התלבטות בין שלושה סטים וקניה מחו"ל
שלום אני הולך ליקנות רמקולים חדשים ואני מתלבט בים שלושה זזוגות קידמים שיפעלו על מגבר JVC RX-5032 (שומע בעיקר אלקטרוני) והם:
סרוין וגה V-10
DALI concept-6
CANTON le-107
שלושתם באיזור ה3000-3500 ואני צריך לשמוע אותם שוב בישביל לקבל החלטה אחרונה.
עכשיוו בקשר לסנטר והסראונד של כל חברה עולים בארץ יותר מ2000 שקל בערך וזה לא ניכנס לי בתקציב מה שכן לגבי הסרוין וגה אני יכול לקנות מEBAY בכ-700 שקל שזה ממש משתלם ודוד שלי מגיע סוף חודש הבא מארה"ב והוא יביא לי אותם הבעיה היא שאת הDALI והCANTO לא מצאתי שם,אז:
1 האם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את מה שאני צריך בארה"ב (רצוי במיאמי)?
2 האם המחירים בארה"ב של הDALI והCANTON אמורים להיות דומים לאלה של הסרוין?
3 ואם לבסוף אני יחליט ללכת על הDALI או הCANTON ולא תיהיה לי ברירה איך ישתלבו הסנטר והסראונד של הסרווין?
סרוין וגה V-10
DALI concept-6
CANTON le-107
שלושתם באיזור ה3000-3500 ואני צריך לשמוע אותם שוב בישביל לקבל החלטה אחרונה.
עכשיוו בקשר לסנטר והסראונד של כל חברה עולים בארץ יותר מ2000 שקל בערך וזה לא ניכנס לי בתקציב מה שכן לגבי הסרוין וגה אני יכול לקנות מEBAY בכ-700 שקל שזה ממש משתלם ודוד שלי מגיע סוף חודש הבא מארה"ב והוא יביא לי אותם הבעיה היא שאת הDALI והCANTO לא מצאתי שם,אז:
1 האם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את מה שאני צריך בארה"ב (רצוי במיאמי)?
2 האם המחירים בארה"ב של הDALI והCANTON אמורים להיות דומים לאלה של הסרוין?
3 ואם לבסוף אני יחליט ללכת על הDALI או הCANTON ולא תיהיה לי ברירה איך ישתלבו הסנטר והסראונד של הסרווין?
שלום אנטיזחן...
אני רוצה לחזק את דבריו של עופר פולק ולומר לך:
לא ניראה לי שהרסיבר יוציא את המקסימום מ 3 סוגי הרמקולים שציינת במיוחד למוזיקה אלקטרונית.
כדי להניע את הרמקולים הללו כמו שצריך אתה תזדקק לרסיבר עוצמתי או לחלופין מגבר כח שיתחבר לרסיבר שלך ויתן לו תוספת משמעותית, הן באיכות השמע וכאמור בעוצמה.
ודבר שני : עדיף שרמקול הסנטר יהיה מאותה חברה כמו הקדמיים בכדי לא להפר את האיזון הטונאלי בניהם.
גיא.
לא ניראה לי שהרסיבר יוציא את המקסימום מ 3 סוגי הרמקולים שציינת במיוחד למוזיקה אלקטרונית.
כדי להניע את הרמקולים הללו כמו שצריך אתה תזדקק לרסיבר עוצמתי או לחלופין מגבר כח שיתחבר לרסיבר שלך ויתן לו תוספת משמעותית, הן באיכות השמע וכאמור בעוצמה.
ודבר שני : עדיף שרמקול הסנטר יהיה מאותה חברה כמו הקדמיים בכדי לא להפר את האיזון הטונאלי בניהם.
גיא.
אכן המגבר יוחלף בהמשך אבל בינתים גם שמעתי למשל את הסרווין בחנות על מגבר כמו שלי רק הדגם שהחליף אותו וזה היה בסדר ושאר הדגמים פעלו על מגברים מבין הזולים שהיו בחנות והיה בסדר
ומה אתם אומרים על מגבר מארה"ב עד 200$ יש דברים משתלמים?
ומה אתם אומרים על מגבר מארה"ב עד 200$ יש דברים משתלמים?
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7394
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
בטח שבסדר קח טרנזיסטור ותדליק ותשמע גם טוב איזה יופי ! הכוונה של כולנו פה לתת לך כיוון שהרמקולים שאתה רוצה צריכים מגבר אחר שינצל את הרמקולים שידחוף אותם ושלא תשמע צליל עצור שלא יעטוף אותך אתה צריך לראות סרט ולקבל רעד בגוף .