כמה סרטים שראיתי לאחרונה

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
צפיד פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2856
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם ,
אז כן גם אני כמותכם מחפש כל סרט טוב אפשרי.

רשימה קצרה של סרטים שאהבתי לראות לאחרונה:

STAY! - סיפור על בחורה שעשתה" מעשה שלא יעשה",אני לא יהרוס לכם את הסרט ואת התוכן אבל בתמצית כל הסרט סובב על "המעשה" והשלכותיו ,הסרט מאוד מצומצם בדמויות .
יש קוטביות מוחלטת בין עצם ה"מעשה" לבין העידון של הבמאי ,הסרט בהחלט קליל מצחיק ומאוד שונה.
(ולא מומלץ ממש לילדים-למרות שאין "מראות" אסורים)
רקוויאם לחלום-סרט מצויין,איכות צילום בין הטובות שראיתי,הסרט סובב דמות של בחור נרקומן וחברתו ,החיים בצל ההרואין,במקביל חייה של אימו מכורה לטלויזיה ומכאן ההשלכות רחוקות יותר .
CHAPTER 27- השנה 1980 מ ארק צ'פמן מעריץ מושבע של החיפושיות מגיע לניו יורק בשנית לזכות לראות את ג'ון לנון,צאפמ'ן הוא בחור מלנכולי ובעל אישיות שסועה שנקרע בין הערצה לאליל חייו לבין רצון בלתי נשלט לרצוח אותו.
עיקר התפתחות הסרט היא קריסתו של צפמ'ן לתוך מניע לא ממש ברור אך בעיניו שלו הצדקה מהספר התפסן בשדה השיפון.
סרט טוב שלמרות הסוף הידוע מראש למרבה הצער.

LUCIA EL SEXO- אלמודבר במיטבו,כמו כל סרט של אלמודבר נשיות ,אירוטיות,צילום מ ד ה י ם,סרט שלפי מה שהבנתי נבנה משני תסריטים שונים ממולץ בחום.

88 דק'- ממליץ רק אם אין לכם משהו אחר לראות.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78931
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #2 

רקוויום לחלום הוא אחד הסרטים המוצלחים אי פעם.

את נעימת הסרט הפכתי לרינגטון שלי (ב-MP3, כמובן), בגירסאת הקונצרט שלו ששימשה כרקע לפרומו של LOTR2.

InbarHovav
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3252
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

אני ראיתי את רנסנס - סרט שכולו בשחור לבן ללא גווני אפור - מאוד אהבתי
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"

כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות

צפיד פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

המשך...

שליחה #4 

יוקרה- סרט יפה,עשוי טוב ,למרות שכל מה שארשום שזה סרט שעוסק בקוסמים וכ' הוא יכנס לז'אנר הלא נכון ,סרט נחמד מאוד ומומלץ לצפיה.

עלייתו של חניבעל- מהשם כבר אפשר להבין,הכרנולוגיה של הוצאת סרטי חניבעל קצת מוזרה.
מימי שתיקת הכבשים יצאו עוד שני סרטים אודות חניבעל,הפעם התסריט הוא על ילדותו בצל המלחמה ,התייתמות מהוריו והמוות הנוראי של אחותו שכלל הנראה טבעו בו טבעו הוא שלו- אכילת אדם,כמו כן התסריטאי בחר בדיעבד להוכיח את כישוריו הרבים בצורה מאוד מהימנה ומעניינת.
לא אחטא ואומר שהוא יותר טוב משתיקת הכבשים ,אבל בעידן הדי רעוע של הקולנוע ובמיוחד בזאנ'ר "סרטי המשך/סאגה " הוא סרט המשך/קודם מצויין.

בופור-מצטער על החוסר פירגון ,למרות כל הפירסומים באמת.... ניסיתי
באתי סמוך ומלא ציפיה על סמך הביקורות המעולות שהסרט קיבל,התעלמתי קשות מהרכילות הלא מפרגנת לשחקנים שבמקרה הטוב האוסף ימי שירות שלהם לא עולה מס' הכוכבים שהסרט זכה,גם לדעתי זה לא ממש משנה - אם תום הנקס עשה את קפטן מילר בטוראי ריאן בצורה כל כך מהמינה גם אושרי כהן יכול...או יותר נכון יכל.
ראיתי מחצית הסרט- המשחק של אושרי כהן הוא מוחצן לא מהימן לא מרגש ונראה כנו אודישן ל"אלופה",אני כנראה אספוג ביקורת עויינת על הביקורת שלי ולכן כאן אעצור.
אם אפשר פרט טכני בלתי נסבל- הפוסט פורדשיין של הסרט פשוט *)& כמו שרק הקולנוע הישראלי יודע לעשות,הדיאלוגים לא ברורים ,חשבתי שאולי מאודיופיליות קטנונית אני מחפש משהו לא הגיוני אבל אחרי שצופים איתו בסלון צעקו "מהההההה הוא אומרר ....תחזיררררר שובבבבבבבב....למה אין כתוביות....." הבנתי שאני לא היחיד.
בדקתי עם אנשים שחזרו מהקולנוע עצמו(כן יש כאלה שהולכים לקולנוע על סמך ביקורות בלבד) שטענו את אותה טענה בדיוק.

טוב צריך גם לעבוד היום...סיימתי להיום ביי

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1719
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

עוד לא ראיתי את בופור, אבל מה שאתה אומר בכלל לא מפתיע אותי. ראיתי את הפרומואים למשל בYES והם מאד אכזבו, ובהחלט אפשר לראות שיכול להיות שהשחקנים לא ירשימו שם. בכלל, אין מה לעשות אבל רוב השחקנים בארץ לדעתי לא משכנעים. למשל פתחת כמה פעמים בטלוויזיה את הסדרה "השיר שלנו", שאמורה להיות בעלת רייטינג גבוה, וזה פשוט מביך לראות את זה, זה נראה כמו מחזה בהשתתפות ילדי בית ספר.
למרות שיש מעטים שדווקא כן לא רעים בכלל... כמו כוכבי הסדרה "מסודרים", במיוחד אסי כהן ומאור כהן. שחקנים אמיתיים וטובים מאד שגורמים לך להכנס לאוירה.
מצטער שסטיתי קצת מהנושא :)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46420
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #6 

The Lake House
http://www.imdb.com/title/tt0410297
קיאנו ריבס וסנדרה בולוק משחקים שוב יחד מאז "Speed".
רופאה (סנדרה) עוזבת את הבית שלה ומשאירה פתק לדייר הבא, שבו היא מבקשת להעביר לה את הדואר.
ארכיטקט (קיאנו) נאה עובר לגור בבית, מגלה את המכתב ומתחיל להתכתב עם סנדרה.
תוך כדי ההתכתבות הצדדים מגלים כי כל אחד מהם חי בנקודת זמן שונה.
כן, אני יודע, זה נשמע קצת הזוי, אבל הסרט לא מתרכז במסעות בזמן, אלא בסיפור אהבה והוא עושה את זה בצורה משכנעת ביותר.
דרמה סוחטת דמעות, אחד הטובים מסוגם שראיתי בשנים האחרונות.
ראיתי אותו בשביל האישה (היא צריכה קצת חופש מסרטי האימה :) ) ונהנתי מכל רגע.
:אחלה:

צפיד פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

sunny_jim כתב:עוד לא ראיתי את בופור, אבל מה שאתה אומר בכלל לא מפתיע אותי. ראיתי את הפרומואים למשל בYES והם מאד אכזבו, ובהחלט אפשר לראות שיכול להיות שהשחקנים לא ירשימו שם. בכלל, אין מה לעשות אבל רוב השחקנים בארץ לדעתי לא משכנעים. למשל פתחת כמה פעמים בטלוויזיה את הסדרה "השיר שלנו", שאמורה להיות בעלת רייטינג גבוה, וזה פשוט מביך לראות את זה, זה נראה כמו מחזה בהשתתפות ילדי בית ספר.
למרות שיש מעטים שדווקא כן לא רעים בכלל... כמו כוכבי הסדרה "מסודרים", במיוחד אסי כהן ומאור כהן. שחקנים אמיתיים וטובים מאד שגורמים לך להכנס לאוירה.
מצטער שסטיתי קצת מהנושא :)
...
אני בהחלט מכניס לרשימה את "מסודרים",אין ספק שהסדרה כיפית מאוד ,הליהוק נעשה בתבונה אסי ומאור לבית כהן עושים עבודה פנטסטית,אומנם יש מדי פעם "כוכבים" שכנראה להקו מצוות הקטריניג של הסדרה אבל אין כאן בעצם צורך במשחק דרמתי מעושה,הסדרה קלילה וזורמת ,הקונספט כרגיל מועתק מהגויים ("הפמליה) אך הביצוע הישראלי מעולה,אסי שהגיע אל הסדרה הישר ממשפחת פילוס "עליה השלום" שוב מוכיח לכולם שגם לעשות הומור צריך לשחק ולשחק טוב(מי אמר על אחת כמה וכמה סרטי מלחמה עלק אוטנטים).דבר אחד שקצת מעצבן ולא נסלח בקלות - אורך הפרק קצר מדי!
עד שיש משהו טוב ואז מה אם יש לו ריח של בורקס + מלפפון חמוץ-עושים אותו באורך של פרומו של ה"בופור"(וסליחה מראש על ההשוואה אסי).
בקיצור בהחלט לא סטיה מהנושא אחלה סדרה אני לא מפספס דקה! (Y)

bullman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 250
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #8 

כמה סרטים שאני ראיתי לאחרונה:
SMOKIN' ACES - סרט פשע מסוגנן עם קאסט מצויין, הסיפור הוא סביב מאפיונר קטן שעשה עסקה עם נFBI ועומד להלשין על ראש המאפיה.
חוזה של 1M$ שהוצע על ראשו מביא לכך שכמה וכמה מתנקשים רוצים את הפרס.
סרט מאוד מהנה עם כמה סצנות אקשן חזקות וצילום נהדר.

UNKNOWN - חמישה אנשים מתעוררים במחסן נטוש כשהם לא זוכרים מי הם ומה הם עושים שם, מה שהם כן מבינים מהסיטואציה זה שחלקם הם הפושעים וחלקם הנחטפים. מכאן הסרט מתפתח למאבק בין הדמויות ובין הזהות האמיתית שלהם.
סרט קטן שלא ממש הוקרן בקולנוע אבל משך אליו שחקנים טובים, התסריט טוב ומשאיר אותך במתח לאורך כל הזמן.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”