לכל אלה שלא מבינים בדיחה...
בקשר לבדיחת ynet,
נראה לי שקצת פספסתם את הרעיון של 1 באפריל...
אמורים לצאת בהכרזה מטומטמת ובסוף היום לצחוק על זה.
ברגע שהשארתם את זה בדף הראשי במשך ארבעה חודשים ואני אפילו בכלל לא בטוח שהיה על זה תאריך זה קצת איבד את הקטע.
אני בכלל הצטרפתי אחרי האחד באפריל (כמה ימים אבל לא משנה) כך שזה ממש לא היה רלוונטי.
בוא נוסיף לכך שבאמת קצת אחרי ההודעה הזאת התחלתם לפרסם את המאמרים ב-ynet.
למה ציפיתם ?
נראה לי שקצת פספסתם את הרעיון של 1 באפריל...
אמורים לצאת בהכרזה מטומטמת ובסוף היום לצחוק על זה.
ברגע שהשארתם את זה בדף הראשי במשך ארבעה חודשים ואני אפילו בכלל לא בטוח שהיה על זה תאריך זה קצת איבד את הקטע.
אני בכלל הצטרפתי אחרי האחד באפריל (כמה ימים אבל לא משנה) כך שזה ממש לא היה רלוונטי.
בוא נוסיף לכך שבאמת קצת אחרי ההודעה הזאת התחלתם לפרסם את המאמרים ב-ynet.
למה ציפיתם ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
בסוף המאמר היה כתוב בפירוש שזה בדיחה (זה התווסף בסוף היום).
לאחר מכן השארנו את זה כדי שתהיה הוכחה שזו היתה בדיחה...
הקטע הוא שעדיין אנשים מדברים איתי על זה כאילו ש-YNET רכשו אותנו...
לאחר מכן השארנו את זה כדי שתהיה הוכחה שזו היתה בדיחה...
הקטע הוא שעדיין אנשים מדברים איתי על זה כאילו ש-YNET רכשו אותנו...
אתה בטוח ?
כי אני זוכר שבדף הראשי זה הופיע כהודעה קבועה ולא מאמר. כמו הודעת הברוכים הבאים שיש עכשיו.
שם אני מבטיח לך שלא היה כתוב שום דבר על אחד באפריל וכפי שאמרתי ההודעה הזאת נשארה שם כמה חודשים אז אתה גם לא חושב בכיוון הזה.
כי אני זוכר שבדף הראשי זה הופיע כהודעה קבועה ולא מאמר. כמו הודעת הברוכים הבאים שיש עכשיו.
שם אני מבטיח לך שלא היה כתוב שום דבר על אחד באפריל וכפי שאמרתי ההודעה הזאת נשארה שם כמה חודשים אז אתה גם לא חושב בכיוון הזה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
NMP כתב:אתה בטוח ?
שם אני מבטיח לך שלא היה כתוב שום דבר על אחד באפריל וכפי שאמרתי ההודעה הזאת נשארה שם כמה חודשים אז אתה גם לא חושב בכיוון הזה....
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=152
- oferlaor
- מנהל

ההיפך, דווקא ההודעה שהודיעה שזו בדיחה נשארה תקופה ארוכה.
מעבר לזה, היה רק המאמר שמרטין ציין.
מעבר לזה, היה רק המאמר שמרטין ציין.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אהמממ...
הרי ברור שלפרק זמן מסויים הייתה הודעה אחת ואחר-כך הצטרפה אליה ההערה שלמטה.
לא התכוונתי שעכשיו הוספת אלא אמרתי שהיא לא התווספה מיד בסוף האחד באפריל.
לא יודע, אני בדרך-כלל שם לב לפרטים וקורא דברים עד הסוף אז קשה לי להאמין שקראתי את זה כשהייתה את ההערה הזאת.
הרי ברור שלפרק זמן מסויים הייתה הודעה אחת ואחר-כך הצטרפה אליה ההערה שלמטה.
לא התכוונתי שעכשיו הוספת אלא אמרתי שהיא לא התווספה מיד בסוף האחד באפריל.
לא יודע, אני בדרך-כלל שם לב לפרטים וקורא דברים עד הסוף אז קשה לי להאמין שקראתי את זה כשהייתה את ההערה הזאת.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
טוב, לא יודע.
אולי אני סתם טמבל
אולי הייתם צריכים להחליף את ההודעה ולא להוסיף הערה קטנה למטה.
אתה יודע מה, עכשיו כשאני חושב על זה ועל התאריכים אז אני חושב שהתוודעתי לאתר הזה בדיוק באחד באפריל, יום שישי (אני זוכר שחרשתי עליו כל הסופ"ש ורק כמה ימים אחרי זה נרשמתי).
אז יכול להיות שקראתי בדיוק את ההודעה המקורית ואז בגלל שבהמשך היא לא ממש השתנתה ונראתה זהה בעין אז לא שמתי לב.
אולי.
זה לפחות התירוץ שלי.
אני לא אחראי לתירוצים של האחרים
אולי אני סתם טמבל
אולי הייתם צריכים להחליף את ההודעה ולא להוסיף הערה קטנה למטה.
אתה יודע מה, עכשיו כשאני חושב על זה ועל התאריכים אז אני חושב שהתוודעתי לאתר הזה בדיוק באחד באפריל, יום שישי (אני זוכר שחרשתי עליו כל הסופ"ש ורק כמה ימים אחרי זה נרשמתי).
אז יכול להיות שקראתי בדיוק את ההודעה המקורית ואז בגלל שבהמשך היא לא ממש השתנתה ונראתה זהה בעין אז לא שמתי לב.
אולי.
זה לפחות התירוץ שלי.
אני לא אחראי לתירוצים של האחרים
- oferlaor
- מנהל

אני חושב שאני מבין את הבלבול.
הוספנו אותה למחרת היום, אבל היא היתה בתוך ההודעה (כלומר היה צריך להיכנס למאמר פנימה בכדי לראות את זה). הזזנו את זה לחלק החיצוני בשלב מאוחר יותר בעיקבות אי ההבנה שזו בדיחה.
הכי קטע שירדו עלי למחרת היום על כמה שאני לא הצלחתי לעבוד על אף אחד ושזה מתיחה כ"כ ברורה...
אתם הייתם צריכים לשמוע את הקול של מרטין אחרי שהוא קרא את העמוד הראשי (הוא היה בשיחת טלפון איתי תוך כדי שהוא ראה את זה). חחח חחח
הוספנו אותה למחרת היום, אבל היא היתה בתוך ההודעה (כלומר היה צריך להיכנס למאמר פנימה בכדי לראות את זה). הזזנו את זה לחלק החיצוני בשלב מאוחר יותר בעיקבות אי ההבנה שזו בדיחה.
הכי קטע שירדו עלי למחרת היום על כמה שאני לא הצלחתי לעבוד על אף אחד ושזה מתיחה כ"כ ברורה...
אתם הייתם צריכים לשמוע את הקול של מרטין אחרי שהוא קרא את העמוד הראשי (הוא היה בשיחת טלפון איתי תוך כדי שהוא ראה את זה). חחח חחח