המלצה על NAS עם פונקציות ספציפיות
-
xena
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 497
- שם מלא: xena
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
יש לי 2 קשיחים מיותרים: 3TB, 2TB. הייתי רוצה להקים NAS איתם לשימושים הבאים:
1. גישה לקבצים על ה NAS כמו דרופבוקס. כלומר, מכל מקום. שיהיה כמו אתר נוח שאוכל לצפות, למשל, בתמונות שעל ה NAS באופן נוח. וכמובן בשאר הקבצים.
2. שיהיה סנכרון שוטף גם כמו דרופבוקס בין תיקיות ספציפיות במחשבים שלי ל NAS (על גבי רשת אלחוטית או חוטית).
האם זה יתאים?
https://www.amazon.de/Synology-DS218J-2 ... S218j&th=1
1. גישה לקבצים על ה NAS כמו דרופבוקס. כלומר, מכל מקום. שיהיה כמו אתר נוח שאוכל לצפות, למשל, בתמונות שעל ה NAS באופן נוח. וכמובן בשאר הקבצים.
2. שיהיה סנכרון שוטף גם כמו דרופבוקס בין תיקיות ספציפיות במחשבים שלי ל NAS (על גבי רשת אלחוטית או חוטית).
האם זה יתאים?
https://www.amazon.de/Synology-DS218J-2 ... S218j&th=1
- UriM
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 745
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
שים לב שעם תשתית תקשורת סטנדרטית צפיה בתמונות מחוץ לבית עלולה להיות איטית ומתסכלת בגלל קצב העלאה נמוך מהבית.
אם אתה מחובר לאחד מפתרונות הסיבים אז המצב כנראה יהיה בסדר.
עוד נקודה היא אבטחת המידע והרשת הביתית כשאתה פותח את ה-NAS לגישה מבחוץ.
אם אתה מחובר לאחד מפתרונות הסיבים אז המצב כנראה יהיה בסדר.
עוד נקודה היא אבטחת המידע והרשת הביתית כשאתה פותח את ה-NAS לגישה מבחוץ.
-
xena
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 497
- שם מלא: xena
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
כיוון אחר: יש לי מחשב נייח שפועל 24/7 ועליו נמצא כל המידע שלי כרגע. האם אפשר להוסיף לו אפשרות לשיתוף הקבצים עליו מרחוק? משהו כמו FTP SERVER אבל יותר ידידותי למשתמש עם אפשרות לגשת לקבצים מכל מחשב/סמארטפון? כולל שיתוף קבצים? בקיצור, כל הפונקציות של dropbox רק מהמחשב שלי.
זה כיוון אפשרי שחוסך צורך בחומרה נוספת (לפחות כרגע). עדיין תלוי במהירות ההעלאה שלך ודורש תשומת לב לאבטחת המידע.xena כתב:כיוון אחר: יש לי מחשב נייח שפועל 24/7 ועליו נמצא כל המידע שלי כרגע. האם אפשר להוסיף לו אפשרות לשיתוף הקבצים עליו מרחוק? משהו כמו FTP SERVER אבל יותר ידידותי למשתמש עם אפשרות לגשת לקבצים מכל מחשב/סמארטפון? כולל שיתוף קבצים? בקיצור, כל הפונקציות של dropbox רק מהמחשב שלי....
הפתרון הפופולרי הוא ownCloud - השרת רץ על לינוקס והקליינטים זמינים לכל הפלטפורמות. יש גם פתרונות Windows שתוכל למצוא בחיפוש פשוט בגוגל (נניח self cloud server windows).