באיזה שיטת Deinterlacing להשתמש ב Dscaler?
התקנתי סוף סוף את ה Plug In של ה Dscaler בוויסטה מדיה סנטר ובאמת איכות התמונה השתפרה פלאים.
דרך K-lite אני יכול לנהל את ה Decoder ולבחור אחד ממצבי ה De-Interlacign הקבועים או אחד מה Plug-ins של ה Dscaler.
אני ממש לא יודע מה ייתן את התוצאה הטובה ביותר , מכיוון שאני בטוח שיש גאן עוד משתמשים , הייתי שמח לדעת באיזה שיטת De-interlacing אתם משתמשים ?
אם חומרה רלוונטית לעניין אז אני משתמש ב X1950 עם דרייברים 7.3.
מעבד חזק יחסית FX-60 של AMD עם 2GB זכרון.
דרך K-lite אני יכול לנהל את ה Decoder ולבחור אחד ממצבי ה De-Interlacign הקבועים או אחד מה Plug-ins של ה Dscaler.
אני ממש לא יודע מה ייתן את התוצאה הטובה ביותר , מכיוון שאני בטוח שיש גאן עוד משתמשים , הייתי שמח לדעת באיזה שיטת De-interlacing אתם משתמשים ?
אם חומרה רלוונטית לעניין אז אני משתמש ב X1950 עם דרייברים 7.3.
מעבד חזק יחסית FX-60 של AMD עם 2GB זכרון.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
toms mo comp r באמת נראה לא רע.
רק מקרוב רואים "ריבועים" קטנים.
באותו נושא - בשימוש ב Dscaler אני חייב להגדיר מחדש את הטלוויזיה (Toshiba WL55) לגודל 1024X768 דרך המדיה סנטר , אחרת הוא לא עושה resize נכון.
בקודק של מיקרוסופט אין את הבעייה ואני יכול להגדיר את המסך ל 1280X786 או 1366 ובאמצעות הזומינג של המדיה סנטר לשנות (זומינג 4).
דרך ה Dscaler הזומינד פשוט לא מגיב.
רק מקרוב רואים "ריבועים" קטנים.
באותו נושא - בשימוש ב Dscaler אני חייב להגדיר מחדש את הטלוויזיה (Toshiba WL55) לגודל 1024X768 דרך המדיה סנטר , אחרת הוא לא עושה resize נכון.
בקודק של מיקרוסופט אין את הבעייה ואני יכול להגדיר את המסך ל 1280X786 או 1366 ובאמצעות הזומינג של המדיה סנטר לשנות (זומינג 4).
דרך ה Dscaler הזומינד פשוט לא מגיב.