הסיבות לסוני:
- קודם כל אני רוצה 75" , כך שה-LG OLED לא בא בחשבון - אין בכלל .
- בלי קשר, אני קצת מפחד מצריבות , יש לי אשה ויותר גרוע, יש לי ילדים....
- הסמסונג Q7 כבר כל כך קרובה למחיר של הסוני שעדיף כבר הסוני - הסוני יותר טובה.
- ובלי קשר לסמסונג'ס יש את הבעיה של ההבהובים (כשיש כתוביות ואו כשיש רקע חשוך ופתאום משהו מואר , כמו פנים של בנאדם...) שזה ממש מבאס אותי.
ההתלבטות שלי כרגע היא אם ללכת על ה-75NU8000 בידיעה שיש את הבעיה הזאת אבל לחסוך כ~6000 ש"ח או להתפרע וללכת על הסוני המהוללת.
ה55 אינג. והיא פשוט מדהימה. העיצוב, הגימור, המסגרת הדקיקה. ממשק האנרואיד מעולה. הפקודות הקוליות עובדות חלק. ה4K מדהים. הסאונד מדהים. הצבעים של סוני פשוט אין שני להם. מי צריך OLED שיש לך את הLCD הכי מדהימה שיש היום לשוק להציע.
לך על זה. לא תתחרט ולא תצטרך לחשוש מצריבות או לחורר את הכיס. תאמין לי ברגע שתהייה לך את הטלויזיה הזו כבר מהצפייה הראשונה תבין שלא התפשרת על LCD אלא להפך.
לא מזמן היה אצלי טכנאי lg כי חשבתי שיש פגם בטלוויזיה שלי (7900 בת חודש וקצת) והוא היה ממש נחמד אז דיברנו על כל מיני מסכים והוא אומר שיש בoled אחריות לצריבה במשך ה3 שנים אחריות וגם אפשר להרחיב את האחריות ועדיין יהיה כיסוי לצריבה, שווה בדיקה מול היבואן ח.י למי שרוצה lg oled אבל חושש מצריבות. אותי אישית הוא שכנע וכשיגיע הזמן להחליף בסלון נקנה oled.
TsachiEiny כתב: מי צריך OLED שיש לך את הLCD הכי מדהימה שיש היום לשוק להציע.
.
...
·רק תיקון קל. הLED (LCD זה מונח של פעם) הכי מדהימה והכי קרובה לOLED לדעת רוב המומחים זה הסמסונג Q9FN שלוקחת את הסוני הנ"ל ברוב המבחנים.
רק המחיר, המחיר...
------------------------------------------------------------------
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.
אגב, עכשיו אני רואה וקורא שהדגם של שנה שעברה XE930 \ X930E טוב יותר.
קצת מבאס, למרות שכנראה בכלל לא ניתן להשיג אותו, ואפילו אם היה ניתן, היה עולה הרבה יותר.
אשמח לפרטים מוצקים מאיפה אתם מביאים את המחירים האלה?
להבנתי אתם חולמים ואו חיים בללהלנד.
סוני 70 אינץ דגם 830 עולה 7000-6700
סמסונג 75 דגם 8000 עולה 9200-12000(תלוי איזה יבואן)
סוני 75 סדרה 9005/900 זה כבר סיפור של 15000 ומעלה
@av-br
גם אני ראיתי באינטרנט שבהרבה מצבים הדגם הישן יותר טוב (דווקא ה-XE900 ולא ה-XE930, שההבדל בניהם זניח)
שאלתי בחנות ואמרו שלא מוכרים אותו כי הוא דגם של שנה שעברה