המלצה על מערכת ק"ב

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
nvinyl66
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 826
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #21 

לי היה בזמנו רסיבר T753 של NAD- קניתי אותו משום שהתרשמתי מאוד מהצליל בנהשוואה לימהה או לסוני (לא בדקתי את הדנון). היתרון בNAD לעומת רסיברים אחרים הינו איכות הסאונד בסטריאו, העובדה שיש 5 או 6 יציאות פרה אמפ (שיאפשרו לך בעתיד לחבר מגברי הספק איכותיים יותר) והעובדה ששני הערוצים הראשיים תומכים גם ברמקולים של 4 אוהם. בנוסף הרסיברים של NAD מציעים את האלגוריתם EARS - שלפי דעתי מאפשר ליצור סראונד (ממקור של שני ערוצים) באיכות העולה על הפרולוג'יק.
מצד שני, הNAD חלש בכל הנוגע לסימולציות DSP שונות (אמפיתיאטרון, גן ילדים וכו'...) שהמוכרים ינסו לשכנע אותך בחשיבותן אבל כמעט כל מי שאני מכיר הפסיק לגעת בהן לאחר שבועיים מלהיבים ראשונים. נקודת חולשה נוספת הינן יחידות ה DAC שלו, שאינן מרשימות כמו אלה של דנון.
ברוב המקרים, הביקורות היו מצויינות, אבל אכן בהרבה פורומים (ואצל דילרים בארה"ב קנדה, דנמרק וישראל) היו הרבה מאוד טענות אודות בעיות של ביקורת איכות )ecoustics) . לחלק מהמכשירים יש בעיות HUM שאי אפשר לפתור אותן (כולל בשידרוג למע' ההפעלה 2, שאמור היה להתמודד עם זה). אני באופן אישי החלפתי את המכשיר הראשון שלי מייד בשל shut down בלתי צפויים - והמכשיר שקיבלתי במקומו (אותו דגם) היה מצויין, ללא כל בעיות במשך מספר חודשים עד שמכרתי אותו.
נועם

shmulikwe
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1646
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #22 

ndin כתב:אני הולך לשלם 5200 על רמקול שבעיניך הוא אפילו לא ממוצע
אולי תפנו אותי לרמקולים בטווח המחירים האלה של חברות כדי שלפחות אדע איזה דגם לבקש ולשמוע??
...
המחיר הנ"ל זה לרמקול בודד או לזוג?

ndin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #23 

היי,
המחיר הוא לזוג רמקולים קדמיים

שלח תגובה