Why Women Kill
(עונה - 1)
שלוש נשים מתגוררות באותה אחוזה בתקופות שונות, אחת עקרת בית חביבה בשנות ה- 60. שנייה אשת חברה
עשירה בשנות ה- 80. שלישית עורכת דין פמיניסטית וביסקסואלית בעת הזו. שלושתן מגיעות בשלב מסוים
בחייהם למצב של נקמה ורצח הבן זוג שלהן בעקבות בגידה.
סדרת דרמה קומית אפלה שגרמה לי לעונג רב. מזמן לא נהניתי מקאסט שחקנים כל כך איכותיים. הרשימה ארוכה מדי
לציין את כולם, אתמקד בבולטים. Ginnifer Goodwin עקרת בית פשוטה שרק מחפשת מעט אהבה ותשומת לב מציגה דמות צבעונית ועשירה, Lucy Liu (עבורנו תמיד "המלאכית של צ'ארלי") בתור אשת חברה גנדרנית במשחק שובה לב ומצחיק
Reid Scott נפלא בתור תסריטאי כושל הנמצא בנישואים פתוחים, אך מי שבולט מעל כולם בתצוגת משחק שנונה ואיכותית הוא Jack Davenport בעלה של אשת החברה בסדרה, שחקן מרשים ושרמנטי שמדקלם מונולוגים בצורה טבעית להפליא.
דמויות המשנה גם הן מעולות.
הסדרה מאופיינת בלוקיישן מרשים, צילום נפלא, תלבושות מסוגננות בטוב טעם, מונולוגים וכתיבה שנונה, בימוי והפקה מוקפדים, ועלילה קולחת שנראית פשוטה אך מסתירה כמה סודות שמתגלים במהלך הפרקים. יש בסדרה כמעט כל מה שדרוש מסדרה איכותית, דמויות צבעוניות, שנונה ומצחיקה, עצובה ודרמתית, טרגית ואופטימית כאחת. שלושת הסיפורים משתלבים באופן כל כך מאוזן ומקסים, שנראה כאילו מדובר בסיפור אחד רצוף ולא בכמה סיפורים שונים. סדרה נפלאה וייחודית שהצליחה להצחיק אותי, להעציב אותי, ולהפתיע אותי עם סיום גאוני ששמור לסדרות גדולות. הנאה צרופה.
8.6/10