עברתי עם 4 מינויים לרשת we4G. ואני חווה בעיה בסוללה אצל כולם
ניידתי את בני משפחתי לרשת we4G. כמה ימים אחרי הניוד בני המשפחה התחילו להתלונן על ירידה דרסטית בביצועי הסולל. התניידתי מ 012mobile.
הרשת החדשה יושבת על תשתית סלקום.
המכשירים שהתניידו הם אייפון 7, שני וואןפלוס 6 וגם שיאומי מי 8
אני לא מצליח להבין את העניין. למה החלפת הסים משפיעה על הסוללה. אני מניח שרשת סלקום עליה יושבת we4G היא רשת טובה ללא בעיות מיוחדות
בספק הקודם התדרים היו 900/2100 ובספק הזה התדרים 850/2100. אבל מה זה כבר משנה. הטלפונים כולם תומכים בתדרים החדשים.
אשמך לתובנות ממכם
יוסי
הרשת החדשה יושבת על תשתית סלקום.
המכשירים שהתניידו הם אייפון 7, שני וואןפלוס 6 וגם שיאומי מי 8
אני לא מצליח להבין את העניין. למה החלפת הסים משפיעה על הסוללה. אני מניח שרשת סלקום עליה יושבת we4G היא רשת טובה ללא בעיות מיוחדות
בספק הקודם התדרים היו 900/2100 ובספק הזה התדרים 850/2100. אבל מה זה כבר משנה. הטלפונים כולם תומכים בתדרים החדשים.
אשמך לתובנות ממכם
יוסי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2489 פעמים
גם אני ניידתי 4 מכשירים 3 אייפון ו 1 סמסונג ל we4g לא נתקלתי בבעיות .
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46328
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5067 פעמים
תבדוק מי הצרכן העיקרי של הסוללה, יש אפליקציה מתאימה מובנית ב- iOS & Android.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
Re: קשה לי להאמין שבלב גוש דן יש לסלקום בעיות בקליטה.
לא ירדת לסוף דעתי. ייתכן שאין בעיות קליטה אבל זה בגלל שהמכשירים מגבירים את עצמת המקלט/משדר.shoki222 כתב:@איינשטיין
·...
ייתכן שברשת הקודמת הייתם ממש בסמיכות לאנטנה ולכן צריכת ההספק על קליטה/שידור הייתה מזערית.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אתה מסתכן בתביעת לשון הרע. אם יש לך עובדות לספר - תספר. אבל ממליץ לך לא להכתיר חברה בשמות כמו אלה שבחרת ולהאשים אותם בעבירה פלילית של גניבה.eldan כתב:הייתי ממליץ לך להתרחק מהחברה הזו זו חברה של גנבים שגונבים כסף מלקוחות מבטחים משהו ובפועל גונבים כסף מלקוחות . הלוואי שהחברה הזו תפשוט רגל ושלא יגנבו כסף מאנשים תמימים ....
גם אם יש לך ראיות לכאורה שהחברה גונבת, במדינה שלנו בית-משפט הוא זה שפוסק אם הייתה גניבה או לא.
מציע לך להעביר כל חומר שיש לך למשטרה, כדי שתפתח בחקירה.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!