עזרה: כל מה שקשור לקולנוע ביתי

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
שלח תגובה
YAIRV2 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
שם מלא: יאיר ויזר
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קודם כל אתחיל בתודה לכל מי שיעזור לי כי אני ממש זקוק לעזרה וכמו שאתם רואים אני משתמש חדש אז אם זה לא המקום המתאים אודה לכם אם תעבירו את זה לפורום המתאים וסליחה אם זה קצת ארוך אבל אני לא מבין הרבה וזקוק ללא מעט עזרה ויעוץ

עד לפני שנתיים הייתי יודע שאם אני רוצה לראות סרט אני מחפש בגוגל לצפייה ישירה לוחץ פליי ורואה
אבל יום אחד רציתי לראות סרט וכשהתחלתי לראות הבנתי שהאיכות לא טובה
ואז והתחלתי לחפש ונחשפתי ל- BLURAY וה- WEB-DL/WEB-RIP ומאז הפסקתי לראות יותר סרטים וסדרות בצפייה ישירה

אציין שהצפייה שלי היא דרך מחשב של DELL i7 2.7 GHz עם 16GB RAM וכרטיס מסך NVIDIA NVS 5200M

עכשיו אני צופה בסרטים דרך טלוויזיה 32 אינצ' דקה של מולר טלוויזיה פשוטה שרואים בה בסדר

אבל אני מבין שאני יכול להינות מחווית צפייה הרבה יותר טובה ולכן אני צריך את העזרה והידע שלכם

רוב הסרטים שיש לי על המחשב הם BLURAY
שהאודיו בסרטים זה או DTS-HD MA 5.1/7.1 או AC3/EAC3 ובודדים TrueHD.7.1.Atmos

רק אגיד שהם לא שוקלים יותר מ- 15 GB את כל הסרטים ששוקלים 30 40 50 GB אני לא מעוניין להוריד אף על פי שיכול להיות שהם יותר איכותיים (תאמת שאני לא יודע מה ההבדל בין הסרטים ששוקלים 10GB לאלה ששוקלים 40GB ה REMUX) פשוט לא מתכוון להוריד
טוב נראה לי שאני קצת חופר ואגיע לעניין מאיפה אני מתחיל מה אני צריך כדי להינות מהוידאו והאאודיו של הסרטים

אני אציין שהתקציב שלי כרגע הוא מועט ובעוד כחצי שנה יהיה לי קצת יותר (מעל 20 אלף) אבל אני לא רוצה להשתגע ולהשקיע עשרות אלפי שקלים אני עוד לא בשלב הזה כרגע אני מוכן להשקיע כ- 8,000 ש"ח (יכול להיות שזה מעט אבל זה מה שאני מוכן להשקיע כרגע) ואולי טיפה להתגמש אם ממש חייבים

אני מניח שתמליצו לי לחכות בשלב הזה אבל אשמח להמלצות וגם להכוונה

מה אני צריך לדעת כשאני קונה טלוויזיה מה חשוב ניגודיות או רזולוציה ואיזה גודל מומלץ כי אין לי שום מושג

אני רק יודע שמרחק הצפייה הוא כ 2.5 מטר

ולגבי האאודיו גם אין לי מושג מה אני אמור לקנות

מערכת קולנוע ביתית כזאת שמוכרים ברוב החנויות או לקנות מגבר בנפרד ורמקולים בנפרד הבנתי שצריך משהו שיתמוך ב DTS אז אשמח לקצת מידע והמלצות

ושוב פעם תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4216
נתן תודות: 1658 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שליחה #2 

מצבך טוב ,תרכוש מסך טוב ואכותי ,למזלך כי מרחק הצפיה הוא 2.5 מטר מסך של 55 שנכנס לתקציב כבר ישפר את התוצאה ביחס להיום.
בתחום הסאונד בהחלט שווה לרכוש רסיבר טוב ו סט של 5.1 שיתמוך בכל הפורמטים השונים.
מחיר המסך הוא המוקש היחיד בתמונה הכללית.
המסכים המצויינים כגון אולד וכו עולים כ- 6000 שקל ל55" ואז רוב התקציב נגמר.
לצרכיך ישנם רסיברים מצויינים בתקציב של 1500/2000 שקלים של דנון ,או סוני .לזה צריך להוסיף סט רמקולים שכנראה יעלה כ-3000/4000 שקלים.
ציינתה שיהיה לך תקציב בעתיד של 20 אלף אז חשוב לי להגיד לך שבדרך כלל רמקולים מחזיקים הרבה זמן כך שאפשר לחלק ל-100 תשלומים ואם קצת מזל גם רסיבר וטלוויזיה טובה יחזיקו זמן רב אז שמחלקים את הסכום אז השקעה יוצא ש- 20 אלף יכולה להחזיק ל10 שנים.
תיכנס לחנות מתמחה טובה ותכנה לך את כל החבילה ...

שלח תגובה

חזור אל “כללי”