הדבקת מסילת כבלים לקיר
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46324
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
סיליקון לא נועד להדבקה, אם כבר אז סופר-7.
תמיד יהיה את החשש כי המסילה תתנתק לאחר זמן מה, לכן זוהי הזדמנות טובה להשתמש בפטישון.
תמיד יהיה את החשש כי המסילה תתנתק לאחר זמן מה, לכן זוהי הזדמנות טובה להשתמש בפטישון.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
הדרך היחידה שסופר 7 יצא זה עם הטיח עצמו, לדעתי אתה יכול להשתמש בסופר 7 ללא צורך בקדיחה, אבל כמובן זה תלוי באורך של המסילה, והזווית שבה היא יושבת, האם היא נתמכת פאנל או לא
אני צריך בערך:ValorHeart כתב:הדרך היחידה שסופר 7 יצא זה עם הטיח עצמו, לדעתי אתה יכול להשתמש בסופר 7 ללא צורך בקדיחה, אבל כמובן זה תלוי באורך של המסילה, והזווית שבה היא יושבת, האם היא נתמכת פאנל או לא...
מטר קיר , פינה (מאמין שאין פנל פינתי), 2.6 מטר,פינה, 2.7 מטר (למרות שזה מאחורי הספה אבל שיהיה גם שם).
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
@yevsh
אתה כבר מדבר על תעלה רחבה וכבדה (כבלי HDMI, רשת, רמקולים)
אורך שכזה, חייב לחבר את התעלה עם ברגים ודיבלים, אחרת לא משנה עם מה תדביק שם, זה יקלף לך את כל הקיר.
רק לא ברור איך הגעת למצב שאתה מעביר מקצה אחד של סלון לקצה שני כבל HDMI, אלא אם מדובר במקרן?
ועוד משהו - תנסה לצמצם קצת את העניין, ואת כבלי הרמקול תעביר למעלה לתקרה ושם תסליק את זה עם סיליקון/שפכטל אמריקאי.
כך תוכל למטה באמת להשתמש בתעלה דקה ואסתטית יותר.
אתה כבר מדבר על תעלה רחבה וכבדה (כבלי HDMI, רשת, רמקולים)
אורך שכזה, חייב לחבר את התעלה עם ברגים ודיבלים, אחרת לא משנה עם מה תדביק שם, זה יקלף לך את כל הקיר.
רק לא ברור איך הגעת למצב שאתה מעביר מקצה אחד של סלון לקצה שני כבל HDMI, אלא אם מדובר במקרן?
ועוד משהו - תנסה לצמצם קצת את העניין, ואת כבלי הרמקול תעביר למעלה לתקרה ושם תסליק את זה עם סיליקון/שפכטל אמריקאי.
כך תוכל למטה באמת להשתמש בתעלה דקה ואסתטית יותר.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

@yevsh
אז כמו שציינתי, תנסה לצמצם את הכמות בחלוקה.
זה הכל נגזרת של אם מדובר בבית משלך או לא.
אם זה בית שלך, ללא ספק תנסה בכל מחיר לא להגיע למצב של תעלות כאלו, כי זה עדיין לא נראה טוב.
וכך גם תוכל ליישם את הדרך להדביק לאורך בחיבור בין התקרה לקיר.
אז כמו שציינתי, תנסה לצמצם את הכמות בחלוקה.
זה הכל נגזרת של אם מדובר בבית משלך או לא.
אם זה בית שלך, ללא ספק תנסה בכל מחיר לא להגיע למצב של תעלות כאלו, כי זה עדיין לא נראה טוב.
וכך גם תוכל ליישם את הדרך להדביק לאורך בחיבור בין התקרה לקיר.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

@yevsh
הבנתי,
אז כן, תלך על פתרון התעלה.
אבל כאמור, לחבר עם דיבלים וברגים, וכמובן שמריצים את זה בצמוד לפאנל, כך הוא גם "נשען" עליו ונותן לך זווית ישרה, גם למדידות והחורים.
ולא לקנות את התעלות בהום-סנטר או ACE!
בטמבורייה השכונתית זה חצי מחיר.
הבנתי,
אז כן, תלך על פתרון התעלה.
אבל כאמור, לחבר עם דיבלים וברגים, וכמובן שמריצים את זה בצמוד לפאנל, כך הוא גם "נשען" עליו ונותן לך זווית ישרה, גם למדידות והחורים.
ולא לקנות את התעלות בהום-סנטר או ACE!
בטמבורייה השכונתית זה חצי מחיר.
אני הדבקתי עם זה אבל מעביר 2 כבלים של רמקולים סה"כ, הטיח במצב טוב אז לא חושש שהתעלות יפלו עם הטיח, לא חושב שמשקל כזה יכול לנתק את התעלה מהקיר, החומר נדבק ישירות פשוט הצמדתי ועזבתי...
https://gilar.co.il/products/%D7%A1%D7% ... %99%D7%9D/
https://gilar.co.il/products/%D7%A1%D7% ... %99%D7%9D/
מצטרף להמלצה לא לקנות בהום סנטר ודומיו.. בחנות מוצרי חשמל זול משמעותית.
אני התקתי תעלות אנכיות ואופקיות צמוד לתקרה. לאופקיות קדחתי שני ברגים בקצוות ובאמצע הדבקתי סופר 7.
לאנכיות השתמשתי רק בסופר 7 וזה עושה את העבודה. אגב, אני ממליץ לך לא למרוח את החומר לכל אורך התעלה אלא למרוח כמות מרוכזת בארבע חמש נקודות שוות במרחק ולהצמיד אותן לקיר זה יתפוס יותר טוב.
אני התקתי תעלות אנכיות ואופקיות צמוד לתקרה. לאופקיות קדחתי שני ברגים בקצוות ובאמצע הדבקתי סופר 7.
לאנכיות השתמשתי רק בסופר 7 וזה עושה את העבודה. אגב, אני ממליץ לך לא למרוח את החומר לכל אורך התעלה אלא למרוח כמות מרוכזת בארבע חמש נקודות שוות במרחק ולהצמיד אותן לקיר זה יתפוס יותר טוב.