המלצה למכונת אספרסו בלבד - למתחיל שמוכן להשקיע

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
מושוןמירושלים פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי חברים.
מחפש מכונה לאספרסו/אמריקנו בלבד. לא שותה חלב.
המון המון שנים עם נספרסו ונשבר לי. רוצה לעבור למשהו טעים יותר.

המכונה תהיה בשימוש ביתי (2-3 כוסות ליום). אין צורך בחיבור במכונה לברז מים.

איך ממשיכים מכאן? האם יהיה הבדל משמעותי אם אני קונה טוחן ומכונה בנפרד? העדיפות לאחת משולבת בשביל הנוחות.
מבחינת תקציב, אני לא מחפש את ההכי הכי בשוק. חשבתי על כיוון של 2,000-4,000 ש"ח למכונה טובה. אם אני מכוון נמוך מדי אשמח לדעת.

אשמח לכל קצה חוט. קצת הלכתי לאיבוד :)

avivv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 410
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

Melitta solo ממליץ להזמין באמזון גרמניה, יוצא באיזור ה1500 ש"ח.

itamars2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2551
נתן תודות: 241 פעמים
קיבל תודות: 328 פעמים

שליחה #3 

השאלה האם אתה רוצה מקסימום איכות גם במחיר של מעט לכלוך והתעסקות או מתפשר על הטעם והשליטה בשביל נוחות וניקיון?

מושוןמירושלים פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

itamars2 כתב:השאלה האם אתה רוצה מקסימום איכות גם במחיר של מעט לכלוך והתעסקות או מתפשר על הטעם והשליטה בשביל נוחות וניקיון?
...
עקרונית אני מוכן להתפשר, בהנחה שזה לא game changer מבחינת הטעם.

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #5 

לאספרסו בלבד זו המכונה שאתה רוצה:

https://www.elektros.it/gy/en/coffee_ma ... _inox.html

ראש E61, תופסת מקום על על השיש כמו דף A4. הבעיה היא שהיא קצת מעל התקציב העליון שלך ושתצטרך להוסיף מטחנה. מצד שני, סביר להניח שלא תרצה להחליף אותה ב-15 השנים הקרובות...

מיץ_פטל
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1474
נתן תודות: 73 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #6 

לפותח השרשור,
אם אתה מעוניין באספרסו ברמה טובה, אתה חייב לקחת בחשבון מטחנה!
לקנות קפה טחון ולהשתמש בו יום לאחר מכן יוביל אותך לאיכות שנמוכה מקפסולות. מטחנת כניסה תהיה משהו כמו K-3 שעולה בסביבות 1700 ש"ח או 1100 ש"ח למשומשת. אם אתה רוכש מטחנה מאדם שעשה זה שימוש פרטי לשנתיים -שלוש, הרווחת.
לגבי מכונה, אתה יכול לקחת מכונת מחליף חום או להסתפק במכונה עם דוד יחיד משום שאתה לא מקציף חלב ובטל לא עושה זאת בו זמנית. הייתה תקופה ארוכה שהבזרה יוניקה הייתה מאוד מומלצת פה בפורום (אני מאמין שהיא מכונה מצויינת, אם כי לא השתמשתי בה בעצמי). גם פה, אתה יכול לחכות להזדמנות לקנות מכונה משומשת ושמורה מאדם פרטי, כמו למשל, מחבר פורום ולחסוך בעליות.
אם אתה רציני, חבל לקנות מכונה/מטחנה ברמה נמוכה, אותה תרגיש צורך לשדרג אחרי חודש חודשיים או שתצטער כי קנית אותה כי איכות הקפה תהיה לא מספקת ותצטרך לעבוד קשה על מנת לקבל משהו סביר.
בהצלחה

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”