visa נטען united kingdom ps account

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
punch3114 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם
פוסט ראשון שלי ואני ממש אשמח לעזרתכם.
יש ברשותי משתמש בריטי (UK) שתחתי בשיא טיפשותי לפני שנה וחצי בערך
עד עכשיו לא רכשתי כלום מהps store וכרגע אני ממש מעוניין לקנות דברים במבצעים מהחנות
הבעיה שאני לא מצליח להכניס שום משתמש (credit/paypal) למשתמש הבריטי שלי
קניתי visa נטען דרך דואר ישראל, ניסיתי להכניס את הפרטים והראה לי שגיאה בסיום מילוי הפרטים של הכרטיס ( ניסיתי להכניס פרטים בכתובת והpostcode, של בריטניה, לונדון וכדומה)
השאלה שלי האם אני יכול להכניס כרטיס ויזה נטען איכשהו או דרך פיתרון אחרת,
תודה לעוזרים

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #2 

@punch3114

ממש לא טיפשי מצדך, אני עם משתמש אנגלי כבר כ 15 שנים עוד מימי ה PS2, וזה משתלם מאוד.
פשוט מאוד - רוכשים גיפט קארד, מכניסים את הקוד בחנות הדיגיטלית תחת REDEEM CODE וזהו, יש לך כסף בארנק לכל רגע שתצטרך.
אני רוכש מכאן, התהליך פשוט - רוכשים, משלמים (אני בפייפאל) ואתה מקבל מיד מייל בו מצורף קישור חזרה אל האתר ובו חשוף הקוד עבורך.
https://www.cdkeys.com/playstation-netw ... cards/l/uk

אין עמלות!

punch3114 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

@gal-cohen
·תודה רבה
ניסיתי כבר לרכוש 10 פאונד למטרת קניית ps plus ל3 חודשים, אך עדיין ביקש ממני אמצעי תקשורת כלשהו, (paypal, credit card) אם אכניס סכומים גדולים יותר( לרכישת משחקים) הוא לא ייבקש ממני?
נוצר מצב שיש לי 10 פאונד בwallet שאני לא יכול להשתמש בו בגלל שאני לא יכול להכניס שום אמצעי תשלום

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #4 

@punch3114

חבר יקר, לא אמור להיות שום מצב בעולם שיש לך אפילו פאונד אחד, מבלי שתוכל לנצל אותו.
אני מעולם לא שמתי פרטי אשראי בפרופיל הזה (כי זה לא אפשרי בכל מקרה) ואני מבצע רכישות על בסיס קבוע.
כלומר, אם כרגע אני נכנס לחנות הדיגיטלית ויש לי יתרה של 6 פאונד, ויש משחק שעולה עד אותו סכום, אני מוסיף לעגלה, משלם עם היתרה ומתקזז, זהו.
אז.. לפני שאתה שופך עוד כספים, תוודא שבאמת יש לך יתרה של 10 פאונד כפי שציינת, ותנסה לממש אותם.
זה מופיע לך כך:

(אני מעלה את המכשיר שלי ומצלם לך עוד דקה)

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

נכנס לחנות
לוחץ על cart למעלה
וזה מה שמופיע, יתרה שאין שום בעיה לנצל אותה

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

punch3114 כתב:@gal-cohen
·תודה רבה
ניסיתי כבר לרכוש 10 פאונד למטרת קניית ps plus ל3 חודשים, אך עדיין ביקש ממני אמצעי תקשורת כלשהו, (paypal, credit card) אם אכניס סכומים גדולים יותר( לרכישת משחקים) הוא לא ייבקש ממני?
נוצר מצב שיש לי 10 פאונד בwallet שאני לא יכול להשתמש בו בגלל שאני לא יכול להכניס שום אמצעי תשלום
...
·

סליחה - עכשיו ברור לי למה נתבקשת לשים פרטים.
ברגע שרוצים לרכוש PLUS דרך החנות, זה מבקש אמצעי תשלום, סתם כי בא להם לחדש לך את זה בסוף התקופה...
אז הדרך לעקוף את זה, זה פשוט לקנות את הפלוס מהאתר שציינתי מעלה, ואז לממש את הקוד בחנות וזהו.
אז הנה, יש לך 10 פאונד לממש למשחקים, ותקנה פלוס דרך CDKEYS או כל אתר שנוח לך בו וזול.
בהצלחה!

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”