למעשה מעוניין לבנות סטנדים דומים לאלה:
https://avrevolution.com.au/io2-on-stand-1045.html
א. אמנם יש לי לאותם רמקולים, אבל אי אפשר בדיוק לקנות את הסטנדים לחוד, אז זאת לא אופציה.
ב. מדובר בסטנדים מאוד יקרים, יש סיבה אמיתית מעבר לעיצוב, בהקשר של איך אני בונה משהו דומה) ?
ג. לא ממש יודע איפה להתחיל - חשבתי ללכת עם שרטוט לנגר, אבל לא יודע איזה חומרים לבקש ועל מה לשים דגשים.
ד. איזה צביעה צריך ?
תודה לעוזרים..
בניית סטנדים לרמקול Cabasse DIY
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
ב. הסיבה למחיר היקר היא שהסטנד מיועד לרמקול מאוד מיוחד בצורתו ומתאים רק לרמקול הספציפי הזה, כשאין אלטרנטיבה אחרת היצרן יכול לבקש איזה מחיר שעולה על רוחו.
ג. האמת שזהו סטנד יחסית פשוט לבנייה, הבסיס יכול להיות ממתכת או מעץ מלא ועבה, ה"כנף" מלוח עץ, הכבל לרמקול יעבור דרך חור מהמיקום של הרמקול לחלקו האחורי של הסטנד ויירד לכיוון הבסיס בתוך תעלה.
לגבי צביעת הסטנד, בחר איזה צבע שיעלה על דעתך, אני הייתי הולך על עץ טיבעי ולכן את ה"כנף" הייתי חותך מעץ אמיתי או מ-MDF (עדיף HDF) ומצפה בפורניר של איזה סוג עץ שתירצה.
ג. האמת שזהו סטנד יחסית פשוט לבנייה, הבסיס יכול להיות ממתכת או מעץ מלא ועבה, ה"כנף" מלוח עץ, הכבל לרמקול יעבור דרך חור מהמיקום של הרמקול לחלקו האחורי של הסטנד ויירד לכיוון הבסיס בתוך תעלה.
לגבי צביעת הסטנד, בחר איזה צבע שיעלה על דעתך, אני הייתי הולך על עץ טיבעי ולכן את ה"כנף" הייתי חותך מעץ אמיתי או מ-MDF (עדיף HDF) ומצפה בפורניר של איזה סוג עץ שתירצה.
You pay peanuts, you get monkeys
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
תתפנק עם זה לבנתיים.
HDF- HIGH DENSITY FIBERBOARD
הוא כבד יותד מ-MDF כי הוא דחוס יותר, MDF\HDF אלו לא עצים אלא קרטון דחוס.
המשקל של הסטנד נובע בעיקר מהבסיס ולא מה"כנף".
HDF- HIGH DENSITY FIBERBOARD
הוא כבד יותד מ-MDF כי הוא דחוס יותר, MDF\HDF אלו לא עצים אלא קרטון דחוס.
המשקל של הסטנד נובע בעיקר מהבסיס ולא מה"כנף".
You pay peanuts, you get monkeys