1 - אפשרות למשחקים אינטרקטייבים
2 - מבחר משחקים מתאים לילדים
3 - גרפיקה חשובה אבל לא מחפש High End, הקונסולה תחובר לפלזמה FULL HD.
על איזו קונסולה הייתם ממליצים ולמה?
תודה
·RobotCop כתב:על נינטנדו סוויצ' בגלל שהיא עונה על כל הקריטריונים שהצגת....

·לדעתי אי אפשר לפרוץ את הסוויצ' החדש HAC-001-01 עם הקופסא האדומה.starrywolf כתב: עוד יתרון של הסוויטש (במידה והוא רלוונטי עבורך) הוא שניתן לפרוץ אותו עד הגרסא העדכנית ביותר כיום בניגוד לקונסולות אחרות אותן לא פרצו עד היום (אקסבוקס) או פרצו עד גרסא מסויימת (פלייסטיישן)....
·starrywolf כתב:גם אני מצטרף לדעה של RobotCop לגבי הסוויטש.
היתרון הגדול של הסוויטש על הקונסולות האחרות הוא שאפשר לקחת אותו ולשחק בו בכל מקום ולא רק בבית.
הוא קיים כבר כמעט 3 שנים עם מאות (אם לא אלפי) משחקים ולכן תמיד יהיו משחקים ישנים וזולים שתוכל לקנות בזול ותמיד יש מבצעים על משחקים אונליין.
אני גם לא חושב שהמשחקים שלו יקרים משמעותית בהשוואה לאותם המשחקים לקונסולות אחרות, למעט אולי משחקים חדשים שיצאו לכל הקונסולות וגם המשחקים האקסקלוסיבים שלו יהיו בדרך כלל יקרים.
עוד יתרון של הסוויטש (במידה והוא רלוונטי עבורך) הוא שניתן לפרוץ אותו עד הגרסא העדכנית ביותר כיום בניגוד לקונסולות אחרות אותן לא פרצו עד היום (אקסבוקס) או פרצו עד גרסא מסויימת (פלייסטיישן)....

·מספיק לראות את משחק הזלדה שיצא... מזמן, בהשקה או סמוך לה, והמחיר על 60 דולר כמו משחק חדש.embedded כתב:·......
בכמה הם יקרים בהשוואה למשחקים של הקונסולות האחרות?
איזו קונסולה קנית?...

נכון לעכשיו לא ניתן לפרוץ אותו אבל פריצה חומרתית חדשה כבר נמצאת בשלבי פיתוח ובדיקה מתקדמים לסוויטש החדש ולסוויטש לייט.Shasoosh כתב:·לדעתי אי אפשר לפרוץ את הסוויצ' החדש HAC-001-01 עם הקופסא האדומה..........

ככל הידוע לי יש חנות או שתיים פרוצות שניתן להוריד דרכן משחקים לסוויטש למרות שאין בהן משחקים צד ראשון דוגמת זלדה, מריו וכו' אלא רק משחקים צד שלישי. אין לי מושג אם הן עדיין עובדות כיום מכיוון שלא ניסיתי אף אחת מהן והידע שלי לגביהן הוא על סמך קריאה ברשת בלבד. אני אישית מוריד משחקים ומתקין אותם דרך המחשב ישירות לסוויטש למרות שיש אפשרויות אחרות כגון התקנה מהרשת או העתקה ישירה של המשחק לכרטיס הזכרון.embedded כתב:·......
אקרא על פריצה של הסוויטש.
למכשיר פרוץ ניתן להוריד משחקים אונליין?...