המלצה למחשב חזק
לגבי PHASE VRM קרא את השרשור הבא:
https://www.techpowerup.com/forums/thre ... es.236778/
איכות רכיב זה באה לידי ביטוי בעיקר (אם לא רק) בהמהרה , ו/או בדחיפת המחשב לקצה יכולותיו.
אישית , מעולם לא שמעתי עליו בעבר . אני קונה את לוח האם שלי בהתאם לצרכיי , והכל טוב. גם לי יש מעבד וכרטיס מסך חזקים ואין שום בעיה.
איכות רכיב זה באה לידי ביטוי בעיקר (אם לא רק) בהמהרה , ו/או בדחיפת המחשב לקצה יכולותיו.
אישית , מעולם לא שמעתי עליו בעבר . אני קונה את לוח האם שלי בהתאם לצרכיי , והכל טוב. גם לי יש מעבד וכרטיס מסך חזקים ואין שום בעיה.
·clip99clip99 כתב:לגבי PHASE VRM קרא את השרשור הבא:
אישית , מעולם לא שמעתי עליו בעבר . אני קונה את לוח האם שלי בהתאם לצרכיי , והכל טוב. גם לי יש מעבד וכרטיס מסך חזקים ואין שום בעיה....
מעולה, תודה רבה לך על ההסבר, קראתי גם את מה שרשמו בקישור שהבאת.
כרגע יש בעיית מלאי בכל החנויות (אייבורי ו-ksp) עכשיו גם המעבד i9 9900 ירד מהאתר שלהם. לצערי צריך לחכות עוד קצת ומקווה שיחדשו את המלאים בהקדם.
שוב תודה לך, אעדכן אתכם כאשר המחשב יהיה מוכן ואצרף תמונות כמובן.
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4879
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
קח בחשבון שתצטרך חתיכת רוחב פס אם אתה בעניין של סטרימינט לייב (מניח שלפחות HD) תוך כדי משחק, העלאה של עד 5 מגה תחזיק באיכות טובה כל עוד אין הרבה תנועה, מה שקשה לומר על משחקי shooter.
בכל אופן, שיהיה בהצלחה!
בכל אופן, שיהיה בהצלחה!
ufffnick,
זאת אכן בעיה... יש לי 40 מ״ב עם מהירות העלאה של 3 מ״ב. ברחוב שבו אני גר, יש תמיכה רק עד 60 מ״ב אבל זה לא משנה את מהירות העלאהש של ה-3 מ״ב.
אין עדיין פריסה של אנלימטד ופייבר פרטנר בעיר שלנו
תודה רבה לך, אחשוב איך אפשר יהיה לפתור את הבעיה הזאת.
זאת אכן בעיה... יש לי 40 מ״ב עם מהירות העלאה של 3 מ״ב. ברחוב שבו אני גר, יש תמיכה רק עד 60 מ״ב אבל זה לא משנה את מהירות העלאהש של ה-3 מ״ב.
אין עדיין פריסה של אנלימטד ופייבר פרטנר בעיר שלנו
תודה רבה לך, אחשוב איך אפשר יהיה לפתור את הבעיה הזאת.
שלום uribak,
רציתי מסך 4k יותר לסרטים, פחות למשחקים, אני בכל מקרה צריך שני מסכים והמסך 4k שאני רוצה לקנות יחסית לא יקר למה שהוא מציע.
למה לא עדיף לקחת את המעבד החדש? ההבדל בין i7 9700k לבין i9 9900k הוא 400 ש״ח ויש עליו ביקורות טובות.
תודה רבה לך על התגובה.
רציתי מסך 4k יותר לסרטים, פחות למשחקים, אני בכל מקרה צריך שני מסכים והמסך 4k שאני רוצה לקנות יחסית לא יקר למה שהוא מציע.
למה לא עדיף לקחת את המעבד החדש? ההבדל בין i7 9700k לבין i9 9900k הוא 400 ש״ח ויש עליו ביקורות טובות.
תודה רבה לך על התגובה.
במשחקים ברזולוציה מעל 1080P המעבדים פחות יוצרים צוואר-בקבוק על הכרטיס גרפי,
ולכן הם משתווים בביצועים ככל שאתה עולה ברזולוציה.
8700K מול 9900K במשחקים מעל 1080P כמעט יהיו שווים בביצועים.
מעבד 9900K הייתי ממליץ רק למי שמתעסק בתכנות מקצועיות לצורכי פרנסה. ובכלל הייתי הולך על 9700K או AMD רייזן.
לגבי מסך 4K לצפייה בסרטים.
קח בחשבון את המרחק שאתה צופה, כי אם אתה קצר ראייה אתה לא תהנה ממסך 4K.
בנוסף לזה, האם יש מספיק תכנים לניצול מסך 4K? ואם יש להוריד תכנים ברשת הם בטח מעל 40GB שדורש גם שטח בדיסק.
עולם ה-PC מאוד גמיש ודינמי, אל תשקיע את כל כספך על מחשב מפלצת!
תרכוש מחשב מחלקים הכי נפוצים היום ביחס: עלות/תועלת. תהנה ממנו כמה שנים ואז שדרג... זאת הנוסחה הנכונה.
גם ככה אנחנו לקראת מעבר לטכנולוגיית 7 ננו, במעבדים וגם במעבדים גרפים.
סדרת כרטיסי מסך RTX כרגע לא משתלמת מבחינת עלות/תועלת, ועדיין טכנולוגיית Ray-Trace כרגע בחיתולים.
אני מניח שדור הבא של הכרטיסים יעשה את העבודה טוב יותר.
ולכן הם משתווים בביצועים ככל שאתה עולה ברזולוציה.
8700K מול 9900K במשחקים מעל 1080P כמעט יהיו שווים בביצועים.
מעבד 9900K הייתי ממליץ רק למי שמתעסק בתכנות מקצועיות לצורכי פרנסה. ובכלל הייתי הולך על 9700K או AMD רייזן.
לגבי מסך 4K לצפייה בסרטים.
קח בחשבון את המרחק שאתה צופה, כי אם אתה קצר ראייה אתה לא תהנה ממסך 4K.
בנוסף לזה, האם יש מספיק תכנים לניצול מסך 4K? ואם יש להוריד תכנים ברשת הם בטח מעל 40GB שדורש גם שטח בדיסק.
עולם ה-PC מאוד גמיש ודינמי, אל תשקיע את כל כספך על מחשב מפלצת!
תרכוש מחשב מחלקים הכי נפוצים היום ביחס: עלות/תועלת. תהנה ממנו כמה שנים ואז שדרג... זאת הנוסחה הנכונה.
גם ככה אנחנו לקראת מעבר לטכנולוגיית 7 ננו, במעבדים וגם במעבדים גרפים.
סדרת כרטיסי מסך RTX כרגע לא משתלמת מבחינת עלות/תועלת, ועדיין טכנולוגיית Ray-Trace כרגע בחיתולים.
אני מניח שדור הבא של הכרטיסים יעשה את העבודה טוב יותר.
uribak:
קודם כל תודה רבה לך.
לגבי המעבד אני אחשוב על זה.
מסך 4k אני רוצה שישמש אותי לצפייה בסרטים, לעריכת גרפיקה ווידאו. לגבי המרחק אין שום בעיה, אני עובד כיום עם מסך 27׳ והוא נוח מאוד בשבילי. אני משתמש בו מעל 3 שנים. מבחינת התכנים גם אין בעיה, אני גם הולך לקנות hdd 12t נראה לי זה אמור להספיק.
אני מנסה מאוד לא להשקיע את כל הכסף ולחסוך כמה שאפשר. אני מסכים איתך שעולם ה-pc גמיש מאוד וזאת בעיה שגורמת לי להתלבטויות רבות לצערי.
זה מעגל שלא מסתיים כל העניין של הטכנולוגיה, כל פעם יוצא משהו חדש וטוב יותר. במידה ואחכה לדור הבא של הכרטיסים, יהיה עוד דור שיצא ויעבוד טוב יותר (זה מרדף ללא תחתית וזאת רק דעתי) בסוף גם אשאר בלי מחשב.
השאלה כמה זמן ייקח עד שהדור החדש יצא, שנה/שנתיים?
בסופו של דבר תמיד אפשר למכור ולשדרג.
ממה שהבנתי, אתה די מבין בנושא של המסכים, זה נכון? אם כן, תוכל בבקשה להמליץ לי על שני מסכים?
שוב תודה ושיהיה לכולם שבוע טוב.
קודם כל תודה רבה לך.
לגבי המעבד אני אחשוב על זה.
מסך 4k אני רוצה שישמש אותי לצפייה בסרטים, לעריכת גרפיקה ווידאו. לגבי המרחק אין שום בעיה, אני עובד כיום עם מסך 27׳ והוא נוח מאוד בשבילי. אני משתמש בו מעל 3 שנים. מבחינת התכנים גם אין בעיה, אני גם הולך לקנות hdd 12t נראה לי זה אמור להספיק.
אני מנסה מאוד לא להשקיע את כל הכסף ולחסוך כמה שאפשר. אני מסכים איתך שעולם ה-pc גמיש מאוד וזאת בעיה שגורמת לי להתלבטויות רבות לצערי.
זה מעגל שלא מסתיים כל העניין של הטכנולוגיה, כל פעם יוצא משהו חדש וטוב יותר. במידה ואחכה לדור הבא של הכרטיסים, יהיה עוד דור שיצא ויעבוד טוב יותר (זה מרדף ללא תחתית וזאת רק דעתי) בסוף גם אשאר בלי מחשב.
השאלה כמה זמן ייקח עד שהדור החדש יצא, שנה/שנתיים?
בסופו של דבר תמיד אפשר למכור ולשדרג.
ממה שהבנתי, אתה די מבין בנושא של המסכים, זה נכון? אם כן, תוכל בבקשה להמליץ לי על שני מסכים?
שוב תודה ושיהיה לכולם שבוע טוב.