פטיפון ותקליטים למתחילים
-
TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
הי,
חברה טובה שלא נמצאת בפורום מחפשת עבור בן הזוג פטיפון ותקליטים.
תקציב: עד 1000 שקלים.
יש מערכת הגברה בבית, היא לא יודעת לתת עליה פרטים אבל נניח שיש כניסה אנלוגית.
צריך:
1. המלצות על דגם/דגמים מתאימים.
2. המלצה על מקום לרכוש ממנו תקליטים.
תודה מראש לעונים
חברה טובה שלא נמצאת בפורום מחפשת עבור בן הזוג פטיפון ותקליטים.
תקציב: עד 1000 שקלים.
יש מערכת הגברה בבית, היא לא יודעת לתת עליה פרטים אבל נניח שיש כניסה אנלוגית.
צריך:
1. המלצות על דגם/דגמים מתאימים.
2. המלצה על מקום לרכוש ממנו תקליטים.
תודה מראש לעונים
פטיפון + תקליטים תמורת 1000 ש"ח?
מאוד קשה...
נקודת התחלה - שתבדוק בבקשה איזו הגברה יש להם, ואם יש בה כניסת פטיפון יעודית, כי אם אין - צריך להקציב כסף לקדם מגבר, וזה לא יהיה קל בתקציב.
בפועל, האפשרות היחידה היא פטיפון פשוט ומשומש, משנות ה- 80, וגם אז ישאר מעט מאוד כסף לתקליטים (אם בכלל)
מאוד קשה...
נקודת התחלה - שתבדוק בבקשה איזו הגברה יש להם, ואם יש בה כניסת פטיפון יעודית, כי אם אין - צריך להקציב כסף לקדם מגבר, וזה לא יהיה קל בתקציב.
בפועל, האפשרות היחידה היא פטיפון פשוט ומשומש, משנות ה- 80, וגם אז ישאר מעט מאוד כסף לתקליטים (אם בכלל)
·תקליטים ב 10 - 20 שקלים במידה והטעם המוזיקלי שלך כולל מחזות זמר משנות ה 50, פרקי חזנות באיידיש, שאנסונים בלגיים, גולדן גיטאר vol.1-13, קלאסיים שרוטים הוצאות רומניות, מחזות בפולנית,ג'יימס לאסט וטיזמארתו עושים ABBA, ירושלים של זהב ו''האשה שאיתי '' דויד ברוזה.kalda01 כתב:תקליטים אפשר לקנות עם הזמן....בכל החנויות יש גם הרבה תקליטים משומשים ב 10-20 שקל לתקליט....
אני לא זז מכאן עד סוף הצד
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
אתם רוצים רשימה של תקליטים במצב NM שעלו לי עד 5 אירו ב DISCOGS ? (רמז...לא מחזות זמר בפולנית)
הנה דוגמא אחת:
738674195
Hindu Love Gods - Hindu Love Gods (LP, Album) (Giant Records, Reprise Records - 7599-24406-1, WX 389)
Media Condition: Near Mint (NM or M-)
Sleeve Condition: Near Mint (NM or M-)
€2.00
ומי שלא מכיר את האלבום הזה, אז הינה:
https://www.allmusic.com/album/hindu-lo ... 0000309577
דרך אגב, השואל לא אמר מה ההעדפה המוסיקלית שלו אז יתכן שדווקא כן מחפש מחזות זמר משנות ה50
הנה דוגמא אחת:
738674195
Hindu Love Gods - Hindu Love Gods (LP, Album) (Giant Records, Reprise Records - 7599-24406-1, WX 389)
Media Condition: Near Mint (NM or M-)
Sleeve Condition: Near Mint (NM or M-)
€2.00
ומי שלא מכיר את האלבום הזה, אז הינה:
https://www.allmusic.com/album/hindu-lo ... 0000309577
דרך אגב, השואל לא אמר מה ההעדפה המוסיקלית שלו אז יתכן שדווקא כן מחפש מחזות זמר משנות ה50
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
נתתי לך קודם דוגמא לאחד שעלה 2 אירו. יש המון כאלה במצב NM גם בפחות.nkorah כתב:יופי - אז כל תקליט עולה לא 5 יורו, אלא 8 ומשהו, שהם 35 ש"ח, וצריך לשמוכר אחד יהיו כמה תקליטים שבפועל רוצים, וכולם זולים מספיק, אחרת משלמים על תקליטים שלא בדיוק הייתי כרגע קונה......
אם אני שיש לי כמה אלפים מצליח למצוא אצל אותו מוכר 3-4 שאני רוצה, אז נראה לך שאחד שרק מתחיל לא ימצא?
נו באמת.... הפואינטה היא שניתן להתחיל לאסוף גם בעלויות סבירות וזה לא בשמיים. לא חייבים דווקא לקנות חדשים בניילון ב 100 וצפונה לחתיכה.
·