סידור נכון של הכבלים האנאלוגיים
חברים,
כרגע יש לי VDH 102 שמחבר בין ה-preamp ל-poweramp,
VDH Bay c5 שמחבר בין הפרה לקומפקט וכבל צ'וקומוקו שמחבר בין הממיר והפרה. אני שוקל קניה של כבל חדש- אופציות אפשריות abbey road monitor, xlo reference 1 (עוד הצעות יתקבלו בברכה). שאלתי היא כזאת- בהנחה שאני אקנה כבל (שתי האופציות ברמה יותר גבוהה ממה שיש לי כרגע), במה להשתמש איפה (דהיינו לאיפה לחבר את החדש ואת שני הVDH)?
כרגיל תודה.
כרגע יש לי VDH 102 שמחבר בין ה-preamp ל-poweramp,
VDH Bay c5 שמחבר בין הפרה לקומפקט וכבל צ'וקומוקו שמחבר בין הממיר והפרה. אני שוקל קניה של כבל חדש- אופציות אפשריות abbey road monitor, xlo reference 1 (עוד הצעות יתקבלו בברכה). שאלתי היא כזאת- בהנחה שאני אקנה כבל (שתי האופציות ברמה יותר גבוהה ממה שיש לי כרגע), במה להשתמש איפה (דהיינו לאיפה לחבר את החדש ואת שני הVDH)?
כרגיל תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
הסיבה ההגיונית לי (כמישהו שלא מסוגל לקפח את החוליה הזאת בשרשרת) היא ממיר הכבלים עצמו. זה מוביל אותי לצמצום מסוים- מה יותר חשוב, כבל ברמה גבוהה יותר בין הפרה לפאוור (כמובן יאפשר חסכון כספי בגלל אורכו הקצר ושיפור בביצועים- מסלול קצר יותר) או בין הפרה לממיר הכבלים? הנחתי היא שהעדיפות היא לראשון.
והאם בכלל אשמע הבדלים אופיינים לתכונות כבלים שונים שיחברו בין הממיר לפרה או שהשיפור יהיה רק עד רמה מסוימת (למשל ביחס לכבל פשוט) והממיר יהווה גורם מגביל?
והאם בכלל אשמע הבדלים אופיינים לתכונות כבלים שונים שיחברו בין הממיר לפרה או שהשיפור יהיה רק עד רמה מסוימת (למשל ביחס לכבל פשוט) והממיר יהווה גורם מגביל?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
מה שאני עשיתי...MartinHSabag כתב:אתה יכול לחבר את הממיר דיגיטלית לרסיבר למשל או להתפרע ולחבר אותו ל-DAC חיצוני, השאלה היא האם המידע הדיגיטלי עצמו, קרי השידור במקור הוא איכותי מספיק........
והאמת ההבדל שמיים וארץ ,
השאלה למה לא להשקיע בשניהם?
נגיד ואתה הולך להשקיע 400-500 שקל בכבל.
למה לא לקנות שניים ?
אחד ב 300 ש"ח ואחד ב 100 ש"ח לממיר.
300 ש"ח זה סכום שיאפשר לך לקנות אחלה של כבלים.
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אפשר כמובן לקנות כאלו ולשכוח מהכל:
http://www.stereophile.com/cables/805harm/
אגב אם מישהו יוכל לתת קצת הסבר, טכני בעיקרו על פעולתם של :
Light Analog Module (LAM) Photon Transducer
http://www.stereophile.com/cables/805harm/
אגב אם מישהו יוכל לתת קצת הסבר, טכני בעיקרו על פעולתם של :
Light Analog Module (LAM) Photon Transducer
אורי_ו,
אני לא מתכוון למכור את הVDH אלא רק לקנות כבל חדש (בסדר גודל כנראה של 600+). פשוט שאלתי לגבי מה יהווה שינוי /שיפור יותר דרמטי. בכל מקרה, אני חש צורך להחליף את המונסטר של ה50 ש"ח שמחברים בין הממיר לפרה.
לכן, נראה לי לכשאקנה, שאחבר את הכבל החדש בין הפרה לפאוור (הוא גם יהיה חצי מ' ולא מ' כמו הקודם, הרי אין צורך בכבל של מ' אם הפרה יושב על הפאוור), את ה102 אחבר בין הפרה לCD ואת הBAY בין הממיר לפרה (זה כבל מספיק יקר, כפי שאני רואה את זה אין כל כך סיכוי שאשמע הבדלים עצומים ועל כן חבל להשקיע עוד יותר).
מרטין,
תודה כרגיל על העצות המועילות
אני לא מתכוון למכור את הVDH אלא רק לקנות כבל חדש (בסדר גודל כנראה של 600+). פשוט שאלתי לגבי מה יהווה שינוי /שיפור יותר דרמטי. בכל מקרה, אני חש צורך להחליף את המונסטר של ה50 ש"ח שמחברים בין הממיר לפרה.
לכן, נראה לי לכשאקנה, שאחבר את הכבל החדש בין הפרה לפאוור (הוא גם יהיה חצי מ' ולא מ' כמו הקודם, הרי אין צורך בכבל של מ' אם הפרה יושב על הפאוור), את ה102 אחבר בין הפרה לCD ואת הBAY בין הממיר לפרה (זה כבל מספיק יקר, כפי שאני רואה את זה אין כל כך סיכוי שאשמע הבדלים עצומים ועל כן חבל להשקיע עוד יותר).
מרטין,
תודה כרגיל על העצות המועילות
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: