https://www.hometheater.co.il/modules.p ... sc&start=0
בגלל עודף הגזענות שעייפו את עופר לאור
ולאור ההתפתחויות בשלש ימים האחרונים חש בי הצורך להבעיר את הגיזרה ולא לשמור בבטן דברים ולאמר דברים מהרגש:
השר כץ אמר אתמול "אין ספק שיש תחלואה דרמטית" - בוקר טוב ... מה חשבתם 120 חברי כנסת / ועדת קורונה / שר הבריאות שהקצב ילך ויקטן ?
פתחתם סגר לפני חודשיים - ואתם חושבים שילך לכם קל לנהל סגר שני ? פתחתם - תשכחו מיזה אנשים לא פראיירים - כשהברזל היה חם יכלתם להכות בו בעוד חם .
הנה כבר יש מרד בענף המסעדנות היום .
היינו בסיבוב הלחימה הזה של הסגר באפריל אנשים לא עבדו קחו את הימים האלה במספרים ותסכמו אותם (21 יום )
ברמלה יצאו רק עכשיו מסגר גם באשקלון וגם בלוד וגם באשדוד וגם באלעד וגם בירושלים ועוד ....(נניח 15 יום )
קחו את הימים שמי שנחשף לחולה מאומת או חלה כמו אישתי וישב בבית בבידוד כמו כלב עזוב ובאה מטומטמת אחת שהייתה בחתונה באשקלון והשביתה 300 איש מהעבודה ( 14 יום )
קחו את הסגר הנוסף המתוכנן ( נניח 21 יום )
ביום א' מערכת החינוך תושבת תוציא אנשי הוראה לשבת בבית והורים לילדים לשבת בבית (נניח 20 יום )
90 ימים מחורבנים ללא עבודה !
יכלתם מזמן כבר לסגור הרמטית לחודש - ולהפריד בן אוכלוסיות והמצב היה הרבה יותר טוב .
יכלתם מזמן לסגור השמים - אבל רק השבוע החבר AMIR - האיר את עיניי עם 31 טיסות
מר ביבי היקר חילק 6 מיליארד ש"ח על מה ?
תתן לעסקים שקרסו !
תן למי שצריך לקום על רגליו .
תן למי שבאמת זקוק ! יש אנשים שעבדו - ויש אנשים ללא משכנתא - ויש אנשים בעלי מעמד סוציואקונומי גבוהה - הם לא צריכים .
חשיבה מפגרת בחזקת 8.
למה פתחו את חדרי הכושר ? אנשים לא יהיו בודי בילדינג ?
והמסעדות? אז היו מוציאים עם שליחים - אף אחד לא ימות .
למה פתחו בריכות וים בשביל להסב נזק לציבור ולסגור שוב !
למה פתחו אולמות ? - אני אישית קיבלתי הזמנה לבר מצווה משפחה - לא הלכתי - אחרי 4 ימים שמעתי ש 30 איש נשלחו לבידוד - ויש שחלו.
למה פתחתם בתי כנסת - אני אדם מאמין בשם יתברך ומתפלל כל שבת - אבל אפשר גם בבית !
ולמה אפשרתם נשף - אני יודע שזה היה מחתרתי - איפוא ההורים היכן השכל ?
העיקר בכו אנשים - אנחנו רוצים לצאת ולבלות - יאללה חפשו מי ינענע אותכם - בגללכם אני לא הולך לעבוד בסגר השני .
יש אצבע מאשימה גם על הקומץ שאומר שהקורונה היא חארטה - ובתאונות מתים הרבה - וגם אצבע נוקבת ומאשימה על אלה שלא שמרו מרחק חברתי ולא הצטיידו במסיכה אתם אתם אשמים - ויודעים מה תוכלו *** גם אתם ותאכלו את הדייסה שבישלתם בעצמכם . ושבו בבית בסגר השביעי בקצב הזה.
מה נסגר איתכם ?
ההפגנות המרד והכאוס כבר כאן - ההפיכה בעם אינה רחוקה , לבוא . אנרכיה......
וגם הביזה והפשע יתחילו להביא ניצנים ...
התנהלות מקולקלת