מהם הדרכים להוצאת דיבל ג'מבו מהקיר?
מעדיף להוציא כך שאם בעתיד אצטרך לקדוח באיזור לא אצטרך לנחש איפה היה הדיבל.איינשטיין כתב:יש סיבה למה חשוב לך להוציא את זה? בעקרון פשוט יותר רק לשלוף את הבורג ולכסות מבחוץ (תיקון + צבע)....
מעניין אותי במיוחד אם קדיחה בתוך הדיבל עם מקדח המיועד למתכת יעבוד?
להרחיב אתה תמיד יכול. גם לכסות את כל העניין עם טיח.
אם זה היה תקרה אז הייתי מנסה לשחק עם הבורג התואם עד שהוא היה מוברג מאט לאום (ועדיין לא נועל את הדיבל) ואז הייתי שולף עם פלייר פטנט (משחק קדימה ואחורה). למרות שמשיכה גם נועלת את כל העסק.
תלבש משקפי מגן לכל הפחות.
שמע, פשוט אל תוציא, אני יכול לחשוב על דרכים עם כוח אבל לדעתי זה מיותר ויכול לפצוע אותך (אני אישית נפצע בגלל שטויות כאלו שאני עושה)
אם זה היה תקרה אז הייתי מנסה לשחק עם הבורג התואם עד שהוא היה מוברג מאט לאום (ועדיין לא נועל את הדיבל) ואז הייתי שולף עם פלייר פטנט (משחק קדימה ואחורה). למרות שמשיכה גם נועלת את כל העסק.
תלבש משקפי מגן לכל הפחות.
שמע, פשוט אל תוציא, אני יכול לחשוב על דרכים עם כוח אבל לדעתי זה מיותר ויכול לפצוע אותך (אני אישית נפצע בגלל שטויות כאלו שאני עושה)
דיה לצרה בשעתה.storm135 כתב:מעדיף להוציא כך שאם בעתיד אצטרך לקדוח באיזור לא אצטרך לנחש איפה היה הדיבל..........
למה לך ההתעסקות עכשיו, כאשר הסבירות גבוהה שזה לא יפריע בעתיד, ואם זה כן יפריע, אז תתעסק בזה אז "באותו הכסף".
הרי אתה גם חייב למלא את החור אם אתה באמת רוצה שבעתיד זה לא יהיה איכפת לך.
משה