קניית OLED 65 B7 + סאונד בר LG SJ9 התייעצות
שלום לכולם,
אני מעונין לרכוש OLED 65 B7 ולצרף לה את הסאונד בר LG SJ9.
אין לי צורך במקרן קול מאחר ומדובר בחלל פתוח. רציתי לדעת האם בחירת הסאונד בר של LG-SJ9 הינה בחירה טובה ובטוחה ברמת הצליל והסאונד או שקיימים סאונדברים של חברות מתחרות המתעלים עליו באותו טווח מחיר.
תודה לעונים!
אני מעונין לרכוש OLED 65 B7 ולצרף לה את הסאונד בר LG SJ9.
אין לי צורך במקרן קול מאחר ומדובר בחלל פתוח. רציתי לדעת האם בחירת הסאונד בר של LG-SJ9 הינה בחירה טובה ובטוחה ברמת הצליל והסאונד או שקיימים סאונדברים של חברות מתחרות המתעלים עליו באותו טווח מחיר.
תודה לעונים!
@Oshrik24
·
לי יש b765 כבר שבועיים , התכנים של הוט זוועתיים , שלא לדבר על צפיה בכדורגל... אכזבה גדולה.
עכשיו יקומו כל מיני גאונים שיגידו שהיא לא מכויילת ובלה בלה בלה... אבל לאף אחד אין פיתרון לצפיה נורמלית... בטח לא בכדורגל...
·
לי יש b765 כבר שבועיים , התכנים של הוט זוועתיים , שלא לדבר על צפיה בכדורגל... אכזבה גדולה.
עכשיו יקומו כל מיני גאונים שיגידו שהיא לא מכויילת ובלה בלה בלה... אבל לאף אחד אין פיתרון לצפיה נורמלית... בטח לא בכדורגל...
אוקי. אבל הוט משדרים ב 1080p, לא..? התוכן לא אמור להיראות נורמלי?מעופףנועז כתב:@Oshrik24
·
עכשיו יקומו כל מיני גאונים שיגידו שהיא לא מכויילת ובלה בלה בלה... אבל לאף אחד אין פיתרון לצפיה נורמלית... בטח לא בכדורגל......
לא ברור לי מהיא תופעת המריחה. אני נתקל רק בתגובות נלהבות מאיכות התמונה בOLED.מעופףנועז כתב:@Oshrik24
·
לצערי זה לא הוט, זו הטלויזיה.
בכל תנועה מהירה היא מורחת......
אם הטלוויזיה מורחת איך יתכן שהביקורת על איכות התמונה לא פחות ממעולות? הרי שהתופעה שאתה מדבר עליה קשורה באופן ישיר למקור השידור ולא לטלוויזיה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@Oshrik24
·
גם לי לא ברור מהיא התופעה המדוברת.
כנראה שיש אנשים שרואים דברים שאחרים לא שמים אליהם לב. כמובן שאם החלקת התנועה מופעלת במסך, זה יכול לגרור כל מני תופעות במשחקי כדורגל ושאר הירקות עם תנועה מהירה. ולכל זה תוסיף איכות פח.
·
גם לי לא ברור מהיא התופעה המדוברת.
כנראה שיש אנשים שרואים דברים שאחרים לא שמים אליהם לב. כמובן שאם החלקת התנועה מופעלת במסך, זה יכול לגרור כל מני תופעות במשחקי כדורגל ושאר הירקות עם תנועה מהירה. ולכל זה תוסיף איכות פח.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
איכות השמע ב-B7, מהרמקולים הפנימיים היא פח (לדעתי), לכן כל שיפור יהיה משמעותי.