כמה שאלות על הזרמת סרטים ברשת ביתית ..
חג שמח חברים
התחלתי להזרים סרטים מהמחשב הביתי ( מחובר אליו כונן חיצוני ) לסטרימר שיאומי MI BOX דרך תוכנת KODI
בגדול הולך חלק , אבל יש סרטים ( נפח גדול ) שלפעמים נתקעים ( אוגרים מטמון בקודי ) ואז ממשיכים לרוץ כולל סרטי
בלוריי מלא .
האינטרנט שלי הוא 100 מגה ( אבל בגלל שמחוברים כמה מכשירים בבית , אני לא באמת מקבל 100 )
האם יש דרך לתקן את התקיעות בקודי ? כלומר ממה מושפע מהירות ההזרמה ? מחשב שהוא לא חזק \ HDD ?
אשמח מאוד לעזרה .
2. ראיתי מוצר מעניין שמאפשר לחבר אליו HDD חיצוני ואז הוא הופך למעין NAS ביתי קטן
מישהו מכיר ? יכול לתת המלצה כלשהי
יעריך מאוד את העזרה
תודה מראש
https://www.aliexpress.com/item/SSK-SW0 ... autifyAB=0
התחלתי להזרים סרטים מהמחשב הביתי ( מחובר אליו כונן חיצוני ) לסטרימר שיאומי MI BOX דרך תוכנת KODI
בגדול הולך חלק , אבל יש סרטים ( נפח גדול ) שלפעמים נתקעים ( אוגרים מטמון בקודי ) ואז ממשיכים לרוץ כולל סרטי
בלוריי מלא .
האינטרנט שלי הוא 100 מגה ( אבל בגלל שמחוברים כמה מכשירים בבית , אני לא באמת מקבל 100 )
האם יש דרך לתקן את התקיעות בקודי ? כלומר ממה מושפע מהירות ההזרמה ? מחשב שהוא לא חזק \ HDD ?
אשמח מאוד לעזרה .
2. ראיתי מוצר מעניין שמאפשר לחבר אליו HDD חיצוני ואז הוא הופך למעין NAS ביתי קטן
מישהו מכיר ? יכול לתת המלצה כלשהי
יעריך מאוד את העזרה
תודה מראש
https://www.aliexpress.com/item/SSK-SW0 ... autifyAB=0
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אם אתה מזרים ברשת המקומית והתוכן יושב על כונן ברשת המקומית שלך אין שום קשר למהירות חיבור האינרנט שלך...
בהנחה שיש לך רשת של 1G אין סיבה שזה יקרה, בעיקרות גם 100Mb יספיק....
חפש את הסיבה במקום אחר
בהנחה שיש לך רשת של 1G אין סיבה שזה יקרה, בעיקרות גם 100Mb יספיק....
חפש את הסיבה במקום אחר
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·big27 כתב:תודה רבה על העזרה
יש לך מושג מה יכולה להיות הסיבה ?
האם יש קשר לעוצמת המחשב ? מעבד וכו ׳ ?...
נסה לבדוק הגדרות הוידאו בקודי תדאג שיהיו על 23.978
מכיוון שהסרטים בנפח גדול הם שנתקעים, פרט יותר על הרשת הביתית שלך, איך היא מוגדרת, וכמה אתה מקבל בבדיקת מהירות בשיאומי. האם כל החיבורים הם ג'יגהביט, אם יש לך טלויזיה חכמה או ממיר יס, בדוק מהירות אינטרנט בעזרתם- יס ערוץ 888. סרטי בלו ריי דורשים רשת ביתית ברוחב פס של לא פחות מ-15-20 מגהביט, אני מניח שזה נובע מכך.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·big27 כתב:יש לי מהירות של 100 מגה .
בבדיקת מהירות בשיאומי אני מקבל 40 מגה בערך
מכיוון שכנראה עוד מכשירים מחוברים...
אין לך ראוטר וסוויצים תומכים גיגה ?
40 זה באמת גבולי יש סרטים שדורשים יותר.
@big27
·
האם אתה מוריד סרטים לכונן מקומי ברשת הבייתית ומזרים משם, או מוריד סרטים תוך כדי צפיה?
לא כ"כ הבנתי האם הבעיה שלך היא הרשת המקומית - ז"א עוצמת האינטרנט האלחוטי שמגיע ל-MI BOX מספיק חזקה (בהנחה שאתה משתמש האינטרנט אלחוטי ולא דרך מתאם רשת שהוספת ל-MI BOX), או לחילופין רוחב הפס שאתה מקבל מהספק.
אם אתה מזרים סרטים מקומית ברשת הבייתית, ככ הנראה יש לך בעיה בעוצמת השידור/קליטה והייתי בודק הגדרות של הרשת הביתית .
·
האם אתה מוריד סרטים לכונן מקומי ברשת הבייתית ומזרים משם, או מוריד סרטים תוך כדי צפיה?
לא כ"כ הבנתי האם הבעיה שלך היא הרשת המקומית - ז"א עוצמת האינטרנט האלחוטי שמגיע ל-MI BOX מספיק חזקה (בהנחה שאתה משתמש האינטרנט אלחוטי ולא דרך מתאם רשת שהוספת ל-MI BOX), או לחילופין רוחב הפס שאתה מקבל מהספק.
אם אתה מזרים סרטים מקומית ברשת הבייתית, ככ הנראה יש לך בעיה בעוצמת השידור/קליטה והייתי בודק הגדרות של הרשת הביתית .
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@big27
·
כמו שכבר הוזכר. יכול להיות לך גם אינטרנט 5 גיגה, זה לא קשור לתקשורת בתוך הבית שלך.
חיבור WIFI יכול להיות לא משהו, ו-40מגה לא יספיק להזרמה של בלוריי מלא או תוכן 4K.
תקנה מתאם USB עם חיבור רשת קווי של 1 גיגה ותחבר את המיבוקס בצורה קווית לרשת שלך. (בהנחה שיש לך ראוטר בעל חיבורים של 1 גיגה, וגם המחשב מחובר קווית ב-1 גיגה).
·
כמו שכבר הוזכר. יכול להיות לך גם אינטרנט 5 גיגה, זה לא קשור לתקשורת בתוך הבית שלך.
חיבור WIFI יכול להיות לא משהו, ו-40מגה לא יספיק להזרמה של בלוריי מלא או תוכן 4K.
תקנה מתאם USB עם חיבור רשת קווי של 1 גיגה ותחבר את המיבוקס בצורה קווית לרשת שלך. (בהנחה שיש לך ראוטר בעל חיבורים של 1 גיגה, וגם המחשב מחובר קווית ב-1 גיגה).
- Borderline1
- חבר מביא חבר

@TheCoolest
·זה אמנם לא יעזור בהיבט מהירות החיבור הקווית כי המי בוקס מוגבל ל- 100Mb
אבל זה בהחלט יהיה שיפור על פני שימוש ברשת אלחוטית ככל שהוא עושה שימוש בכזו
ואכן עדיף לקנות מתאמים של 1G - שיוכלו לשמש בעתיד עם מכשירים ובסצנריו אחרים
·זה אמנם לא יעזור בהיבט מהירות החיבור הקווית כי המי בוקס מוגבל ל- 100Mb
אבל זה בהחלט יהיה שיפור על פני שימוש ברשת אלחוטית ככל שהוא עושה שימוש בכזו
ואכן עדיף לקנות מתאמים של 1G - שיוכלו לשמש בעתיד עם מכשירים ובסצנריו אחרים
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@Borderline1
·
המיבוקס לא מוגבל ל-100 מגה.
יש לו אמנם חיבור USB 2.0, אבל זה מספיק בשביל לקבל 300mbps בכיוון אחד (הורדה) וכ-180mbps בכיוון השני (העלאה) ממתאם 1 גיגהביט.
·
המיבוקס לא מוגבל ל-100 מגה.
יש לו אמנם חיבור USB 2.0, אבל זה מספיק בשביל לקבל 300mbps בכיוון אחד (הורדה) וכ-180mbps בכיוון השני (העלאה) ממתאם 1 גיגהביט.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

צודק
אני מעריך שהבעיה במיבוקס. זה פשוט מכשיר שלא מסוגל להזרים סרטים בגודל של 50 ג'יגה ומעלה.
לי הייתה בעיה דומה. החלפתי לאפל טיוי וכל הסרטים (כולל קבצים בגודל של 100 ג'יגה) מוזרמים בצורה חלקה ובאיכות עדיפה משמעותית.
לי הייתה בעיה דומה. החלפתי לאפל טיוי וכל הסרטים (כולל קבצים בגודל של 100 ג'יגה) מוזרמים בצורה חלקה ובאיכות עדיפה משמעותית.