קניתי סוני, כמה שאלות מפגרות - ואולי לא :)
היי,
אז קניתי סוני, נרשמתי ל PS PLUS עם ההתקנה של הסוני, ככה שאני מניח שאני רשום לחנות של אירופה. (מודע לזה שהמחירים יותר יקרים והדילים פחות שווים). - אני גם ככה משחק רק משחק אחד או שניים.
אני מעוניין לקנות פיפא 2019 , עותק דיגיטלי של גרסה שעולה 383 בחנות האירופאית של סוני. משום מה יש לי בעיה שהם לא מאפשרים לי לשלם עם הכרטיס אשראי שלי או עם פייפאל. מציגים לי הודעות מוזרות שכל הרשת מוצפת בהם.
הבנתי שיש דרך נוספת והיא לרכוש כרטיס עם קוד קופון (משהו שנקרא playstation network), להטעין את החשבון שלי ולרכוש.
האם כל playstation network מתאים לי? ראיתי כאלה של ספרד, גרמניה, ארה"ב, כולם במחירים שונים. האם כולם יעבדו? אתם מכירים מקום אמין לרכוש את המשחק ולקבל קוד דיגיטלי או כדי לרכוש playstation network?
מישהו נתקל בבעיה שהוא לא מצליח לשלם בשום אמצעי תשלום בסוני ומקבל את השגיאות:
we've encountered an error while processing your order. please try again later.
wc-40382-7
תודה
אז קניתי סוני, נרשמתי ל PS PLUS עם ההתקנה של הסוני, ככה שאני מניח שאני רשום לחנות של אירופה. (מודע לזה שהמחירים יותר יקרים והדילים פחות שווים). - אני גם ככה משחק רק משחק אחד או שניים.
אני מעוניין לקנות פיפא 2019 , עותק דיגיטלי של גרסה שעולה 383 בחנות האירופאית של סוני. משום מה יש לי בעיה שהם לא מאפשרים לי לשלם עם הכרטיס אשראי שלי או עם פייפאל. מציגים לי הודעות מוזרות שכל הרשת מוצפת בהם.
הבנתי שיש דרך נוספת והיא לרכוש כרטיס עם קוד קופון (משהו שנקרא playstation network), להטעין את החשבון שלי ולרכוש.
האם כל playstation network מתאים לי? ראיתי כאלה של ספרד, גרמניה, ארה"ב, כולם במחירים שונים. האם כולם יעבדו? אתם מכירים מקום אמין לרכוש את המשחק ולקבל קוד דיגיטלי או כדי לרכוש playstation network?
מישהו נתקל בבעיה שהוא לא מצליח לשלם בשום אמצעי תשלום בסוני ומקבל את השגיאות:
we've encountered an error while processing your order. please try again later.
wc-40382-7
תודה
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
@doronhn
מה הכוונה חנות אירופאית?
באיזה מטבע מופיעים לך המשחקים?
אם זה בשקלים - יצרת משתמש ישראלי (הכי גרוע, גם אם אתה משחק רק במשחקים בודדים, זה פשוט עושק)
אם זה בפאונדים - יצרת משתמש אנגלי (רצוי)
אם זה בדולרים - יצרת משתמש אמריקאי (רצוי)
לא זוכר לגבי משתמש ישראלי, אבל אם יש משתמש אנגלי או אמריקאי, קונים כרטיס גיפט קארד בסכום כזה או אחר ובאמצעות הכסף שטענו למשתמש - אנו רוכשים את המשחק הרצוי.
מה הכוונה חנות אירופאית?
באיזה מטבע מופיעים לך המשחקים?
אם זה בשקלים - יצרת משתמש ישראלי (הכי גרוע, גם אם אתה משחק רק במשחקים בודדים, זה פשוט עושק)
אם זה בפאונדים - יצרת משתמש אנגלי (רצוי)
אם זה בדולרים - יצרת משתמש אמריקאי (רצוי)
לא זוכר לגבי משתמש ישראלי, אבל אם יש משתמש אנגלי או אמריקאי, קונים כרטיס גיפט קארד בסכום כזה או אחר ובאמצעות הכסף שטענו למשתמש - אנו רוכשים את המשחק הרצוי.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
@doronhn
חבל שעשית פלוס בישראלי, הוא יקר מאוד בהשוואה לאחרים.
בכל מקרה, אתה עדיין יכול ליצור משתמש אנגלי או אמריקאי - רק לצורך רכישת המשחק שאתה מעוניין בו.
המנוי השנתי יחול על כל המשתמשים שברשותך, רק לשם כך צריך להגדיר את כולם PRIMARY (בהגדרות המשתמש)
אם לא בא לך להסתבך ופשוט לרכוש את המשחק הרלוונטי, בחנות הישראלית אין שום בעיה לשלם עם כרטיס האשראי שלך,
יש לי חבר או שניים שעושים זאת על בסיס קבוע.
חבל שעשית פלוס בישראלי, הוא יקר מאוד בהשוואה לאחרים.
בכל מקרה, אתה עדיין יכול ליצור משתמש אנגלי או אמריקאי - רק לצורך רכישת המשחק שאתה מעוניין בו.
המנוי השנתי יחול על כל המשתמשים שברשותך, רק לשם כך צריך להגדיר את כולם PRIMARY (בהגדרות המשתמש)
אם לא בא לך להסתבך ופשוט לרכוש את המשחק הרלוונטי, בחנות הישראלית אין שום בעיה לשלם עם כרטיס האשראי שלך,
יש לי חבר או שניים שעושים זאת על בסיס קבוע.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73250
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
כמה עלתה לך החברה? קנית אותה לפי שער מניה או שהגעת להסכם טרייד של מניות של החברה שלך ותשלום נוסף? האם מעכשיו סוני תסחר בבורסה או שתשאר בעלים יחיד?
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
בחנות האמריקאית המשחק עולה 60 דולר. תעשה את השיקולים הכלכליים. כמובן ככל שתרכוש יותר משחק בעתיד הפער יגדל.
בהצלחה
בהצלחה
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73250
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
·doronhn כתב:@Huber
·
מה?...
בדיוק, מה?
קנית סוני? אתה יודע שסוני זו חברה נכון? זה כמו להגיד קניתי מיקרוסופט, או קנית נינטנדו. לא "קונים סוני", קונים PS4.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·אתה כמובן ציני מאוד...אאא...צודק מאוד. אבל שים לב שבפורום של קונסלוט כשיש שני סוגים, לומר קניתי סוני די מובן לכולם, לא?Huber כתב:·......
בדיוק, מה?
קנית סוני? אתה יודע שסוני זו חברה נכון? זה כמו להגיד קניתי מיקרוסופט, או קנית נינטנדו. לא "קונים סוני", קונים PS4....
הרגת אותי עם זה