תיקון ראש כבל HDMI שנשבר
שלום לכולם,
מישהו מכיר טכנאי שיכול לתקן ראש קונקטור של כבל HDMI ?
רכשתי כבל אופטי באורך של 15 מטר בעלות משוגעת, אך בתקרית הזויה, התקפל החלק הקדמי בלבד של הקונקטור. חיבור הכבל עצמו לקונקטור לא נפגע. מדובר רק בחלק הקדמי שנכנס לתוך כניסת ה HDMI.
תודה מראש
מישהו מכיר טכנאי שיכול לתקן ראש קונקטור של כבל HDMI ?
רכשתי כבל אופטי באורך של 15 מטר בעלות משוגעת, אך בתקרית הזויה, התקפל החלק הקדמי בלבד של הקונקטור. חיבור הכבל עצמו לקונקטור לא נפגע. מדובר רק בחלק הקדמי שנכנס לתוך כניסת ה HDMI.
תודה מראש
לא ממליץ להתעסק עם הלחמות, זה לא תמיד מצליח.
לכל מי שיש ציוד ללחיצת ראשים, יכול ללחוץ לך ראשים על כבל קיים.
הבעיה היא שאין תקן צבעים לגידים הפנימיים, וכל יצרן עושה מה שבא לו, ולכן צריך ללחוץ ראשים חדשים בשני הצדדים.
לכל מי שיש ציוד ללחיצת ראשים, יכול ללחוץ לך ראשים על כבל קיים.
הבעיה היא שאין תקן צבעים לגידים הפנימיים, וכל יצרן עושה מה שבא לו, ולכן צריך ללחוץ ראשים חדשים בשני הצדדים.
..
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
@ZiggyMan
פשוט צריך לבדוק רציפות של כל גיד, ואז אתה מזהה איזה פין הוא בקונקטור התקין.
לא כדאי לחתוך גם את הצד התקין של הכבל.
פשוט צריך לבדוק רציפות של כל גיד, ואז אתה מזהה איזה פין הוא בקונקטור התקין.
לא כדאי לחתוך גם את הצד התקין של הכבל.
אפשרי, אבל פותח פתח לטעויות.
יש צורך להתחבר אליו עם נקבה וכבל פתוח, ואם הוא כבר מושחל ושני הצדדים בחדרים אחרים זו בכלל עבודה שחורה.. אצלי בבית עם זמן לא מוגבל הייתי עושה כך. אבל מישהו שמזמין מישהו אחר שילחץ- לרוב אין סבלנות.
יש צורך להתחבר אליו עם נקבה וכבל פתוח, ואם הוא כבר מושחל ושני הצדדים בחדרים אחרים זו בכלל עבודה שחורה.. אצלי בבית עם זמן לא מוגבל הייתי עושה כך. אבל מישהו שמזמין מישהו אחר שילחץ- לרוב אין סבלנות.
..
יש לי שאלה למבינים בחשמל, האם קיים קונקטור להלחמה של HDMI ?
אם היה לך כזה קונקטור הייתה יכול ללכת איתו למעבדה ואפילו למעבדת פלאפונים ולבקש שיסדרו לך.
אם זה כבל של 3M הייתי קונה חלופי בזול כדי שיהיה בינתיים
עוד שאלה: אם אני רואה שהחיבור המתכתי בקצה התחיל להתרופף בכיוון הלהתלש, מה אוכל לעשות?
יש עוד חלקים מהכבל?
אתה חושב שאפשר עוד לתקן אותו?

עכשיו אני רואה שמוכרים, וזה לא נראה כל כך מסובך (בעצם יש לזה גם צד שני..., וזה קטן!)
השאלה האם אפשר למצוא לזה את החלק של הפלסטיק...
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R ... g&_sacat=0
[imgbig]https://i.ebayimg.com/images/g/mW8AAOSw ... -l1600.jpg[/imgbig]
- shigidar
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
@smaster_1
·
שמחנו לעזור, אני לא עשיתי כלום חוץ מלדבר, זאב הוא הטכנאי שלנו והוא מפורסם בכל הארץ בזכות המקצועיות שלו. המעבדה שלנו שהיא חלק מכלל הפעילות של שיגידר' עוסקת בעיקר בתיקון אלקטרוניקה תעשייתית אבל מדי פעם אנו "חוטאים" בתיקוני אודיו/ווידאו כי זה האהבה שלנו.
לסיום חייב להזכיר לכולם פה
Go England It's Coming Home
·
שמחנו לעזור, אני לא עשיתי כלום חוץ מלדבר, זאב הוא הטכנאי שלנו והוא מפורסם בכל הארץ בזכות המקצועיות שלו. המעבדה שלנו שהיא חלק מכלל הפעילות של שיגידר' עוסקת בעיקר בתיקון אלקטרוניקה תעשייתית אבל מדי פעם אנו "חוטאים" בתיקוני אודיו/ווידאו כי זה האהבה שלנו.
לסיום חייב להזכיר לכולם פה
Go England It's Coming Home