Middle-earth: Shadow Of War
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
העניין הזה של Loot Boxes וה- Pay to Win התחיל לחלחל להמון משחקי AAA. שיטות לגיטימיות ממשחקים חינמיים מיושמות במשחקים עם מחיר מלא בלי בושה. גועל נפש.
לא אקנה אף כותר שיש בו מהבולשיט הזה, אין מקום לגישה הזו.
לא אקנה אף כותר שיש בו מהבולשיט הזה, אין מקום לגישה הזו.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
@Huber
כן, אני רציני. זה דווקא נראה לי סביר שהמחיר ירד לאחר ההייפ של יום ההשקה. חשבתי שמי שעוקב אחרי השקות משחקים אולי יידע אם זה אכן כך. התגובות הציניות והמזלזלות אינן במקום.
@jacko-il
באחת הסקירות שפורסמו כאן דווקא נאמר שאין ל-loot box השפעה לרעה על המשחק. באחרות לא כל כך הייתה התייחסות לעניין הזה.
כן, אני רציני. זה דווקא נראה לי סביר שהמחיר ירד לאחר ההייפ של יום ההשקה. חשבתי שמי שעוקב אחרי השקות משחקים אולי יידע אם זה אכן כך. התגובות הציניות והמזלזלות אינן במקום.
@jacko-il
באחת הסקירות שפורסמו כאן דווקא נאמר שאין ל-loot box השפעה לרעה על המשחק. באחרות לא כל כך הייתה התייחסות לעניין הזה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73236
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
·Animor כתב:@Huber
...
אולי, אבל אין מצב שביום אחד ירד המחיר, גם במשחקים שבהם הביקורות של המבקרים והגולשים היו ממש מרסקות
(ע"ע אנדרומדה) המחיר לא ירד כ"כ מהר. ניחוש שלי שיקח כמה חודשים עד שירד המחיר. לא ראיתי שום משחק AAA עם ביקורות חיוביות שירד לו המחיר מעבר ל כ 45$ כ"כ קרוב להשקה.
·Animor כתב:@Huber
@jacko-il
באחת הסקירות שפורסמו כאן דווקא נאמר שאין ל-loot box השפעה לרעה על המשחק. באחרות לא כל כך הייתה התייחסות לעניין הזה....
ולעומתם יש סקירות שציינו בפירוש שזה כן מפריע, אפילו נתתי קישור לאחת מהן. אלו שלא התייחסו לזה, כנראה פחדו לעצבן את מפיצת המשחקים הזו ופחדו שבעתיד לא יקבלו עותק. אני אישית גם לא מתכוון לרכוש את המשחק, לא נעודד התנהלות שכזו כלפי צרכנים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

DLC נוסף בשם Blade of Galadriel :
-
Huber
- חבר במועדון HT

יש לי בעיה עם ה BASE האלו. כל פעם שאני רוכש מהם משחק (וזה קרה כבר 3 פעמים ברציפות), או שהמשחק כלל לא מגיע (קרה פעם אחת), או שלוקח לו כ"כ הרבה זמן להגיע שכבר יוצא המשחק הבא בסידרה
ברצינות - לי אישית יש TRACK RECORD ממש רע איתם
ברצינות - לי אישית יש TRACK RECORD ממש רע איתם
-
Huber
- חבר במועדון HT

בהחלט, מצד שני אני כבר חודש מחכה למשחק שהזמנתי מהם 
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
אז רק לפני כשבועיים צללתי לתוך המשחק, ואני מוכרח לציין שהוא ממש מפתיע לטובה.
זה מרגיש שהמשחק הקודם היה מעין משחק מקדים בלבד, וכאן כל המערכת של נמסיס ובכלל כל מערכת הקרבות עברה כמה וכמה עדכונים מאסיביים.
מאוד אוהב שיש קצת אסטרטגיה בגישה, יחד עם האקשן המהיר, ותמיד כיף לראות את ההטרלות של הטרולים
מה שעוד מוצא חן בעיניי הוא שתמיד אפשר להיכנס למשחק מבלי להתחייב למשימה ספציפית ואפשר סתם ללכת לצוד איזה אורק בשביל הכיף,
ככה שממש לא צריכים להשקיע, כי תמיד מעבר לפינה מחכה איזה קפטן וחבורתו לקצת אקשן.
מי שאהב ואפילו מעט את הקודם, יאהב את זה עוד יותר, וזה לטעמי שווה את ה 77 שקלים ששילמתי עליו.
עכשיו הוא עולה סביב 65 שקלים במחיר רגיל בבייס.
בקיצור, מומלץ!
זה מרגיש שהמשחק הקודם היה מעין משחק מקדים בלבד, וכאן כל המערכת של נמסיס ובכלל כל מערכת הקרבות עברה כמה וכמה עדכונים מאסיביים.
מאוד אוהב שיש קצת אסטרטגיה בגישה, יחד עם האקשן המהיר, ותמיד כיף לראות את ההטרלות של הטרולים
מה שעוד מוצא חן בעיניי הוא שתמיד אפשר להיכנס למשחק מבלי להתחייב למשימה ספציפית ואפשר סתם ללכת לצוד איזה אורק בשביל הכיף,
ככה שממש לא צריכים להשקיע, כי תמיד מעבר לפינה מחכה איזה קפטן וחבורתו לקצת אקשן.
מי שאהב ואפילו מעט את הקודם, יאהב את זה עוד יותר, וזה לטעמי שווה את ה 77 שקלים ששילמתי עליו.
עכשיו הוא עולה סביב 65 שקלים במחיר רגיל בבייס.
בקיצור, מומלץ!
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

יושב אצלי בהמתנה כבר מבלאק פראיידיי ובדיוק סיימתי ספיידרמן ותכננתי להתחיל אותו בסופ"ש הזה.
מהקודם יחסית נהנתי אבל לא ממש אהבתי/הבנתי את העלילה והמסביב (אפילו לא זוכר את הדמות אותה מגלמים שם), לדעתי הוא היה די ג'נרי ומשעמם בהיבט הזה. את הנוכחי התלבטתי אם לקנות בכלל בגלל כל הפיאסקו שהיה סביבו עם כל ה- Micro Transactions וה- Loot Boxes אבל לאחר שהם עשו עדכון שהוריד/שינה את המערכות המסריחות ולאחר שהמחיר שלו היה בקאנטים החלטתי בכל זאת לקחת אותו לנסיון. אני גם משוכנע שאצליח לחלץ ממנו כמה שעות טובות של הנראה.
מהקודם יחסית נהנתי אבל לא ממש אהבתי/הבנתי את העלילה והמסביב (אפילו לא זוכר את הדמות אותה מגלמים שם), לדעתי הוא היה די ג'נרי ומשעמם בהיבט הזה. את הנוכחי התלבטתי אם לקנות בכלל בגלל כל הפיאסקו שהיה סביבו עם כל ה- Micro Transactions וה- Loot Boxes אבל לאחר שהם עשו עדכון שהוריד/שינה את המערכות המסריחות ולאחר שהמחיר שלו היה בקאנטים החלטתי בכל זאת לקחת אותו לנסיון. אני גם משוכנע שאצליח לחלץ ממנו כמה שעות טובות של הנראה.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
·ממש כך, היה אצלי בהמתן עד שסיימתי בקלוג ספציפי.jacko-il כתב:יושב אצלי בהמתנה כבר מבלאק פראיידיי ובדיוק סיימתי ספיידרמן ותכננתי להתחיל אותו בסופ"ש הזה.
מהקודם יחסית נהנתי אבל לא ממש אהבתי/הבנתי את העלילה והמסביב (אפילו לא זוכר את הדמות אותה מגלמים שם), לדעתי הוא היה די ג'נרי ומשעמם בהיבט הזה. את הנוכחי התלבטתי אם לקנות בכלל בגלל כל הפיאסקו שהיה סביבו עם כל ה- Micro Transactions וה- Loot Boxes אבל לאחר שהם עשו עדכון שהוריד/שינה את המערכות המסריחות ולאחר שהמחיר שלו היה בקאנטים החלטתי בכל זאת לקחת אותו לנסיון. אני גם משוכנע שאצליח לחלץ ממנו כמה שעות טובות של הנראה....
אם נהנית קלות מהקודם, אתה תהנה מזה עוד יותר.
הדמות כאן נשארת די ג'נרית, והעלילה פחות עוסקת בה ויותר מסביב.
אבל - הפאן העלילתי כאן הפעם הוא אך ורק לשמש כרקע למשחקיות עצמה (ואתה תראה זאת היטב במערכה הראשונה והמעבר לשנייה)
כל הפואנטה כאן היא המשחקיות עצמה, איך אתה בונה את הדמות שלך, משדרג אותה ומכין את הצבא שלך לבאות. (כן, אתה משקיע בבניית צבא משלך הפעם)
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

סבבה, נשמע כמו Time Filler קלאסי