עזרה בקניית אייפד

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
שלח תגובה
sHk פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני סטודנט להנדסת בניין מסלול תכנון ואני שוקל איזה אייפד לקנות אם בכלל אני חשבתי על iPad Air 2019 השאלה שלי האם הוא מספיק טוב כי מבחינת המחיר הוא מסתדר לי בול אני חושב גם עתידית על המשך הלימודים בהם אצטרך להריץ קצת תוכנות כמו autocad matlab וכו האם מישהו יכול להגיד לי אם האייפד הזה מספיק טוב וחזק והאם הוא מסוגל להריץ תוכנות או שעדיף לוותר ולהשתמש במחשב ומחברות כי את הiPad pro אני לא יכול להרשות לעצמי כרגע..
תודה על העזרה !

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3625
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #2 

sHk כתב:אני סטודנט להנדסת בניין מסלול תכנון ואני שוקל איזה אייפד לקנות אם בכלל אני חשבתי על iPad Air 2019 השאלה שלי האם הוא מספיק טוב כי מבחינת המחיר הוא מסתדר לי בול אני חושב גם עתידית על המשך הלימודים בהם אצטרך להריץ קצת תוכנות כמו autocad matlab וכו האם מישהו יכול להגיד לי אם האייפד הזה מספיק טוב וחזק והאם הוא מסוגל להריץ תוכנות או שעדיף לוותר ולהשתמש במחשב ומחברות כי את הiPad pro אני לא יכול להרשות לעצמי כרגע..
תודה על העזרה !
...
סימני פיסוק יכולים ממש לעזור בלימודי התואר...

בכל מקרה, אפל אייפד לא יכול להריץ Matlab או Autocad, כך שהאופציות שלך הן לפטופ רגיל או Microsoft Surface, שזה טאבלט מבוסס על חלונות.
https://www.microsoft.com/en-gb/surface/

Batnun

.

Audemars
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 116
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #3 

אייפד, לרבות אייפד פרו משמש כמוצר ״משלים״ למחשב נייד/שולחני ועדיין לא יכול לעמוד בפני עצמו בטאסקים של תוכנות קצה.
יש אוטוקאד ומאטלאב באייפד, אבל הן גרסאות קצת ״ערומות״ בהשוואה למה שתקבל דרך מחשב

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”