(התקלה נפתרה) שאלה לגבי גישה מרחוק למצלמות אבטחה FIBER 4K
היי
אולי מכאן תבוא הישועה ומישהו יכול לעזור לי
יש לי מצלמות אבטחה בבית
שידרגתי את הציוד בהוט
במקום HOTBOX 2 שהיה לי שידרגו לי את הציוד לממיר FIBER 4K
עשיתי PORT forwarding בנתב לפורט ולIP של הDVR
ובכל זאת אין לי גישה למצלמות
יש לציין שבHOTBOX לא הייתה לי בעיה להתחבר
יש לי שואב אבק רובוטי של שיאומי ואליו אני כן מצליח נגיד להתחבר מרחוק...אין לי מושג איך וזה גם ללא שום הגדרה
מישהו יכול לעזור לי בנושא?
יש דרך אחרת להגיע מרחוק למצלמות אולי?
אולי מכאן תבוא הישועה ומישהו יכול לעזור לי
יש לי מצלמות אבטחה בבית
שידרגתי את הציוד בהוט
במקום HOTBOX 2 שהיה לי שידרגו לי את הציוד לממיר FIBER 4K
עשיתי PORT forwarding בנתב לפורט ולIP של הDVR
ובכל זאת אין לי גישה למצלמות
יש לציין שבHOTBOX לא הייתה לי בעיה להתחבר
יש לי שואב אבק רובוטי של שיאומי ואליו אני כן מצליח נגיד להתחבר מרחוק...אין לי מושג איך וזה גם ללא שום הגדרה
מישהו יכול לעזור לי בנושא?
יש דרך אחרת להגיע מרחוק למצלמות אולי?
נערך לאחרונה על ידי mogda ב 26/06/2018 15:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
·mp3lll כתב:השואב עובד על ענן ולא על הפנית פורט.
בדקת שאתה לא מאחורי NAT בטעות?
אתה בטוח שהפורט פתוח? איך אתה בודק?...
את האמת לא בדקתי...אבל הגדרתי כמו שצריך..ובהוט אומרים שהם רואים שזה פתוח...
איך אני יודע אם אני מאחורי NAT...כי לפי הIP הוא נראה תקין הכתובת של הספק מתחיל ב77...
·Hava972 כתב:תבדוק פה
https://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/...
רשום שהפורט סגור...אבל הגדרתי כמו שצריך מוזר
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
@mogda
·
אתה צריך לבדוק שהכתובת שלך בנתב זהה לכתובת שאתה מקבל באינטרנט.
GCN
https://en.wikipedia.org/wiki/Carrier-grade_NAT
·
אתה צריך לבדוק שהכתובת שלך בנתב זהה לכתובת שאתה מקבל באינטרנט.
GCN
https://en.wikipedia.org/wiki/Carrier-grade_NAT
·Hava972 כתב:עמ 18
http://fiberbox.hot.net.il/data/upl/tut ... rguide.pdf...
כן ראיתי...אבל הם הורידו את האופצייה בגירסא החדשה אין!!
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 903 פעמים
כן, ניתן לעקוף את זה. וניתן גם דרך ענן. למשל משלמים על השרות ענן של Microsoft , שמכונה גם Azure או על השירות של Amazon , ומתקינים עליו שרת VPN, למשל אפשר כל הפצה חינמית כמו Pfsense. מחברים את הרשת הביתית לשרת זה ויוצאים לאינטרנט דרך כתובת IP ציבורית שמקבלים מענן. גם פנימה למצלמות אבטחה ניתן לגשת דרך כתובת זו. אופצייה אחרת מגדירים את החיבור VPN בNVR, אם יש לו לקוח של OPENVPN מובנה.
אפצייה אחרת, למי שלא יודע להשתמש בענן, היא לשלם על חיבור VPN מוכן שמספק כתובת IP ציבורית ואז ניגשים למצלמות דרך כתובת זו. יש עוד הרבה אפשרויות אחרות, רק הן מתאימות למי שמוכן לשלם על השירותים כאלה. ומדובר על סכומים חודשיים שבסידרי גודל גדולים מתשלום לספק אינטרנט סביר שמספק גם כתובת IP, למשל לבזק בינלאומי.
אופצייה חינמית אחרת, היא לבעלי תפקידים בארגון ששם הם עובדים, והיא לבקש ממנמ''ר שלכם להקצות לך כתובת IP של הארגון ותוכל למשוך אותה דרך חיבור VPN לארגון שבו אתה עובד. כך שכל אחד יכול לבחור פתרון שמתאים לו.
אפצייה אחרת, למי שלא יודע להשתמש בענן, היא לשלם על חיבור VPN מוכן שמספק כתובת IP ציבורית ואז ניגשים למצלמות דרך כתובת זו. יש עוד הרבה אפשרויות אחרות, רק הן מתאימות למי שמוכן לשלם על השירותים כאלה. ומדובר על סכומים חודשיים שבסידרי גודל גדולים מתשלום לספק אינטרנט סביר שמספק גם כתובת IP, למשל לבזק בינלאומי.
אופצייה חינמית אחרת, היא לבעלי תפקידים בארגון ששם הם עובדים, והיא לבקש ממנמ''ר שלכם להקצות לך כתובת IP של הארגון ותוכל למשוך אותה דרך חיבור VPN לארגון שבו אתה עובד. כך שכל אחד יכול לבחור פתרון שמתאים לו.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
ממליץ שוב להיזהר מאוד עם חיבור מצלמות לאינטרנט, אתה לא רוצה למצוא את עצמך ב-insecam.
אם צריך גישה למלצמות מרחוק עדיף להגן על החיבור עם VPN וכמובן הכי חשוב לשנות את הסיסמה למצלמה.
אם צריך גישה למלצמות מרחוק עדיף להגן על החיבור עם VPN וכמובן הכי חשוב לשנות את הסיסמה למצלמה.
·NegativeIQ כתב:ממליץ שוב להיזהר מאוד עם חיבור מצלמות לאינטרנט, אתה לא רוצה למצוא את עצמך ב-insecam.
אם צריך גישה למלצמות מרחוק עדיף להגן על החיבור עם VPN וכמובן הכי חשוב לשנות את הסיסמה למצלמה....
בוודאי אני מחליף אחת לחודשיים סיסמא
בלי קשר אין לי מצלמות בתוך הבית רק מבחוץ ובחנייה
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אגב, במחקר על מצלמה סינית פשוטה שהזמנתי גיליתי שהיא פותחת אוטומטית את הפורטים שלה דרך UPNP (אם הראוטר תומך) ואין שום דרך לבטל את זה חוץ מלערוך את הקושחה של המלצמה.mogda כתב:·......
בוודאי אני מחליף אחת לחודשיים סיסמא
בלי קשר אין לי מצלמות בתוך הבית רק מבחוץ ובחנייה...