שאלה לגבי טפטים ופנלים עבים
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
יש לי קיר בודד שאני רוצה להדביק עליו טפטים Non Woven איכותיים (מריחת דבק על הקיר) שהזמנתי מאמזון.
הפנלים בעובי של 2 סנטימטרים. בנוסף עובר עליהם כבל רשת המכוסה עם חומר להסתיר אותו כך שהחלק העליון לא לגמרי אופקי אלא בזווית קלה.
מבחינה אסטטית, חשבתי להשלים עם גבס שיפוע של 45 מעלות מעל הפנלים, לצבוע עם בונדרול ולהדביק את הטפט על השיפוע עד קו הפנל. החשש הוא שהטפט ישתחרר עם הזמן.
מהיא הדרך האסטטיט והטובה להתמודד עם הפנלים?
הפנלים בעובי של 2 סנטימטרים. בנוסף עובר עליהם כבל רשת המכוסה עם חומר להסתיר אותו כך שהחלק העליון לא לגמרי אופקי אלא בזווית קלה.
מבחינה אסטטית, חשבתי להשלים עם גבס שיפוע של 45 מעלות מעל הפנלים, לצבוע עם בונדרול ולהדביק את הטפט על השיפוע עד קו הפנל. החשש הוא שהטפט ישתחרר עם הזמן.
מהיא הדרך האסטטיט והטובה להתמודד עם הפנלים?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אם אפשר מדביקים את הטפט לפני הפנלים. הפנלים סוגרים על הטפט.
אבל במקרה שלך הפנלים מאד עבים ולא ברור איך זה מסתדר. אם תעלה תמונה יהיה אולי קל יותר להבין.
אבל במקרה שלך הפנלים מאד עבים ולא ברור איך זה מסתדר. אם תעלה תמונה יהיה אולי קל יותר להבין.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9006
- נתן תודות: 1567 פעמים
- קיבל תודות: 1347 פעמים
הייתי מדביק רק על הקיר ומשאיר את הפאנל איך שהוא (בזווית של 90 מעלות עם הקיר).
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9006
- נתן תודות: 1567 פעמים
- קיבל תודות: 1347 פעמים
@yaronkle
עדיין. לא שכנעת אותי...
למלא 2 ס"מ זה המון יחסית לפאנל ולדעתי בשביל שזה "יעבור בעין" צריך שיפוע גדול יותר מאשר של 45 מעלות.
קח עוד רעיון יותר פשוט ליישום וגם מהיר יותר.
אתה יכול להדביק את הטפט רגיל עד לקו של הפאל ולאחר מכן לשים "קרניז" או פס אלומיניום בצורת "ר" עם הדבקה בסילקון לסגור את הסיפור ואז אין סיכוי שהטפט יבצבץ בעתיד.
עדיין. לא שכנעת אותי...
למלא 2 ס"מ זה המון יחסית לפאנל ולדעתי בשביל שזה "יעבור בעין" צריך שיפוע גדול יותר מאשר של 45 מעלות.
קח עוד רעיון יותר פשוט ליישום וגם מהיר יותר.
אתה יכול להדביק את הטפט רגיל עד לקו של הפאל ולאחר מכן לשים "קרניז" או פס אלומיניום בצורת "ר" עם הדבקה בסילקון לסגור את הסיפור ואז אין סיכוי שהטפט יבצבץ בעתיד.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.