קניה של סוני A1
היי לכולם.
בית חדש טלויזיה חדשה.
שוקל לקנות את הסוני A1
מכל מה שראיתי ברשת הדעות חצויות בין ה A1 של סוני לבין ה E7 של LG
יש למישהו המלצה ממקור ראשון?
כמו כן..אם כבר אני משקיע את ה 15-17 אלף לא שווה לחכות לדגמים של 2018 שיגיעו?
יש מושג מתי הם אמורים להגיע לארץ?
תודה לכולם
בית חדש טלויזיה חדשה.
שוקל לקנות את הסוני A1
מכל מה שראיתי ברשת הדעות חצויות בין ה A1 של סוני לבין ה E7 של LG
יש למישהו המלצה ממקור ראשון?
כמו כן..אם כבר אני משקיע את ה 15-17 אלף לא שווה לחכות לדגמים של 2018 שיגיעו?
יש מושג מתי הם אמורים להגיע לארץ?
תודה לכולם
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
ראיתי את שתיהן בפעולה במשך לא מעט זמן, לא במסגרת בדיקה כלשהי אלא פשוט עובדות.
לדעתי הסוני מציעה תמונה מעט יותר טובה (שוב, בלי בדיקות מסודרות, פשוט התרשמות לאורך זמן).
קח בחשבון שהA1 מגיעה עם הסאב כחלק מהרגלית של המסך ואי אפשר לנתק אותה. זאת אומרת שאם אתה רוצה לתלות את הA1 על הקיר יהיה לך רווח מורגש מאוד בין המסך לקיר. כמו כן, כשהסוני עומדת על מזנון או רהיט יש לה זווית קטנה אחורה בגלל אותו סטנד.
אני הייתי הולך על הE7 ולו בגלל שהוא לא בעייתי להעמדה כמו הA1.
לדעתי הסוני מציעה תמונה מעט יותר טובה (שוב, בלי בדיקות מסודרות, פשוט התרשמות לאורך זמן).
קח בחשבון שהA1 מגיעה עם הסאב כחלק מהרגלית של המסך ואי אפשר לנתק אותה. זאת אומרת שאם אתה רוצה לתלות את הA1 על הקיר יהיה לך רווח מורגש מאוד בין המסך לקיר. כמו כן, כשהסוני עומדת על מזנון או רהיט יש לה זווית קטנה אחורה בגלל אותו סטנד.
אני הייתי הולך על הE7 ולו בגלל שהוא לא בעייתי להעמדה כמו הA1.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.
בדיוק קניתי וקיבלתי השבוע את ה-A1 לאחר הרבה התלבטויות, מחקר מעמיק והשוואה ראש בראש מול ה-C7.
בהשוואת איכות עיבוד תמונה לדעתי הסוני מנצחת בגדול - התמונה מהממת לאחר כיוון ראשוני
ושימוש בערכי צבע מתאימים. בהשוואה מול עיבוד התמונה של ה-LG רואים הרבה יותר פרטים
ולדעתי איכות התנועה מדהימה (אני משתמש בעיבוד תמונה מנימאלי)
הסאונד הוא בונוס נוסף של המכשיר ולוקח בגדול את ה-C7 - אבל די דומה לביצועי ה-E7 מהבדיקה שביצעתי.
(בגדול הייתי מוכן לקנות sound bar - אבל עם הסוני אין שום צורך - ובסרטים בכל מקרה אני משתמש במערכת קולנוע מלאה)
קח רק בחשבון שבהתקנה שולחנית (לא בתלייה על הקיר) הטלויזיה עומדת בזוית קלה - לא כל אחד מתחבר לזה.
אני החלטתי שאנסה את זה כמה ימים ואז אחליט לגבי תלייה או מעמד שולחני תחליפי.
בהשוואת איכות עיבוד תמונה לדעתי הסוני מנצחת בגדול - התמונה מהממת לאחר כיוון ראשוני
ושימוש בערכי צבע מתאימים. בהשוואה מול עיבוד התמונה של ה-LG רואים הרבה יותר פרטים
ולדעתי איכות התנועה מדהימה (אני משתמש בעיבוד תמונה מנימאלי)
הסאונד הוא בונוס נוסף של המכשיר ולוקח בגדול את ה-C7 - אבל די דומה לביצועי ה-E7 מהבדיקה שביצעתי.
(בגדול הייתי מוכן לקנות sound bar - אבל עם הסוני אין שום צורך - ובסרטים בכל מקרה אני משתמש במערכת קולנוע מלאה)
קח רק בחשבון שבהתקנה שולחנית (לא בתלייה על הקיר) הטלויזיה עומדת בזוית קלה - לא כל אחד מתחבר לזה.
אני החלטתי שאנסה את זה כמה ימים ואז אחליט לגבי תלייה או מעמד שולחני תחליפי.
השאלה עם ביחס עלות מול תועלת אלפי הש"ח שמשלמים על הסוני מצדיקים את ההבדלים הללו. שלא לדבר גם על כך שישפאר לא מנהלת מערך שירות בעצמם.
בסדרת המסכים החדשה מעבד אלפא9 החדש של LG והכנסת BFI יצמצמו את הפער בעיבוד התמונה.
זה לא שאני לא אוהב את סוני, להפך. רק שאני חושב שבארץ בגלל התמחור המאד מאד גבוה ביחס לעולם + השירות של אלקטרוניקס פרו מהווים "התווית נגד"
בסדרת המסכים החדשה מעבד אלפא9 החדש של LG והכנסת BFI יצמצמו את הפער בעיבוד התמונה.
זה לא שאני לא אוהב את סוני, להפך. רק שאני חושב שבארץ בגלל התמחור המאד מאד גבוה ביחס לעולם + השירות של אלקטרוניקס פרו מהווים "התווית נגד"
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
ה-A8F לא אמור להיות טוב יותר מה-A1, לפחות למיטב הבנתי. ההבדלים העיקריים הם בעיצוב\תכנון המעמד.
·כן, זה הקטע שלהkingshoko כתב:@shai_prl
·
נכון, השאלה מה עדיף, C8 או a8f..
האם את a8f יהיה אפשר לתלות על הקיר ללא מרווח גדול?
מתלבט....
לגבי ההתלבטות בין הדגמים. לדעתי LG ןהסיבה היא לא כי אני חושב שעיבוד התמונה של LG עולה על זה של סוני.
פשוט מאוד LG הוכיחו פעם אחר פעם שהעדכונים אצלם מהירים יותר, היכולת שלהם לתמוך בדברים חדשים גדולה יותר לאם אני איני טועה היא גם היחידה מבינהם שמעבירה ATMOS מעל DD+
כמו כן, היא בדרך כלל יותר זולה מסוני (עניין של מיתוג).
מספיק שתגגל מה היה עם סוני לדבי עדכוני הדולבי ויז'ן (רוב האנשים עדיין מחכים) כדי שתבין על מה אני מדבר.