Death Stranding הוכרז: משחק חדש של Hideo Kojima
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
המשחקים של הידאו באמת הזויים ומתוסבכים. זה הסגנון של הבאנדם לטוב ולרע.
אני אכן תמיד מעט מגרד את הראש במשחקים שלו כשאני מנסה להבין מי נגד מי ולמה ומעט פחות אוהב את ההיבט הזה. אבל, מה שבטוח זה שהמשחקים שלו תמיד ייחודיים, מעניינים ומאד איכותיים, הן במשחקיות והן ברמת ההפקה.
אז כן, לא הייתי בהייפ מטורף אחרי אף אחד מהמשחקים שלו, אבל כן שחקתי בכולם (למעט, מתבייש להודות, ב- MGS3). תמיד נהנתי.
תאריך השחרור באמת מפתיע.
סיים לפתח אותו די מהר, להערכתי בעיקר בגלל קבלת המנוע ושיתוף הפעולה שהסטודיו שלו מקבל מסוני ומ- Guerrilla Games.
אני אכן תמיד מעט מגרד את הראש במשחקים שלו כשאני מנסה להבין מי נגד מי ולמה ומעט פחות אוהב את ההיבט הזה. אבל, מה שבטוח זה שהמשחקים שלו תמיד ייחודיים, מעניינים ומאד איכותיים, הן במשחקיות והן ברמת ההפקה.
אז כן, לא הייתי בהייפ מטורף אחרי אף אחד מהמשחקים שלו, אבל כן שחקתי בכולם (למעט, מתבייש להודות, ב- MGS3). תמיד נהנתי.
תאריך השחרור באמת מפתיע.
סיים לפתח אותו די מהר, להערכתי בעיקר בגלל קבלת המנוע ושיתוף הפעולה שהסטודיו שלו מקבל מסוני ומ- Guerrilla Games.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
לא מאמין לך.
MGS3 זה פשוט יצירת מופת, ואני אפילו די מקנא בך שיש לך אפשרות לחוות אותו, מבלי שאתה יודע איך הוא מסתיים.
בזמנו קניתי PS3 רק בשביל MGS Legacy Collection, ואני לא מתחרט על שום שקל.
יש כבר אמולטרים למחשב עבור משחקי PS3, אז אם יש לך מחשב מספיק טוב, ואם התאימו אותם למשחק הזה, הייתי מציע לרכוש את ה-Legacy Collection בחום, גם אם זה רק בשביל MGS3.
MGS3 זה פשוט יצירת מופת, ואני אפילו די מקנא בך שיש לך אפשרות לחוות אותו, מבלי שאתה יודע איך הוא מסתיים.
בזמנו קניתי PS3 רק בשביל MGS Legacy Collection, ואני לא מתחרט על שום שקל.
יש כבר אמולטרים למחשב עבור משחקי PS3, אז אם יש לך מחשב מספיק טוב, ואם התאימו אותם למשחק הזה, הייתי מציע לרכוש את ה-Legacy Collection בחום, גם אם זה רק בשביל MGS3.
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@serg90
·
מעניין לראות שאתה יוצא מנקודת הנחה שאין אצלי PS3 פעיל..
אקנה אותו בהזדמנות. איכשהו זה מהמשחקים האלו שתמיד התגלגלו בין הכסאות ופשוט שכחתי ממנו עם השנים..
·
מעניין לראות שאתה יוצא מנקודת הנחה שאין אצלי PS3 פעיל..
אקנה אותו בהזדמנות. איכשהו זה מהמשחקים האלו שתמיד התגלגלו בין הכסאות ופשוט שכחתי ממנו עם השנים..
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73210
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3153 פעמים
לפחות מבחינה גרפית המשחק נראה מרשים:
- Huber
- חבר במועדון HT

סופסוף גיימפלי:
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

לפי עדכונים מהתקופה האחרונה המשחק כבר לא בלעדי ל- PS4. כותרת ופוסט ראשי נערכו בהתאם.
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

יוטיוב מפוצץ בביקורות עליו מהבוקר. חלקן מאד מחמיאות וחלקן ממש בינוניות ואפילו סולדות. מה שכן, כולם בערך מסכימים שהוא ייחודי ושונה לגמרי מהתבניות המוכרות. אבל, אני די חושש שזו לא כוס התה שלי.
איך כמה תיארו אותו? - סימולטור של שליח FedEx.
איך כמה תיארו אותו? - סימולטור של שליח FedEx.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
נראה לי שזה היה צפוי, שיהיה כאן ביטוי אמנותי.
גם עבורי, המשחקיות עצמה לא ממש נראית כמו כוס התה שלי, אבל אני בכל מקרה ארכוש את המשחק וגם אנסה אותו, כשיהיה זול יותר.
גם כי אני מאוד תומך בקוג'ימה ובכל סטודיו שאפתני שכזה, וגם כי אי אפשר בלי אמנות כזו על המדף שלי.
גם עבורי, המשחקיות עצמה לא ממש נראית כמו כוס התה שלי, אבל אני בכל מקרה ארכוש את המשחק וגם אנסה אותו, כשיהיה זול יותר.
גם כי אני מאוד תומך בקוג'ימה ובכל סטודיו שאפתני שכזה, וגם כי אי אפשר בלי אמנות כזו על המדף שלי.
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

פרסומת למשחק בחסות ריק ומורטי (אפילו ריק לא מבין מה הסיפור של המשחק הזה)
- Huber
- חבר במועדון HT

·serg90 כתב:מאז ש-base הפסיקו לעשות משלוחים לחו"ל, איפה עוד נשאר להמתין למחירים נורמאלים עבור עותק פיזי?
אמזון היחידה שנשארה רלוונטית?...
בבקשה - 35$ מחיר המשחק:
https://www.hometheater.co.il/vp3021131#3021131
- Huber
- חבר במועדון HT