הכנת קיר בריקים למתלה 65 אינץ- אשמח לעזרה
שלום,
אני עומד לעשות בסלון קיר בריקים, אשמח אם מישהו יכול להוסיף תמונה של איך נראה המתלה של ה65 אינץ ואם אפשר גם מידות.
אני מעדיף שההתקנה תעשה על הקיר הרגיל ולא על הקיר בריקים ואני רוצה לדעת כמה שטח לא לחפות.
שאלה נוספת- מה הגובה המומלץ להתקנת הטלווזיה?
תודה.
אני עומד לעשות בסלון קיר בריקים, אשמח אם מישהו יכול להוסיף תמונה של איך נראה המתלה של ה65 אינץ ואם אפשר גם מידות.
אני מעדיף שההתקנה תעשה על הקיר הרגיל ולא על הקיר בריקים ואני רוצה לדעת כמה שטח לא לחפות.
שאלה נוספת- מה הגובה המומלץ להתקנת הטלווזיה?
תודה.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
מכיוון שהמסך עדיין לא תלוי (וגם, כל מתלה יהיה בגודל שונה בכל מקרה) הייתי מציע לך להתקין על הבריקים את המתלה והמסך.
ככה הקיר יהיה שלם בין אם יש שם מסך או לא, ויישאר אסתטי גם אם המסך יירד או יזוז בעתיד למיקום אחר.
מקווה שהשיקול אינו מטראז', שכן זה ממש שטח קטן ולא אמור להיות נטל על התקציב או העבודה עצמה.
ככה הקיר יהיה שלם בין אם יש שם מסך או לא, ויישאר אסתטי גם אם המסך יירד או יזוז בעתיד למיקום אחר.
מקווה שהשיקול אינו מטראז', שכן זה ממש שטח קטן ולא אמור להיות נטל על התקציב או העבודה עצמה.
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
קודחים את החורים ברווח בין הבריקים, כמובן לא במרכז הבריק.
עדיף יותר ברגים ויותר דקים מאשר ברגי ג'אמבו שלא יכולים להכנס ברווח.
מבחינת מתקן , כל מתקן הוא שונה.
אני אישית כבר 10 שנים עם אותו מתקן של זרועות ברקן, עברתי על גביו ממסך 42 ל50 וכיום 65.
עדיף יותר ברגים ויותר דקים מאשר ברגי ג'אמבו שלא יכולים להכנס ברווח.
מבחינת מתקן , כל מתקן הוא שונה.
אני אישית כבר 10 שנים עם אותו מתקן של זרועות ברקן, עברתי על גביו ממסך 42 ל50 וכיום 65.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
כבר רשמתי לך שכל מתקן תלייה שונה מהאחר, אין אחד אוניברסלי.
אז גם אם אטרח עבורך ואוריד את המסך שלי (זה לא יקרה תכל'ס) ואתן לך מידות, הן לא תהיינה זהות למתקן שאתה תקנה.
אז תהיה חכם יותר ותרכוש את המתקן ששמת עליו עין ותתכנן לפיו, או שתמדוד אותו לפני רכישה ואז תתכנן לפיו..
אז גם אם אטרח עבורך ואוריד את המסך שלי (זה לא יקרה תכל'ס) ואתן לך מידות, הן לא תהיינה זהות למתקן שאתה תקנה.
אז תהיה חכם יותר ותרכוש את המתקן ששמת עליו עין ותתכנן לפיו, או שתמדוד אותו לפני רכישה ואז תתכנן לפיו..
@gal-cohen
·א. חג שמח חבר
ב. אתה לא באמת חושב שציפיתי שמישהו יוריד את המסך בשביל למדוד
אני עובר לבית חדש ואת המסך אקנה רק עוד שלושה חודשים.
את הקיר בריקים אני מכין עכשיו.
לדעתי כל מסכי ה oled 65 יגיעו עם אותו מתקן.
הייתי בטוח שיש פה כמה שלקחו מידות או צילמו לפניי שהתקינו להם.
על כל מקרה אסתדר לבד.
·א. חג שמח חבר
ב. אתה לא באמת חושב שציפיתי שמישהו יוריד את המסך בשביל למדוד
אני עובר לבית חדש ואת המסך אקנה רק עוד שלושה חודשים.
את הקיר בריקים אני מכין עכשיו.
לדעתי כל מסכי ה oled 65 יגיעו עם אותו מתקן.
הייתי בטוח שיש פה כמה שלקחו מידות או צילמו לפניי שהתקינו להם.
על כל מקרה אסתדר לבד.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
האופציה היחידה שלך להיות בטוח, היא לקנות מתקן. אפילו כבר לתלות אותו מראש עם פלס. אחרת אף פעם לא תוכל להיות בטוח שהמתקן שהמתקין יביא יהיה זהה לזה שמדדת או שהמתקין שבקושי יש לו זמן יפלס מספיק מדויק.
האופציה האחרת היא להשאיר מלבן קטן מעט מהטלוויזיה ללא בריקים ואז שום דבר כבר לא יפתיע אותך.
אגב, צריך לקחת בחשבון גם את עובי הבריקים. ייתכן ומתקנים מאוד צמודים, לא ירחיקו את המסך מספיק מהקיר.
האופציה האחרת היא להשאיר מלבן קטן מעט מהטלוויזיה ללא בריקים ואז שום דבר כבר לא יפתיע אותך.
אגב, צריך לקחת בחשבון גם את עובי הבריקים. ייתכן ומתקנים מאוד צמודים, לא ירחיקו את המסך מספיק מהקיר.