות שלך.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73236
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
·R4inbow כתב:היי שלום .. רכשתי סוני 4 פרו .. ראיתי מדריכים באינטרנט איך לבצע את ההרשמה ואיך לעשות את היוזר שלי כשל ארה"ב . באתי לרכוש מאמזון את המנוי פלוס של ארהב אמר לי שאני מישראל שיניתי את הכתובת כמו שהיה כתוב במדריך . הזמנתי את המנוי פלוס רשם שצריך לשלוח לי מייל לאישור .. שלחו לי בהתחלה מייל שהם לא הצליחו לאמת את הכתובת כנראה שמקושר לאשראי .. הזמנתי שוב מאז אין תשובה כבר יום וחצי שאני נכנס להזמנות שלי באמאזון רשום שלא נעשה כלל הזמנה . מה אני עושה לא נכון ?? מצאתי גם באיביי את המנוי פלוס השאלה אם זה אותו דבר ? ניתן לרכוש גם משם את המנוי ? ואם לא איך אני עושה שכבר ישלחו לי את הקוד הזה .אשמח לעזרה שלכם כי אני באמת לא יודע לאן לפנות תודה רבה מראש ....
רק תיקון קטן כי זה פשוט משגע אותי, לא רכשת סוני, רכשת פלייסטשיין. החברה עדיין לא בבעלותך
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73236
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
זה מאז ומתמיד שיגע אותי. לא מבין איך אנשים קוראים למוצר בשם של חברה. איך משפט כמו "קניתי סוני" ייכול להיות בעל משמעות בעברית? קנית את החברה? זה בדיוק כמו להגיד "קניתי סמסונג" או "קניתי אוסם". וז לא שסוני זו חברה קטנה ואלמונית שאפשר להתבלב בינה לבין שם המוצרים שלה...