סדרת סרטוני הOLED burn in של RTINGS
·sagico כתב:·באתר שלהם כתוב " 20hours per day burn-in test "......
עשרים שעות. למה אתה אומר 5 ?
אף אחד לא רואה כל יום את אותו ערוץ למשך 20 שעות. זה ההבדל בין שימוש יומיומי רגיל וסביר לבין TEST באתר.
אנשים רציניים פה משתפים מחוויות שימוש מציאותיות, כולל עפר מנהל האתר שיש לו מספיק קרדיט של אמינות אני חושב, ואתה בא ובהינף יד מבטל את הדברים בנימת זלזול ( "אוייש נו שוב סיפורי יח״צ גיסי דודתי וסבתא שלי." )
גם אלי תגובתך הייתה "מאד עניינית" ( "תהיה בריא" )
אז אנא ממך קצת יותר נימוס וכבוד לא יזיקו לך.
הכרזת שימיה של ה OLED ספורים ( כשכל היצרניות המובילות אימצו את הטכנולוגיה - סוני - פנסוניק - פיליפס אפילו סמסונג הודיעה שהיא בדרך),
כשכל אתרי הביקרות הכי נחשבים מכתירים אותה למסך הטוב ביותר בכל פרמטר.
נכון, עדיין יש מה ואיך לשפר, ויש נקודות תורפה.
ובכלל למה זה נראה לי שיש לך איזה אינטרס מגמתי...?!
מי שנורא חשוב לו קונטרסט מוחלט ללא עננות, זליגות אור, ועוד תופעות שלא יקרו ב OLED כיוון שכל פיקסל מאיר בעצמו, יקנה OLED על חסרונותיה הקלושים יחסית, ומי שרוצה להשאיר את הטלויזיה דולקת רצוף ימים שלמים כי בא לו להרגיש איך זה להיות אתר RTINGS אז ילך ויקנה LED.
סיכמנו ? מיצינו? יופי....
אין לי שום אינטרס . ולא אני התחלתי עם ההקנטות. גלגל להודעה הראשונה שלך.
לא בא להוריד מערכה אני יודע שבאיכות תמונה אולד ראשונה.
גם לא בא לפתוח דיון שאין לו סוף. פשוט זלזלתם ועדיין אתה מדבר כאילו led זה *** - לא חשוב לא נתווכח
הבדיקה בrating היא כמו שציינתי
Rtings.com
The TVs run a 5 hours ON, 1 hour OFF cycle, so yes they are running the standard cycle on standby.
זה נשמע יותר שאתה פה הוא לא האובייקטיבי
יום טוב
@BANI302
·
הקנטות ? אני ממש לא יודע על מה אתה מדבר. אולי אתה מבלבל אותי עם מישהו אחר. או משהו אחר.
אני הגבתי להודעה של Evil-u - תגובה עניינית. (" וכמו שציינת דווקא המסך עם הערכים הגבוהים של התאורה (100) הראה תוצאה טובה יותר. שזה מעניין. ")
ועוד תגובה על משתמש אחר שאמר שפרצו לו לחשבון. אולי חשבת שזה מכוון אליך. זה לא.
ולגבי הבדיקה שלRTINGS הם מדליקים חמש שעות מכבים שעה ומדליקים שוב לחמש שעות ומכבים שעה - ככה בלופ. כלומר 20 שעות דלוק - 4 שעות כבוי בתוך 24 שעות. על אותו ערוץ. עדיין זה לא בדיוק השימוש הרגיל.
אני אם אתה שואל אותי - במידה והסוני 900 הייתה נמכרת בארץ במחיר נמוך יותר מה OLED כמו בחו"ל. ונותן השירות לא היה קבלן חיצוני, הייתי מתלבט קשות.
במציאות כל היבואניות (למעט ח.י.) לא נותנות שירות IN HOUSE ומתמחרות גבוה מאד.
·
הקנטות ? אני ממש לא יודע על מה אתה מדבר. אולי אתה מבלבל אותי עם מישהו אחר. או משהו אחר.
אני הגבתי להודעה של Evil-u - תגובה עניינית. (" וכמו שציינת דווקא המסך עם הערכים הגבוהים של התאורה (100) הראה תוצאה טובה יותר. שזה מעניין. ")
ועוד תגובה על משתמש אחר שאמר שפרצו לו לחשבון. אולי חשבת שזה מכוון אליך. זה לא.
ולגבי הבדיקה שלRTINGS הם מדליקים חמש שעות מכבים שעה ומדליקים שוב לחמש שעות ומכבים שעה - ככה בלופ. כלומר 20 שעות דלוק - 4 שעות כבוי בתוך 24 שעות. על אותו ערוץ. עדיין זה לא בדיוק השימוש הרגיל.
אני אם אתה שואל אותי - במידה והסוני 900 הייתה נמכרת בארץ במחיר נמוך יותר מה OLED כמו בחו"ל. ונותן השירות לא היה קבלן חיצוני, הייתי מתלבט קשות.
במציאות כל היבואניות (למעט ח.י.) לא נותנות שירות IN HOUSE ומתמחרות גבוה מאד.
נערך לאחרונה על ידי sagico ב 26/03/2018 22:21, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
·אני רוצה לראות אותו בודק לעומק את מנגנון הBFIHuber כתב:·......
זהו שאפשר, לא הכל חקוק בסלע. להיפך, כשיש בעיה בהחלט שומעים על זה, אנשים מאוד אוהבים להתלונן מטבעם. אם תפסיק להתעקש לרגע ותנסה להקשיב אולי הדיון יוביל לאנשהו. הנה עוד מישהו ש"קצת" מבין בתחום שאומר בדיוק אותו דבר, הבעיה לא בלתי אפשרית - רק מאוד נדירה (תקשיב בערך מ 07:40):
...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
@david565
·בזמנו היו לנו שיחות רבות עם החברות בנושא הזה (בתקופת הפלזמה), הם עשו מאמצים ואז עם השנים פחות מתייחסים.
כאמור, אני לא רואה שום בעיה עם לוגואים בשימוש הגיוני, יש להם מנגנוני התגוננות נגד צריבה. אצלי ערוץ 10 פתוח כל הזמן ואין צריבה (55C6).
·בזמנו היו לנו שיחות רבות עם החברות בנושא הזה (בתקופת הפלזמה), הם עשו מאמצים ואז עם השנים פחות מתייחסים.
כאמור, אני לא רואה שום בעיה עם לוגואים בשימוש הגיוני, יש להם מנגנוני התגוננות נגד צריבה. אצלי ערוץ 10 פתוח כל הזמן ואין צריבה (55C6).
·עופר,oferlaor כתב:@david565
כאמור, אני לא רואה שום בעיה עם לוגואים בשימוש הגיוני, יש להם מנגנוני התגוננות נגד צריבה. אצלי ערוץ 10 פתוח כל הזמן ואין צריבה (55C6)....
אתה ממליץ על ה 55C6 (בעצם עכשיו זה C7, לא?)?
איך לעזעזל מחליטים בין 55 ל 65 בהנחה שנדלקתי על OLED לעומת LED?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים