בנוגע לשימוש חוזר בקפסולות של LATISSMA TOUCH 550

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
MikMak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 856
נתן תודות: 169 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שלום ,

שאני מכניס את הקפסולה ומוציא כוס אחת של נס , יש אפשרות להוציא אחריו עוד כמה כוסות עם אותה קפסולה בפנים ?

ודבר שני יש לי אפשרות להוציא את הקפסולה שבפנים לאחר שימוש ואז לדוגמא יום למחורת להכניס את אותה קפסולה ולהשתמש בה שוב ?

תודה.

זרובבלה
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 115
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

בעיקרון, לא.
אם תנסה להוציא מספר כוסות קפה מקפסולה אחת, מה שייצא לך בפועל זה מים שנצבעו משאריות הקפה שנשארו בקפסולה.
זה נראה כמו קפה אבל לא יהיה לזה טעם של קפה טוב.
אם אתה מכין אספרסו קצר של 30 מ"ל, אז אולי תוכל להוציא עוד מנה של אספרסו קצר מאותה הקפסולה אבל זה לא יהיה איכותי כמו במנת האספרסו הראשונה, לא מבחינת הטעם ולא מבחינת הקרמה.
כשתכין קפה, תעשה ניסוי ותראה בעצמך.

ולא, בהחלט לא ניתן לשמור קפסולה משומשת ולהשתמש בה למחרת.
הרי כשאתה מכין קפה אז דרך הקפסולה עוברים מים חמים ותערובת הקפה הופכת לרטובה - בדיוק כמו כשמכינים קפה שחור בפינג'אן ובתחתית נשאר לך "בוץ".
הרי לא תשמור את הבוץ שנשאר לך בתחתית הפינג'אן ותנסה לעשות ממנו שוב פעם קפה ביום שלמחרת, נכון?

יש לך גם אפשרות לתכנת את כמויות המים לכוס קפה, לפי טעמך האישי, לשמור בהגדרות ואז בלחיצת כפתור, תמיד תצא הכמות שאתה אוהב.
לטעמי, הכמויות שנספרסו הגדירו ללאטה, קטנות מדי, לכן שיניתי את הכמויות לטעמי האישי.
ככל שתוציא יותר מים מקפסולה אחת, הקפה ייצא פחות חזק ויותר מימי וחסר טעם.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78766
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #3 

כמו שכתבו, זה יוצא כמו קפה דלוח.

MikMak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 856
נתן תודות: 169 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

תודה רבה לכם ,
"זרובבלה " - איך ניתן לתכנת כמויות ?
- וגם בנוגע לניקוי , כמה זמן צריך ללחוץ עם האצבע בשביל שיצאו מים חמים שמנקים את המקציף ?
ויש צורך לפרק את כולו לחלקים ולנקות , או שרק את ה"קשית" השקופה לשטוף וזהו ?

תודה.
-----------------------------------------------
רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון.

זרובבלה
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 115
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #5 

@MikMak
·
לכל מכונה מצורפת חוברת הוראות שימוש, תבדוק בחוברת, יש שם תשובות לכל שאלותיך, הכל רשום בצורה ברורה.
אם אין לך חוברת הוראות שימוש מסיבה כלשהי, אני מצרפת בשבילך קישור להוראות שימוש בלטיסימה טאץ' באתר נספרסו.

על מנת לנקות את פיית מקציף החלב, צריך ללחוץ עם האצבע על כפתור הניקוי עד שנורת ההתראה הכתומה נכבית, אז גם מסתיימת פעולת ניקוי פיית המקציף.
כן, צריך לפרק ולנקות את כל המקציף, זה מעצבן אבל לא חייבים לפרק ולשטוף כל יומיים, כפי שרשום בהוראות, לא יקרה שום דבר אם תשטוף את כל חלקי המקציף אחרי 4-5 ימים, רק תבדוק שהחלב לא יחמיץ.

https://www.nespresso.com/il/media/html/heb/machine_assistance/MachinesViews/LattissimaTouchHe-v2.html

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”