הטלוויזיה החדשה אמורה להגיע מחר!! כמה שאלות n00b

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
BobbinSegev פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הזמנתי 65" B7, ו-ח.י. אמורים להביא לי אותה מחר!! התרגשות. :)
שתי שאלות של מתחיל:
1. כשאחבר אותה לרשת, היא בטח תרצה לעדכן firmware. האם ניתן להסתפק בעדכון האחרון הישראלי שהיא תרצה לעדכן אליו? האם יש גרסה טובה יותר שכדאי לעדכן אליה ידנית? ואם כן, האם עדיף לא לאפשר לה לעדכן אוטומטית, ולעדכן אותה ידנית?

2. קבצי MKV ב-4K ועם HDR - מה הדרך הכי טובה לנגן אותם? על המחשב שלי הם מקרטעים, ואין לי סטרימר כרגע, אבל מחיפוש ברשת עולה שאני בהחלט יכול להסתפק בנגן הפנימי של הטלוויזיה בחיבור הרדדיסק דרך USB. זה נכון, מנסיונכם?

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #2 

1. תעדכן בלי חשש ל גירסא העדכנית ביותר. ניתן לסמן עדכונים אוטומטים לעתיד.
2. בהחלט כן. הנגן המובנה מעולה ותומך בהכל.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #3 

BobbinSegev כתב:
2. קבצי MKV ב-4K ועם HDR - מה הדרך הכי טובה לנגן אותם? על המחשב שלי הם מקרטעים, ואין לי סטרימר כרגע, אבל מחיפוש ברשת עולה שאני בהחלט יכול להסתפק בנגן הפנימי של הטלוויזיה בחיבור הרדדיסק דרך USB. זה נכון, מנסיונכם?
...
·אם סאונד לא מעניין אותך, אז כן, ניגון דרך המסך זאת האופציה הקלה. דרך מחשב יעבוד אבל זה דורש התסעקות ותלוי בציוד שלך.

BobbinSegev פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

BUGY כתב:
...
...
·אם סאונד לא מעניין אותך, אז כן, ניגון דרך המסך זאת האופציה הקלה. דרך מחשב יעבוד אבל זה דורש התסעקות ותלוי בציוד שלך.
...
סאונד כרגע אכן לא מעניין אותי, אין לי ציוד מתאים (יהיה בעתיד) אז הסאונד ייצא מהטלוויזיה נכון לעכשיו. אבל אם כבר מדברים - כאשר יהיה ציוד, האם אין דרך להוציא את הסאונד מהטלוויזיה (כשהנגן הפנימי שלה עובד) למע' סאונד חיצונית, נגיד דרך ה-ARC?

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #5 

BobbinSegev כתב:
...
...
סאונד כרגע אכן לא מעניין אותי, אין לי ציוד מתאים (יהיה בעתיד) אז הסאונד ייצא מהטלוויזיה נכון לעכשיו. אבל אם כבר מדברים - כאשר יהיה ציוד, האם אין דרך להוציא את הסאונד מהטלוויזיה (כשהנגן הפנימי שלה עובד) למע' סאונד חיצונית, נגיד דרך ה-ARC?
...
·כמובן אבל ARC מוגבל מאוד ואתה לא תקבל סאונד איכותי. 5.1 פשוט, דחוס, כן. אבל פסקול לא דחוס בפורמט מתקדם או הפורמטים האחרונים, לא תקבל. אולי בעתיד, עם eARC...כרגע הדרך הכי טובה לקבל גם תמונה טובה וגם סאונד טוב זה מחשב או סטרימר טוב.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”