מתלבט בין B&O H6 ל- Sony MDR-1AM2
שלום
B&O H6
מול
Sony MDR-1AM2
להאזנה למוזיקה (במשרד, אז צריכות להיות סגורות)
האם דורשות הגברה? אם לא - האם הן ירוויחו מהגברה?
מי מהן איכותית יותר מבחינת איכות בנייה \ איכות הסאונד?
מי מהן יותר נוחה להאזנה של כמה שעות?
מתקשה להחליט בינהן..
תודה
B&O H6
מול
Sony MDR-1AM2
להאזנה למוזיקה (במשרד, אז צריכות להיות סגורות)
האם דורשות הגברה? אם לא - האם הן ירוויחו מהגברה?
מי מהן איכותית יותר מבחינת איכות בנייה \ איכות הסאונד?
מי מהן יותר נוחה להאזנה של כמה שעות?
מתקשה להחליט בינהן..
תודה
לדעתי (רק לדעתי)
2 האזניות באותה הרמה
B&O לדעתי מעוצבות בצורה יפה ומקצועית יותר,והחברה מכבדת את האחריות ומייצרת מוצרים דיי טובים.
סוני מקבלות פידבקים פחות טובים.
ברמה העקרונית אותו דבר.
לא צריכות מגבר, ומגבר אף פעם לא מפריע
אין סיכוי שיש לאנשים כאן אפילו זוג אחד מהאלו שציינת (ואם יש אז אין סיכוי שניסו את שתיהן), אז לא יוכלו לענות לך על השאלות בצורה מדוייקת. אם בכלל.
אזניות של 1000+ ש"ח נראות באמת כמו משהו יוקרתי
2 האזניות באותה הרמה
B&O לדעתי מעוצבות בצורה יפה ומקצועית יותר,והחברה מכבדת את האחריות ומייצרת מוצרים דיי טובים.
סוני מקבלות פידבקים פחות טובים.
ברמה העקרונית אותו דבר.
לא צריכות מגבר, ומגבר אף פעם לא מפריע
אין סיכוי שיש לאנשים כאן אפילו זוג אחד מהאלו שציינת (ואם יש אז אין סיכוי שניסו את שתיהן), אז לא יוכלו לענות לך על השאלות בצורה מדוייקת. אם בכלל.
אזניות של 1000+ ש"ח נראות באמת כמו משהו יוקרתי
גם לא יודע,
קניתי את החיכוי לאלו (נראה לי היה צריך להיות SIVGA SV-006 או איזה BOSHIFI או מוצר סיני)
קניתי את SIVGA SV-007
סאונד ממש טוב!
לא מוכח שאקןסטיקה של עץ היא זו שמשפיע משהו באזניות.
אבל מאוד נעים להחזיק מוצר שעשוי מעץ + הקשת ממתכת
יש לי עטים מעץ, רמקולים מעץ נחשבים לטובים, שכחתי עוד איזה מוצרים שיש בהם עץ מרגישים יותר יוקרתי ונעים לעבודה (אולי שולחן מעץ).
הן לא כל כך דומות לדגם הסיני אבל תמיד חשבתי שכן (:
וזה מוצר של DENON
שמע... קודם כל תחקור על האזניות ששלחת.
אני גם חושב שהן באותה הרמה, ורוב הסיכוי שרוב התשלום הולך על המותג.
הסיבה למה אני חושב שאין לאנשים את הדגמים האלו ספציפית היא: אנשים או הולכים על משהו גבוה או על משהו פחות ומעדיפים פתוחות.
בעצמי לא מצליח להסביר את ההגיון.
אבל אחרי שהעלת 3 דגמים של אזניות, אז דיי הגיוני שמישהו יגיב שיש לו או שמע (וגם זה לא בטוח).
גם כל האזניות שציינת סגורות ונראה לי ON EAR ולא OVER (אזניות קומפקטיות)
ואין לי השוואה איכותית או דעה בנושא
קניתי את החיכוי לאלו (נראה לי היה צריך להיות SIVGA SV-006 או איזה BOSHIFI או מוצר סיני)
קניתי את SIVGA SV-007
סאונד ממש טוב!
לא מוכח שאקןסטיקה של עץ היא זו שמשפיע משהו באזניות.
אבל מאוד נעים להחזיק מוצר שעשוי מעץ + הקשת ממתכת
יש לי עטים מעץ, רמקולים מעץ נחשבים לטובים, שכחתי עוד איזה מוצרים שיש בהם עץ מרגישים יותר יוקרתי ונעים לעבודה (אולי שולחן מעץ).
הן לא כל כך דומות לדגם הסיני אבל תמיד חשבתי שכן (:
וזה מוצר של DENON
שמע... קודם כל תחקור על האזניות ששלחת.
אני גם חושב שהן באותה הרמה, ורוב הסיכוי שרוב התשלום הולך על המותג.
הסיבה למה אני חושב שאין לאנשים את הדגמים האלו ספציפית היא: אנשים או הולכים על משהו גבוה או על משהו פחות ומעדיפים פתוחות.
בעצמי לא מצליח להסביר את ההגיון.
אבל אחרי שהעלת 3 דגמים של אזניות, אז דיי הגיוני שמישהו יגיב שיש לו או שמע (וגם זה לא בטוח).
גם כל האזניות שציינת סגורות ונראה לי ON EAR ולא OVER (אזניות קומפקטיות)
ואין לי השוואה איכותית או דעה בנושא
היה לי את ה mdr a1 והם היו מעולות, חבר שקנה בעקבותי לפני כמה שנים החליט לא מזמן לקנות את החדשות, ניסיתי אותו והן בהחלט אוזניות מעולות.
לדעתי לפחות, בשונה מהרבה אוזניות אודיופילים שמנסות להיות מדוייקות כמה שיותר, הסוני מנסות להיות הכי כיפיות שאפשר ובאמת הן הכי חמימות וכייפיות ששמעתי (יש לי dt770 ו 58x) אפילו אמנים פחות מוכרים עם סטודיו פחות מוצלח ישמעו כיפיות ולא תשים לב לפגמים (לטוב ולרע תלוי מה עושה לך את זה) בנוסף לזה הן מאוד נוחות לשימוש ארוך. אקנה אותן רק בהנחה, לי לפחות הן קצת יקרות כרגע.
אני אישית אוהב אוזניות פתוחות בעבודה (על ווליום בינוני/נמוך) כי זה עוזר לי להתרכז בשונה מסגורות.
לדעתי לפחות, בשונה מהרבה אוזניות אודיופילים שמנסות להיות מדוייקות כמה שיותר, הסוני מנסות להיות הכי כיפיות שאפשר ובאמת הן הכי חמימות וכייפיות ששמעתי (יש לי dt770 ו 58x) אפילו אמנים פחות מוכרים עם סטודיו פחות מוצלח ישמעו כיפיות ולא תשים לב לפגמים (לטוב ולרע תלוי מה עושה לך את זה) בנוסף לזה הן מאוד נוחות לשימוש ארוך. אקנה אותן רק בהנחה, לי לפחות הן קצת יקרות כרגע.
אני אישית אוהב אוזניות פתוחות בעבודה (על ווליום בינוני/נמוך) כי זה עוזר לי להתרכז בשונה מסגורות.
@homie23
·
אצלי ב 58X אני מגיע לרמת ווליום שממש מרצה אותי בלי להרעיש למי שליידי (עובד במשרדים עם cubicle אבל יש 4 אנשים גב אל גב באותה הקובייה).
זה גם סוג של מחייב אותי לשמוע בווליומים שלא הורסים את האוזן כך שאני לא אהיה חירש בגיל מאוחר בגלל שאני ממש אוהב מוזיקה.. (במיוחד שלפעמים פשוט כל רגע שאני על המחשב אני עם האוזניות) באוזניות איכותיות באמת אפשר לשמוע נמוך ולקבל את כל ה detail בשונה מכאלו שהעוצמה ממש משנה להם את תגובת התדר
ממליץ לך להתנסות ממישהו פה באוזנייה פתוחה, תשחק עם העוצמה ותשים את האוזנייה מטר מהאוזן שלך עד שיששמעו ממש ממש חלש, תשים על הראש ותבדוק איך זה נשמע לך
אני מניח שכל אוזנייה פתוחה מקרינה אחרת..
ואל תשכח שצליל נחלש (ביחס הפוך) של חזקה של 2 מהמרחק אז מה שמטר ממך נשמע נמוך מאוד, לא שומים ב 2 מטר
נ.ב מוזמן לבוא אלי להרצליה לשמוע את ה 58x אם אתה מהאזור (שלא צריכות הגברה בכלל)
·
אצלי ב 58X אני מגיע לרמת ווליום שממש מרצה אותי בלי להרעיש למי שליידי (עובד במשרדים עם cubicle אבל יש 4 אנשים גב אל גב באותה הקובייה).
זה גם סוג של מחייב אותי לשמוע בווליומים שלא הורסים את האוזן כך שאני לא אהיה חירש בגיל מאוחר בגלל שאני ממש אוהב מוזיקה.. (במיוחד שלפעמים פשוט כל רגע שאני על המחשב אני עם האוזניות) באוזניות איכותיות באמת אפשר לשמוע נמוך ולקבל את כל ה detail בשונה מכאלו שהעוצמה ממש משנה להם את תגובת התדר
ממליץ לך להתנסות ממישהו פה באוזנייה פתוחה, תשחק עם העוצמה ותשים את האוזנייה מטר מהאוזן שלך עד שיששמעו ממש ממש חלש, תשים על הראש ותבדוק איך זה נשמע לך
אני מניח שכל אוזנייה פתוחה מקרינה אחרת..
ואל תשכח שצליל נחלש (ביחס הפוך) של חזקה של 2 מהמרחק אז מה שמטר ממך נשמע נמוך מאוד, לא שומים ב 2 מטר
נ.ב מוזמן לבוא אלי להרצליה לשמוע את ה 58x אם אתה מהאזור (שלא צריכות הגברה בכלל)
יש לי את הH6 והן מעולות אבל לצערי הצלחתי להשיג רק את הגרסא הראשונה ב-700.
הגרסא השנייה נחשבת להרבה יותר טובה אבל נמכרת בארץ החל מ-1600 ובמחיר הזה לדעתי עדיף לקחת משהו אחר.
אני אתייחס על הH6 כי יש לי רק אותן:
אוזניות סגורות, קלות ונוחות מאוד.
הסאונד הפתיע אותי די לטובה והן מתחרות ישירות מול הHD598 (שכבר אי אפשר למצוא בשום מקום)
ביחס למחיר שקניתי אותן אני מרוצה מאוד.
הגרסא השנייה נחשבת להרבה יותר טובה אבל נמכרת בארץ החל מ-1600 ובמחיר הזה לדעתי עדיף לקחת משהו אחר.
אני אתייחס על הH6 כי יש לי רק אותן:
אוזניות סגורות, קלות ונוחות מאוד.
הסאונד הפתיע אותי די לטובה והן מתחרות ישירות מול הHD598 (שכבר אי אפשר למצוא בשום מקום)
ביחס למחיר שקניתי אותן אני מרוצה מאוד.