האם יהיה ניתן לעשות עדכון ל HDM2.1
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17924
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
לא ניתן יהיה .
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לא ניתן כי מדובר על דרישה בחומרה מתקדמת יותר.
אבל זה לא שולל את האפשרות שניתן יהיה לקבל חלק מהפיצ'רים שהתקן מוסיף בדגמים הקיימים.
אבל זה לא שולל את האפשרות שניתן יהיה לקבל חלק מהפיצ'רים שהתקן מוסיף בדגמים הקיימים.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לא ממש, אלא אם כן יש דברים שאתה ממש רוצה, ואז פשוט צריך לחכות לשנה הבאה.
·לא מוצא סיבה שיעזור לךחושחאש כתב:האמת ארתור אותי מעניין לדעת אם ההתקן החדש ישפר את את איכות התמונה .קראתי ברשת שזה יכול לעזור בשידורים של משחקי ספורט(אני צופה הרבה בספורט בטלוזיה) לאגים וכיוצא בזה...
אני לא שמעתי על שום מקום שמשדר מעל 4k 60 fps
ותאמת גם 4k 60 fpsלא שמעתי(למרות שיכול להיות שיש)
בתקם 2.1 אולי תהיה תמיכה ב4k hdr עם rgb בנתים ב2.0 אן תמיכה
לא מבין אך יעזור לו 2.1 חוץ מאולי תמיכה בrgb ב4k hdr
·שמע מומחה אני לא אבל אני לא חושב שהחלקת תמונה ואיכות תמונה קשורים ל2.1 אולי בעקיפין...חושחאש כתב:תודה gkatz על תשובה שלך .אותי בעקרון נושא החלקת התמונה במשחקי ספורט וכמובן איכות התמונה...
אם זה המצב לא הייתי מחכה אבל לכל אחד קריטריונים משלו.
- hm32hm
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
בדיקת ההכרזה באתר הארגון HDMI מראה שתקן 2.1 מאפשר הרחבה לרזולוציה 8K ורענון ב 120HZ כאשר השידור 4K.
כידוע, המסך זה רק אלמנט אחד בשרשרת, והשאלה מתי זה ממומש בתוכן ובמסלול שמביא אותו.
בכל מקרה לדעתי הרחבת המסך לתמיכה מלאה בתקן 2.1 (רזולוציה 8K) תתאפשר במסכי פרימיום ובמחירי סופר-פרימיום. יכול להיות שמרכיבים אחרים בתקן כנראה יאופשרו בשדרוג קושחה.
החלטה על "שדרוג עכשיו" או "להמתין" היא היא החלטה אישית....
HDMI® Specification 2.1 is the most recent update of the HDMI specification and supports a range of higher video resolutions and refresh rates including 8K60 and 4K120, and resolutions up to 10K. Dynamic HDR formats are also supported, and bandwidth capability is increased up to 48Gbps.
Supporting the 48Gbps bandwidth is the new Ultra High Speed HDMI Cable. The cable ensures high-bandwidth dependent features are delivered including uncompressed 8K video with HDR. It features exceptionally low EMI (electro-magnetic interference) which reduces interference with nearby wireless devices. The cable is backwards compatible and can be used with the existing installed base of HDMI devices.
כידוע, המסך זה רק אלמנט אחד בשרשרת, והשאלה מתי זה ממומש בתוכן ובמסלול שמביא אותו.
בכל מקרה לדעתי הרחבת המסך לתמיכה מלאה בתקן 2.1 (רזולוציה 8K) תתאפשר במסכי פרימיום ובמחירי סופר-פרימיום. יכול להיות שמרכיבים אחרים בתקן כנראה יאופשרו בשדרוג קושחה.
החלטה על "שדרוג עכשיו" או "להמתין" היא היא החלטה אישית....
HDMI® Specification 2.1 is the most recent update of the HDMI specification and supports a range of higher video resolutions and refresh rates including 8K60 and 4K120, and resolutions up to 10K. Dynamic HDR formats are also supported, and bandwidth capability is increased up to 48Gbps.
Supporting the 48Gbps bandwidth is the new Ultra High Speed HDMI Cable. The cable ensures high-bandwidth dependent features are delivered including uncompressed 8K video with HDR. It features exceptionally low EMI (electro-magnetic interference) which reduces interference with nearby wireless devices. The cable is backwards compatible and can be used with the existing installed base of HDMI devices.
תודה hm32hm.אז אני מבין מכך שמי שרוכש מסך 4k זה לא רלוונטי אליו כל כך החיבור החדש. כי כדי להנות מיכולתיו של מהתקן החדש צריך מסך 8k וכנראה את שאר הפיצרים שמעניק החיבור החדש יהיה אפשר להוריד בעדכון תוכנה. חוץ מזה נראה לי עד שיהיה אפשר לרכוש מסך 8k ושהיו תכנים שאפשר לראות ב8k יצמחו שערות על הידים 🎃
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אם היה מדובר ברכישה של רסיבר עם כוונה להשתמש בו תקופה ארוכה, אני יכול עוד להבין לחכות ל2.1, אבל עם המסכים כיום זה פחות רלוונטי למעט מקרים קיצוניים.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |