לא מצליח להוריד את המשחק שרכשתי בחנות האמריקאית
היי
עבדתי לפי המדריכים שמצאתי לשם רכישת משחק בחנות סוני האמריקאית.
קניתי דרך אמזון, GIFT CARD ואז טענתי את ה WALLET בחנות האמריקאית - כל זה עשיתי דרך המחשב.
לאחר שרכשתי את המשחק דרך האתר , עשיתי LOGIN בסוני עם המשתמש האמריקאי אבל פה בעצם מתעוררת הבעיה.
לפי מה שהבנתי אחרי כניסה עם המשתמש האמריקאי, אני אמור ללכת ל LIBARY ומשם להוריד את המשחק.
העניין הוא שאני לא מצליח להיכנס ל playstation netwrok, ולמרות שאני בוחר באפשרות של ההתחברות הוא חוזר למסך הראשי כל הזמן מבלי שהוא כותב לי כל שגיאה אך גם מבלי להכניס אותי לחנות.
במצב זה אני לא רואה את המשחק ) LEGO BATMAN 3( שרכשתי לצורך הורדתו.
מישהו יודע מה הבעיה בתהליך ?
תודה
עבדתי לפי המדריכים שמצאתי לשם רכישת משחק בחנות סוני האמריקאית.
קניתי דרך אמזון, GIFT CARD ואז טענתי את ה WALLET בחנות האמריקאית - כל זה עשיתי דרך המחשב.
לאחר שרכשתי את המשחק דרך האתר , עשיתי LOGIN בסוני עם המשתמש האמריקאי אבל פה בעצם מתעוררת הבעיה.
לפי מה שהבנתי אחרי כניסה עם המשתמש האמריקאי, אני אמור ללכת ל LIBARY ומשם להוריד את המשחק.
העניין הוא שאני לא מצליח להיכנס ל playstation netwrok, ולמרות שאני בוחר באפשרות של ההתחברות הוא חוזר למסך הראשי כל הזמן מבלי שהוא כותב לי כל שגיאה אך גם מבלי להכניס אותי לחנות.
במצב זה אני לא רואה את המשחק ) LEGO BATMAN 3( שרכשתי לצורך הורדתו.
מישהו יודע מה הבעיה בתהליך ?
תודה
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
תרכוש את המשחק דרך הסוני ולא דרך האתר שלהם.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- shlomiaz07
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 276
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
@gal-cohen
·היי שאלה...
ההורדות מהחנות האנגלית של המשחקים איטיות ממש?אתמול הורדתי משחק בפעם הראשונה (פורטנייט) ולקח לו הרבה זמן להוריד ,בסביבות שלושת רבעי שעה...,הגיוני?
·היי שאלה...
ההורדות מהחנות האנגלית של המשחקים איטיות ממש?אתמול הורדתי משחק בפעם הראשונה (פורטנייט) ולקח לו הרבה זמן להוריד ,בסביבות שלושת רבעי שעה...,הגיוני?