לאיזה מכשיר אנדרואיד צילום הווידיאו הכי מוצלח?
חשבתי שזה יהיה הנוט 10+ אבל ראיתי השוואה שזה לא בהכרח המצב.
מעניין אותי בעיקר צילום ווידיאו ב-4K, רצוי עם כמה שיותר FPS, עדשה רחבה גם יתרון, ושיהיה כמה שיותר יציב.
זה כמובן לא נועד להחליף את המצלמה הרגילה שלי, אבל מדי פעם שלא סוחבים אותה ופתאום יש אופציה לצילום, אני מעדיף את המכשיר עם הצילום הכי טוב שיש.
אני יודע ששל אייפון 11 מצויינת אבל לא סובל את המערכת של אפל.
מעניין אותי בעיקר צילום ווידיאו ב-4K, רצוי עם כמה שיותר FPS, עדשה רחבה גם יתרון, ושיהיה כמה שיותר יציב.
זה כמובן לא נועד להחליף את המצלמה הרגילה שלי, אבל מדי פעם שלא סוחבים אותה ופתאום יש אופציה לצילום, אני מעדיף את המכשיר עם הצילום הכי טוב שיש.
אני יודע ששל אייפון 11 מצויינת אבל לא סובל את המערכת של אפל.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
הרי אף אחד כאן לא ערך השוואה בין כל המכשירים כדי להגיע למסקנה מי הכי טוב.
כולם מסתמכים על ביקורות.
ואתה כותב:
אז, אם ראית השוואה שאומרת שנוט 10+ לא הכי מוצלח, מי היה מוצלח יותר בהשוואה?
הנה לדוגמה דירוג אחד, שמצאתי בשניה:
https://www.movavi.com/learning-portal/ ... rding.html
כולם מסתמכים על ביקורות.
ואתה כותב:
כלומר, אתה יודע לחפש השוואות.חשבתי שזה יהיה הנוט 10+ אבל ראיתי השוואה שזה לא בהכרח המצב...
אז, אם ראית השוואה שאומרת שנוט 10+ לא הכי מוצלח, מי היה מוצלח יותר בהשוואה?
הנה לדוגמה דירוג אחד, שמצאתי בשניה:
https://www.movavi.com/learning-portal/ ... rding.html
בפורום מקצועי בד"כ כן יש כמה שמודעים לכל היתרונות והחסרונות של רוב המכשירים העדכניים ומי נחשב הכי מוצלח, או שהם יודעים מה המקום הכי טוב למצוא את המידע הזה.
אני לא מועדכן, ההשוואה שראיתי היתה ביוטיוב, התרכזה בעיקר בצילום סטילס, ומבחינתו האייפון היה הכי מוצלח.
אני יכול לבדוק כמובן ביקורות בלי סוף ולחקור במשך שבוע בתקווה להשכיל ולהגיע לתובנות, אבל אז לא אספיק לרכוש במבצעים שרצים עכשיו.
או.... שאני יכול לשאול בפורום אם יש מישהו שכבר יש לו את המידע הזה.. זה דיי הרעיון של הפלטפורמה הזו. לא?
ההשוואה שמצאת בשניה לא באמת עוזרת, אין שם בכלל דוגמאות או השוואה אמיתית, רק מידע כללי על היכולות של הטלפונים, שחלקם בכלל מיושנים, אבל תודה על הניסיון לעזור.
אני לא מועדכן, ההשוואה שראיתי היתה ביוטיוב, התרכזה בעיקר בצילום סטילס, ומבחינתו האייפון היה הכי מוצלח.
אני יכול לבדוק כמובן ביקורות בלי סוף ולחקור במשך שבוע בתקווה להשכיל ולהגיע לתובנות, אבל אז לא אספיק לרכוש במבצעים שרצים עכשיו.
או.... שאני יכול לשאול בפורום אם יש מישהו שכבר יש לו את המידע הזה.. זה דיי הרעיון של הפלטפורמה הזו. לא?
ההשוואה שמצאת בשניה לא באמת עוזרת, אין שם בכלל דוגמאות או השוואה אמיתית, רק מידע כללי על היכולות של הטלפונים, שחלקם בכלל מיושנים, אבל תודה על הניסיון לעזור.
- Amir64
-
- גורו

בד"כ עושים השוואה של תמונות סטילס.
וידאו מבוצע בתוכנה, ולא ממש קשור ליכולות המצלמה בוידאו.
וידאו הוא הרי בסה"כ אוסף של תמונות סטילס.
וידאו מבוצע בתוכנה, ולא ממש קשור ליכולות המצלמה בוידאו.
וידאו הוא הרי בסה"כ אוסף של תמונות סטילס.
יכולות הווידיאו של מכשירים מסויימים שונה מיכולות הסטילס שלהם.
בכל אופן אם המצלמה יכולה למשל לצלם וידיאו ב-60 פריימים (או יותר) או 30, זה עניין חומרתי.
אם יש לה ייצוב תמונה אופטי, זה עניין חומרתי.
יש כאן מעבר ליכולות הסטילס של המצלמות, למרות שזה כן נותן מדד.
בכל אופן אם המצלמה יכולה למשל לצלם וידיאו ב-60 פריימים (או יותר) או 30, זה עניין חומרתי.
אם יש לה ייצוב תמונה אופטי, זה עניין חומרתי.
יש כאן מעבר ליכולות הסטילס של המצלמות, למרות שזה כן נותן מדד.
- Amir64
-
- גורו

פריימים בשנייה - זו קודם תכונה של המצלמה, שלא קשורה דווקא לוידאו.
אפשר לראות כמה תמונות לשניה המצלמה מסוגלת, לפי נתון ה- burst לסטילס.
ייצוב אופטי זו תכונה שקיימת עבור סטילס, לא דווקא לוידאו.
אותו מנגנון עובד בדיוק אותו דבר בשני סוגי הצילום.
אפשר לראות כמה תמונות לשניה המצלמה מסוגלת, לפי נתון ה- burst לסטילס.
ייצוב אופטי זו תכונה שקיימת עבור סטילס, לא דווקא לוידאו.
אותו מנגנון עובד בדיוק אותו דבר בשני סוגי הצילום.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3544
- נתן תודות: 1106 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
לפיקסל 4 החדש של גוגל יש את המצלמה הטובה ביותר. שילוב של חומרה עם תוכנה.
דווקא צילום ווידאו ב 4k של הפיקסל הוא 30fps ולא 60.
אבל שאר היתרונות מחפים על זה, מצב לילה בסטילס וכו
דווקא צילום ווידאו ב 4k של הפיקסל הוא 30fps ולא 60.
אבל שאר היתרונות מחפים על זה, מצב לילה בסטילס וכו
צילום ל-STOCK VIDEO, אישית לא תמיד משתמש בזה, אבל לפעמים צריך. במצלמה שלי למשל אני מתבאס שאין 120 פריימים.
נראה לי שזה דיי דרישת מינימום כיום שכל מכשיר דגל יציג את האופציה ל-60. מתפלא על גוגל, במיוחד שהם שמו דגש במכשיר על הצילום על פני שאר הדברים.
נראה לי שזה דיי דרישת מינימום כיום שכל מכשיר דגל יציג את האופציה ל-60. מתפלא על גוגל, במיוחד שהם שמו דגש במכשיר על הצילום על פני שאר הדברים.
·biodome כתב:צילום ל-STOCK VIDEO, אישית לא תמיד משתמש בזה, אבל לפעמים צריך. במצלמה שלי למשל אני מתבאס שאין 120 פריימים.
נראה לי שזה דיי דרישת מינימום כיום שכל מכשיר דגל יציג את האופציה ל-60. מתפלא על גוגל, במיוחד שהם שמו דגש במכשיר על הצילום על פני שאר הדברים....
זה משמעותי בעיקר לצילום וידאו מקצועי כאשר רוצים לעשות אפקט של הילוך איטי באיכות טובה. רוב אלה שעושים את זה משתמשים במצלמות יעודיות לכך ולא בטלפונים.
בעיני זה נחמד שיש, אבל ממש לא הכרחי.
- Amir64
-
- גורו

רק כי אתה צריך אתה חושב שזו דרישת מינימום.biodome כתב:נראה לי שזה דיי דרישת מינימום כיום שכל מכשיר דגל יציג את האופציה ל-60. מתפלא על גוגל, במיוחד שהם שמו דגש במכשיר על הצילום על פני שאר הדברים....
לצלם רצוף ב- 60FPS דורש חומרה שלא ממש כדאי להכניס לסמרטפון, כי זה הופך אותו ליותר כבד, מסובך לפיתוח וייצור, ויקר.
הרוב לא צריכים את זה.
אז לא. זו לא דרישת מינימום.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3544
- נתן תודות: 1106 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
מאחר והתכונה העיקרית שמעניינת אותך היא 4k 60fps. תרשה לי לסכם:
הנייד הכי טוב שנותן 60fps ב-4k הוא אייפון 11.
אם שללת את משפחת Ios. הטוב ביותר שתומך ב-4k 60fps זה הנוט 10.
הנייד הכי טוב שנותן 60fps ב-4k הוא אייפון 11.
אם שללת את משפחת Ios. הטוב ביותר שתומך ב-4k 60fps זה הנוט 10.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
@detailer
ברור גם אני משתמש במצלמה ברמה גבוהה יותר, זה תחביב שמנסה להכניס ממנו כסף לפעמים, אבל מה לעשות רוב הזמן אני לא מסתובב עם המצלמה עלי ולפעמים יש הזדמנות צילום, שגם טלפון מסוגל להפיק ממנה תוצאה באיכות גבוהה שניתן למכור.
בכל מקרה 60FPS זה לא הדרישה העיקרית שלי, אבל זה משהו שאני מצפה שיהיה ברמת מחירים הזו. יותר חשוב לי איכות התמונה בוידיאו על פני כמות הפריימים.
מצאתי עכשיו את ההשוואה הבאה וכאן בעיקר התרשמו מהיכולות של ה-P30
ברור גם אני משתמש במצלמה ברמה גבוהה יותר, זה תחביב שמנסה להכניס ממנו כסף לפעמים, אבל מה לעשות רוב הזמן אני לא מסתובב עם המצלמה עלי ולפעמים יש הזדמנות צילום, שגם טלפון מסוגל להפיק ממנה תוצאה באיכות גבוהה שניתן למכור.
בכל מקרה 60FPS זה לא הדרישה העיקרית שלי, אבל זה משהו שאני מצפה שיהיה ברמת מחירים הזו. יותר חשוב לי איכות התמונה בוידיאו על פני כמות הפריימים.
מצאתי עכשיו את ההשוואה הבאה וכאן בעיקר התרשמו מהיכולות של ה-P30