מה עושים כשהרשויות לא אוכפות את חוק הספאם לטלפונים ניידים ?
שלום,
אני מקבל סמסים להלוואות מטלפון שמכונה mobile ללא המספר.
פניתי לספק הנייד (012) והם לא הסכימו לתת לי את המספר ע"מ שאוכל להגיש תלונה על ספאם.
פניתי למשרד התקשורת בתלונה ש 012 לא נותנים את המספר והם ענו לי תשובה מתחמקת.
הפניה הבאה שלי תיהיה למשרד מבקר המדינה נגד משרד התקשורת
מרגיז שהרשויות לא עוזרות לאכוף את החוק.
אני מקבל סמסים להלוואות מטלפון שמכונה mobile ללא המספר.
פניתי לספק הנייד (012) והם לא הסכימו לתת לי את המספר ע"מ שאוכל להגיש תלונה על ספאם.
פניתי למשרד התקשורת בתלונה ש 012 לא נותנים את המספר והם ענו לי תשובה מתחמקת.
הפניה הבאה שלי תיהיה למשרד מבקר המדינה נגד משרד התקשורת
מרגיז שהרשויות לא עוזרות לאכוף את החוק.
- מנהל

- תגובות: 78796
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5381 פעמים
גם אני במצב זהה. לא נותן היום יותר את המספר לשום חנות או גוף. כולם מוכרים את הנתונים שלכם לספאמרים.
עדיף לא לתת.oferlaor כתב:גם אני במצב זהה. לא נותן היום יותר את המספר לשום חנות או גוף. כולם מוכרים את הנתונים שלכם לספאמרים....
אבל אני גם אפנה למבקר המדינה בקרוב ואם יהיו התפתחויות מעניינות אעדכן.
פניתי אליהם בעבר לגבי דואר ישראל ולגבי תאגידי המים , עכשיו הגיע תור משרד התקשורת.
ע"ס נסיון הפניות הקודמות, משרד מבקר המדינה מעסיקים עו"ד חיצוני שעושה להם את הבירורים (מהיום הראשון, מישהו מרוויח מהתלונה שלי)
אם מדובר בעו"ד שרוצה לצאת ידי חובה, אין מה לעשות
אבל אם מישהו שם עושה את העבודה שלו הם דורשים תשובות מהראשויות וגורמים לדברים לזוז שם
·מישהו יודע מי עומד מאחורי ה"mobile" הזה?
את כל שאר הספאם אני פשוט חוסם בטלפון אבל לזה אין מספר לחסום.
אין אפשרות הסרה.
אין אפשרות הסרה.
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD
מה, אתה לא רוצה 20 אלף ש"ח אצלך ביד?! 
אולי אפשר להתקשר למספר(ים) שהם משאירים, כאילו להתעניין, וכך למצוא עוד נתונים עליהם?
בעבר הם קראו לעצמם "סימפל מימון".
מספרים שהיו בשימוש:
02-3750707
072-2562906
072-2796838
072-2468848
072-2798622
*3295
*8263
אולי אפשר להתקשר למספר(ים) שהם משאירים, כאילו להתעניין, וכך למצוא עוד נתונים עליהם?
בעבר הם קראו לעצמם "סימפל מימון".
מספרים שהיו בשימוש:
02-3750707
072-2562906
072-2796838
072-2468848
072-2798622
*3295
*8263
- oferlaor
- מנהל

יש מערכות כמו trello ואמזון שמאפשרים שליחה מכל טקסט או מספר מקור (הם פחות ליברלים כיום אבל יש עוד שירותים כאלה).
זו בדיוק התלונה שאנסח למבקר המדינה.נוקי כתב:@gilg7
אין אפשרות הסרה....
אני לא רוצה להיות בלש ולעשות תחקירים.
חברת הסלולר היא היחידה שיודעת את המספר שעומד מאחורי השם וצריכה להיות תקנה של הרגולטר שמחייבת אותה למסור אותו.
כשהם לא נותנים לי את המספר הם בעצם משתפים פעולה עם עבריינים.
אין אפשרות הסרה....
אפלקציה truecaller premium לאנדרויד כמובן, מסננת את המסרונים של ה MOBILE הזה. אתה לא רואה אותם והם הולכים לתיבת ספאם אוטומטית. ב iphone התמיכה שלה מאד מוגבלת בגלל מגבלות אפל...
עד כמה שזכור לי משרשור שקראתי בפורום רוטר, מדובר בחברה מבני ברק שמפעילה את הסאם הזה להלוואות...
- oferlaor
- מנהל

העמדה שלי בנושא שונה ופחות פרקטית:Rekcuf כתב:·......
אפלקציה truecaller premium לאנדרויד כמובן, מסננת את המסרונים של ה MOBILE הזה. אתה לא רואה אותם והם הולכים לתיבת ספאם אוטומטית. ב iphone התמיכה שלה מאד מוגבלת בגלל מגבלות אפל...
עד כמה שזכור לי משרשור שקראתי בפורום רוטר, מדובר בחברה מבני ברק שמפעילה את הסאם הזה להלוואות......
אני לא מחפש דרך להימנע מהספאם שלהם אלא דרך למנוע מהם לשלוח לי ספאם תוך עבירה על החוק.
למשל, אם מישהו יחנה בחניה שלי עם רכבו, בפעם השניה, אני לא אחפש חניה אלא אזמין גרר לרכב שלו
·
מצד אחד יש חוק ומצד שני יש מנגנון שמאפשר לעבור על החוק בפומבי וזה יותר מפריע לי מהספאם עצמו
הרשת מפוצצת בתלונות על הדבר הזה.
מצאתי מישהו שניסה קצת לחקור, לא יודע אם זה קשור: [url=https://magicaltlv.wordpress.com/2017/1 ... על-הקישור/]קישור
[/url]קיצר איך מתקדמים?
הרשת מפוצצת בתלונות על הדבר הזה.
מצאתי מישהו שניסה קצת לחקור, לא יודע אם זה קשור: [url=https://magicaltlv.wordpress.com/2017/1 ... על-הקישור/]קישור
[/url]קיצר איך מתקדמים?
- fLy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 272 פעמים
@gilg7
·
אתה טועה, האדם אשר מחנה בחנייה הפרטית שלך הינו מסיג גבול. עם זאת, אינך יכול לעשות דין לעצמך (גרירה ו/או סינדול). לשם כך יש משטרה - הגש תלונה והמשטרה תחפש את בעל הרכב הוא ייחקר בעניין ויתכן שיוגש כנגדו כתב אישום. להערכתי ברגע שיוזמן לחקירה הוא לא יעז להחנות בשנית בחנייתך. בנוסף ניתן למנוע מקרים מעיין אלו ע״י התקנה שרשרת ומנעול או זרוע חוסמת חנייה.
לפי דוברות המשטרה: "חניית רכב בחניה פרטית ללא היתר הבעלים מהווה השגת גבול, לפיכך רשאי אדם להגיש תלונה בצירוף מסמכי טאבו המעידים על הבעלות החוקית, תיעוד העבירה וכיו"ב".
יש למישהו את המספר של ג'רושי?
שיהיה
·
אתה טועה, האדם אשר מחנה בחנייה הפרטית שלך הינו מסיג גבול. עם זאת, אינך יכול לעשות דין לעצמך (גרירה ו/או סינדול). לשם כך יש משטרה - הגש תלונה והמשטרה תחפש את בעל הרכב הוא ייחקר בעניין ויתכן שיוגש כנגדו כתב אישום. להערכתי ברגע שיוזמן לחקירה הוא לא יעז להחנות בשנית בחנייתך. בנוסף ניתן למנוע מקרים מעיין אלו ע״י התקנה שרשרת ומנעול או זרוע חוסמת חנייה.
לפי דוברות המשטרה: "חניית רכב בחניה פרטית ללא היתר הבעלים מהווה השגת גבול, לפיכך רשאי אדם להגיש תלונה בצירוף מסמכי טאבו המעידים על הבעלות החוקית, תיעוד העבירה וכיו"ב".
יש למישהו את המספר של ג'רושי?
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1893
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אהבתי את האופטימיות שהמשטרה תבוא כזה מהרfLy כתב:@gilg7
·
אתה טועה, האדם אשר מחנה בחנייה הפרטית שלך הינו מסיג גבול. עם זאת, אינך יכול לעשות דין לעצמך (גרירה ו/או סינדול). לשם כך יש משטרה - הגש תלונה והמשטרה תחפש את בעל הרכב הוא ייחקר בעניין ויתכן שיוגש כנגדו כתב אישום. להערכתי ברגע שיוזמן לחקירה הוא לא יעז להחנות בשנית בחנייתך....
אצלנו שבוע שעבר מישהי חסמה את הכניסה לרחוב (!),חיכינו (אני ועוד שלושה שכנים,שאחד מהם התקשר למשטרה) וחיכינו,אף ניידת לא באה,בשיא החום (36C),עד שהגברת טרחה להופיע אחרי 45דק' באדישות נכבדת והזיזה את הטרנטה שלה.
המשטרה תגיע רק אם זה מקרה חירום\חיי אדם וכו',שאר הדברים מערבבים אותך בטלפון (הנה שלחנו ניידת,הנה כמה דק' הם מגיעים...)
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty