חוות דעתכם על גריל גז Char Broil Professional 4
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 42 פעמים
יש לי את ה 2 מבערים, גריל מדהים, אחרי מס' שנים עם CharBroil Traditional סוף סוף לא צריך לדאוג שכל הגריל עולה בלהבות, לאוכל יש טעם מדהים של עישון, החסרון היחיד הוא שחייב לנקות את הרשתות אחרי 3-4 פעמים שהשתמשת בגריל אבל זה לגמרי שווה את זה.
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

זו לו בדיוק בעיה, זה התכנון,
האינפרה עובד בצורה כזו שיש רשת צליה ומתחתיה יש סוג של רשת עם הרבה חורים קטנים (כדי שלא תהיה התלקחות) אז כל הלכלוך והאפר נופל לרשת התחתונה וסותם אותה, בגלל זה צריך לנקות את זה כל 3-4 שימושים.
האינפרה עובד בצורה כזו שיש רשת צליה ומתחתיה יש סוג של רשת עם הרבה חורים קטנים (כדי שלא תהיה התלקחות) אז כל הלכלוך והאפר נופל לרשת התחתונה וסותם אותה, בגלל זה צריך לנקות את זה כל 3-4 שימושים.
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

@שי-כ
·
אטימות טובה יחסית לגריל קודם שהיה לי (גם Char-Broil), לגבי טמ' לא שמתי לב מה המקסימום הגעתי.
·
אטימות טובה יחסית לגריל קודם שהיה לי (גם Char-Broil), לגבי טמ' לא שמתי לב מה המקסימום הגעתי.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4806
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 948 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
קניתי את השלושה מבערים. ניסוי ראשון קליל עם המבורגרים. עושה רושם טוב- עוצמה חזקה, פיזור חום אחיד ושום דבר לא נשרף.
שאלה: ברזלי הרשת צריכים לכסות באופן מדוייק את החורים של האינפרה אדום? זה גם יכול להתלבש כשזה לא ממש חופף...
שאלה: ברזלי הרשת צריכים לכסות באופן מדוייק את החורים של האינפרה אדום? זה גם יכול להתלבש כשזה לא ממש חופף...