E-MU Teak זמינות ב drop, מה חושבים ?

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
Fadida פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

היי

לפני כמה חודשים פספסתי את האופציה לקנות את ה tr-x00 אחרי שלקח לי קצת זמן להתבשל עם האוזניות שלי ולהגיע למסקנה שאני מעוניין בהן

היום emu teak זמינות למכירה ויצאו לי כ 400$ ($413 כולל משלוח בתקווה לא יקחו עליהן מכס)

האם למישהו כאן יש נסיון איתן? עד כה חיפשתי ביקורות ו innerfidelity ו zreviews מאוד ממליצים (אפילו יותר מה tr-x00)

באופן כללי המטרה שלי בקנייה הקרובה (ואולי שלהן) היא אוזניות של 300-400$ למטרת האזנה למוזיקה במשרד (לא האזנה קריטית), אני שומע המון ז׳אנרים אך לרוב מוזיקה דיי קצבית, מטאל/רוק/chill ועוד.

מה הייתם עושים ?
תודה

Fadida פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

אגב מה אומרים על ה dac/amp שמוצע ביחד ? CREATIVE LABS SXFI DAC/AMP

HeadphoneGuru
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 77
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #3 

לא הבנתי? אתה מבקש המלצה אחרי שקנית? או שעדיין מתלבט?

כי לא ברור הביטוי - היום emu teak זמינות למכירה ויצאו לי כ 400$ ($413 כולל משלוח בתקווה לא יקחו עליהן מכס)

Fadida פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

@HeadphoneGuru
·
"יצאו לי" בלשון עתיד :) סליחה על הבלבול

סתם
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99
נתן תודות: 15 פעמים

שליחה #5 

למה שלא תנסה אוזניות שיש לך פה בארץ ןתוכל גם להאזין להן לפני הקניה..למשל FOSTEX T60RP פלאנארית מעולה במסגרת המחיר שציינת ויש לה יבואן פה בארץ שיש לו הרבה דגמים ותוכל גם להשוות .אל תפספס את האוזניה הזו היא מעולה !!!! ותחסוך לעצמך את העגמת נפש של ההמתנה למשלוח ואת ההסתמכות רק על ביקורות של אנשים שאין להם את האוזניים שלך...

Fadida פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

@סתם
·

מבין את הנקודה ובהחלט דגלתי בה בעבר, אך לאחר כמה רכישות מוצלחות של אוזניות שלא קיימות בארץ להאזנה (בכך שראיתי ביקורות למשך כמה שעות) mdr-a1 ו 58x (האמת שגם את ה dt 770 pro לא ניסיתי בארץ)

בהחלט אסור להסתמך על מדרג אחד ואפילו שלושה, נראה שאין עליהן אף דירוג שלילי על ה sound, לאחר 4 יוטיוברים ועוד 10 ביקורות בכתב שכולן חיוביות מאוד נראה לי שבאמת סביר לקחת את הממוצע של כולם מבחינה הדירוג הכולל וחתימת הצליל שאנשים מאפיינים אותה. נראה שאלו אוזניות ה"fun" שאני מחפש.

בפוסט פה אני בעצם מחפש מישהו עם ניסיון ממשי עליהן או ידע עמוק יותר ממה שיש לי (סה״כ אני לא אודיופיל גדול אם בכלל) לכן כמובן שאשמח לשמוע את דעתם של כאלו שכן

עריכה:
לאחר צפייה בביקורת בודדת על ה T60RP הבנתי שעושות ״סקוויקים״ מסויימים . כיוון שאני אדם תזוזתי ובאופן אישי יצא לי להתקל בבעיה כזו בעבר באוזנייה אחרת אני מעדיף שלא להסתכן, המון תודה על ההמלצה :)
נערך לאחרונה על ידי Fadida ב 12/07/2020 15:31, נערך פעם 1 בסך הכל.

סתם
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

(Y) אצלי בFOSTEX T60RP אין את הבעיה הזו...

Fadida פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

אגב לגבי ה ״סקוויקים״ שטענתי שיש ל T60RP, קיבלתי פנייה בפרטי שטוענת טענה מנגד שהדבר לא מפריע כאשר האוזנייה על הראש.
הרושם שלי לגבי העניין הזה הוא מסרטון ביקורת בודד ולא חקרתי מעבר כיוון שרק הסיכוי לקבלת דגם כזה מבחינתי בעייתי (כיוון שאני זז הרבה ויש לי הפרעות קשב כאלו)

זה הסרטון סתם למי שמתעניין : (4:24-5:25) ?t=264

אגב הלכתי על ה emu-teac לאחר שפנה אלי חבר פורום בעל tr-x00 וה emu-teac ונתן לי את דעתו בנושא שחיזקה את הביקורות שראיתי באינטרנט

סתם
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

תתחדש ותהנה מקווה שגיעו מהר...אגב הן יפות מאוד ...(לא מכיר מבחינת סאונד ) אם בכל זאת תרצה תפנה ליבואן של הפוסטקס פה בארץ הוא מקצועי מאוד והכי חשוב אנושי מאוד...

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”