שאלה על מארזי עץ למגברים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
@ahersko
·היה גם אלמנט של טעם עיצובי. בשנות ה 60 עוד מכרו ציוד אודיו כשהוא מוסתר ברהיטים (קונסולות), אחר כך רצו שהוא ישתלב עם הריהוט של הבית. רק בשנות השמונים החלו לראות בציוד אודיו פריט עיצובי לכשעצמו.
אגב, גם היום למרנץ יש סדרת מכשירים המגיעים עם דפנות עץ כי הם מאמינים שזה משדר יוקרה.
·היה גם אלמנט של טעם עיצובי. בשנות ה 60 עוד מכרו ציוד אודיו כשהוא מוסתר ברהיטים (קונסולות), אחר כך רצו שהוא ישתלב עם הריהוט של הבית. רק בשנות השמונים החלו לראות בציוד אודיו פריט עיצובי לכשעצמו.
אגב, גם היום למרנץ יש סדרת מכשירים המגיעים עם דפנות עץ כי הם מאמינים שזה משדר יוקרה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
אני חייב להאיר את עינכם ביתרון מסוים ששמתי לב אליו,
רסיברים/מגברים משנות ה70 שהיו עם מארז עץ (לרוב) היו עם פחות חלודה מאשר מארזי מתכת,
יצא לי לראות את זה כבר כמה פעמים, כנראה שהעץ משמש סוג של "סופח לחות",
מעבר לזה היה אלמנט עיצובי, דווקא הפוך, בשנות ה80 המגמה היתה לחסוך בעלויות מה שלא היה בתקופת תור הזהב של שנות ה70
ראו דוגמת מכשירי סנסוי או מרנץ משנות ה70 מול 80...
רסיברים/מגברים משנות ה70 שהיו עם מארז עץ (לרוב) היו עם פחות חלודה מאשר מארזי מתכת,
יצא לי לראות את זה כבר כמה פעמים, כנראה שהעץ משמש סוג של "סופח לחות",
מעבר לזה היה אלמנט עיצובי, דווקא הפוך, בשנות ה80 המגמה היתה לחסוך בעלויות מה שלא היה בתקופת תור הזהב של שנות ה70
ראו דוגמת מכשירי סנסוי או מרנץ משנות ה70 מול 80...
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
גם לימאהה, אלא שהטמבלים שם החליטו להתקין את פנלי העץ כך שמלפנים לא רואים אותם, רק מהצדדים - וכך מתפספס רוב האפקט.Catskinner כתב:אגב, גם היום למרנץ יש סדרת מכשירים המגיעים עם דפנות עץ כי הם מאמינים שזה משדר יוקרה....
.Anything can be done, but it's only done if it's done