אתמול בצהריים עשינו על האש, בשעה אחת הדלקתי את המנגל ולשם שינוי לא אני עשיתי את המנגל אלא חמי שהביא את הבשר.
לאחר שסיים, שכחתי לכבות אותו...
בדרך כלל אני מכבה מיד ומדי פעם שממש מלוכלך משאיר לעוד כמה דקות בכדי לשרוף את הלכלוך ומכבה וגם סוגר את מפסק הגז.
אתמול שכחתי..
היום בשעה אחת בצהריים לא יודע איך, כנראה בגלל ארוחת צהריים בעבודה או משהו, נזכרתי ששכחתי לכבות אותו.
התקשרתי לילדה שאמרה לי כי הוא אכן רותח והיא כיבתה אותו.
היום שהגעתי חזרה מהעבודה, קצת אחריי שבע, כבר הספיק להתקרר פתחתי אותו, וחוץ מזה שהיה קצת מפוייח לא קרה לא כלום!
ניקוי קצר וחזק עם המברשת והרשת כמו חדשה, כאילו כלום.
ברזל יצוק כנראה הסיבה לעמידות, יש לי הרגשה שלא כל גריל היה מחזיק ככה מעמד..
למזלי, הסיפור הסתיים בצורה טובה.
למדתי לקח, יותר לא משאיר עובד, נגמר מכבה וסוגר הכל.
גריל weber 3200 שנשכח דלוק...
קודם כל WEBER אחלה מנגלים, אבל איזה סיבה יש שייקרה משהו למנגל?
היצרן לוקח בחשבון את הטמפ' המקסימלית שהמנגל יכול להגיע להגיע אליה, (מניח שזה חישוב של BTU מקסימלי מהמבערים+טמפ' סביבה קיצונית כלשהי + מקדמי בטחון גבוהים) ובונה אותו כך שלא יתקלקל כשהוא מגיע לשם. לכן הייתי מופתע אם היית פותח נושא שהמנגל כשל.
אגב, זאת השיטה המומלצת לנקות את המנגל, חימום בחום מקסימלי לכמה שיותר זמן פשוט שורף הכל ונשאר רק פחם.
היצרן לוקח בחשבון את הטמפ' המקסימלית שהמנגל יכול להגיע להגיע אליה, (מניח שזה חישוב של BTU מקסימלי מהמבערים+טמפ' סביבה קיצונית כלשהי + מקדמי בטחון גבוהים) ובונה אותו כך שלא יתקלקל כשהוא מגיע לשם. לכן הייתי מופתע אם היית פותח נושא שהמנגל כשל.
אגב, זאת השיטה המומלצת לנקות את המנגל, חימום בחום מקסימלי לכמה שיותר זמן פשוט שורף הכל ונשאר רק פחם.