LG OLED C7 - הפסיק לעבוד ה ARC :(
שלום לכולם,
יש לי C7 חדשה בערך בת 4 חודשים והפסיק לעבוד לי ה ARC סתם פתאום, בדקתי את כל ההגדרות שיחקתי עם הכל, ניתקתי מהחשמל לא משנה מה אני ועשה הוא לא מעביר סאונד לרסיבר שלי DENON X3400.
בדקתי את ההגדרות של הרסיבר וגם שם כיביתי והפעלתי ועשיתי איפוס וכלום לא עזר...
האם הגיוני שה ARC נדפק כל כך מהר בטלוויזיה ???
יש לי C7 חדשה בערך בת 4 חודשים והפסיק לעבוד לי ה ARC סתם פתאום, בדקתי את כל ההגדרות שיחקתי עם הכל, ניתקתי מהחשמל לא משנה מה אני ועשה הוא לא מעביר סאונד לרסיבר שלי DENON X3400.
בדקתי את ההגדרות של הרסיבר וגם שם כיביתי והפעלתי ועשיתי איפוס וכלום לא עזר...
האם הגיוני שה ARC נדפק כל כך מהר בטלוויזיה ???
בסוני זה לא היה קורה...
אני עם סוני מ 2015 ורסיבר ימהה מ 2014, לעולם לא נתקלתי באף בעיית ARC או CEC. עובד בלי בעיות עם יכולות שליטה הדדיות. מעבר ל NETFLIX בטלויזיה מיד משנה את כניסת הרסיבר ומעביר את השליטה של הפקודות... שים לב כל הבעיות עם ה ARC מתחילות במסך LG או SAMSUNG...
אני עם סוני מ 2015 ורסיבר ימהה מ 2014, לעולם לא נתקלתי באף בעיית ARC או CEC. עובד בלי בעיות עם יכולות שליטה הדדיות. מעבר ל NETFLIX בטלויזיה מיד משנה את כניסת הרסיבר ומעביר את השליטה של הפקודות... שים לב כל הבעיות עם ה ARC מתחילות במסך LG או SAMSUNG...
·Rekcuf כתב:בסוני זה לא היה קורה...
אני עם סוני מ 2015 ורסיבר ימהה מ 2014, לעולם לא נתקלתי באף בעיית ARC או CEC. עובד בלי בעיות עם יכולות שליטה הדדיות. מעבר ל NETFLIX בטלויזיה מיד משנה את כניסת הרסיבר ומעביר את השליטה של הפקודות... שים לב כל הבעיות עם ה ARC מתחילות במסך LG או SAMSUNG......
ברור.. הסוני שלך מ2015 זה המסך המושלם והכי טוב שאי פעם יוצר... מאחל לך שלעולם לא תוכל להרשות לעצמך לשדרג אותו יא מאוס. יאללה לך לישון כבר!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@Rekcuf
ומה הנקודה שלך? שכולנו צריכים לקנות סוני בגלל שאצלך ARC עובד?
זה שהוא עובד יופי אצלך לא מהווה מדד לאמינות של הפרוטוקול. הוא תמיד היה ותמיד יהיה לא אמין.
eARC אמור לשנות את זה, וסוף סוף להביא לשוק תקן נורמלי, ובתקווה הוא יעבוד כמצופה בכל המכשירים התומכים.
זה שהוא עובד יופי אצלך לא מהווה מדד לאמינות של הפרוטוקול. הוא תמיד היה ותמיד יהיה לא אמין.
eARC אמור לשנות את זה, וסוף סוף להביא לשוק תקן נורמלי, ובתקווה הוא יעבוד כמצופה בכל המכשירים התומכים.
·TheCoolest כתב:@Rekcuf
eARC אמור לשנות את זה, וסוף סוף להביא לשוק תקן נורמלי, ובתקווה הוא יעבוד כמצופה בכל המכשירים התומכים....
אין סיבה שתהיה בעיה עם פרוטוקול שעובד ונבדק. אם לחברות מסויימות יש בעיות, אז הן לא מיישמות את הפרוטוקול נכון... בו לא נשכח בשמזן שסוני הייתה שם מוצר מוביל בכל בית אב עוד בשנות ה 40, LG עדיין לא הייתה קיימת, ורק צצה בתור חברת אנדרדוג קוריאנית בשם גולדסטר שזה מקביל ל HAIER של היום, אם לא פחות מזה... בפורום AVS רוב בעיות ה ARC איך שהוא קשורות בטלויזיה של LG או סמסונג... נכון הפרוטוקול לא מושלם, ולעיתים מצריך אתחול של אחד מהמכשירים, אבל ב KG משום מה הוא פתאום מפסיק לעבוד ללא סיבה וחוזר לעבוד ללא סיבה.. לא ההיתי בונה הרבה על ה EARC בשלבים ראשוניים, עד לשפחות יצאו גרסאות תעדכון כמו HDMI 2.1b ואז זה מתחיל להתייצב...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
הבעיה עם ARC הוא שאין תקן יחיד וברור. כל יצרן מממש אותו בצורה שונה, ולפעמים יש בעיות תאימות או בעיות באופן כללי.
לפעמים זה בכלל לא קשור לפרוטוקול עצמו, והכבל HDMI הוא הגורם לבעיה.
לפעמים זה בכלל לא קשור לפרוטוקול עצמו, והכבל HDMI הוא הגורם לבעיה.
@gabiuzan
היי
אני חווה תופעה דומה שאולי גם קשורה לאיך הבעיה נפתרה בחיבור לסטרימר
אצלי לא ניתן להעביר סיגנל ב arc כאשר הממיר של הוט מכובה.
ה c7 מחוברת ל מקרן sj9 של lg דרך arc.
הממיר מחובר לטלויזיה והסאונד אמור לעבור תמיד דרך ה arc למקרן קול.
בפועל שהמחיר מכובה לא ניתן להעביר קול למקרן קול גם אם צופים בנפליקס יוטיוב או סתם משחקים במשחקי אוןליין בטלויזיה.
ברגע שמדליקים את הממיר הקול עובר וניתן לשמוע. כאלו שהמציא סגור אין מעבר של הסיגנל.
היי
אני חווה תופעה דומה שאולי גם קשורה לאיך הבעיה נפתרה בחיבור לסטרימר
אצלי לא ניתן להעביר סיגנל ב arc כאשר הממיר של הוט מכובה.
ה c7 מחוברת ל מקרן sj9 של lg דרך arc.
הממיר מחובר לטלויזיה והסאונד אמור לעבור תמיד דרך ה arc למקרן קול.
בפועל שהמחיר מכובה לא ניתן להעביר קול למקרן קול גם אם צופים בנפליקס יוטיוב או סתם משחקים במשחקי אוןליין בטלויזיה.
ברגע שמדליקים את הממיר הקול עובר וניתן לשמוע. כאלו שהמציא סגור אין מעבר של הסיגנל.
@gabiuzangabiuzan כתב:טוב אז אחרי אין ספור משחקים התייאשתי, ואז אשתי רצתה לראות סרט אז הדלקתי את הסטרימר שלי שגם מחובר לרסיבר ואלוהים יודע איך זה קשור הכל התחיל לעבוד שוב, אני מחפד לכבות אותו ולגלות שיש איזשהו קשר...
אני מהמר שהבעיה היא לא בטלויזיה שלך, אלא דווקא ברסיבר. למה? כי אתמול חיברתי את ה-3400 החדש שלי והייתה לי את אותה בעיה בדיוק. פתאום ללא שום סיבה הפסיק לעבוד לי ה-ARC, ואני עם טלויזיה של סוני אגב @Rekcuf
הפתרון אצלי היה לעשות ריסט לרסיבר והכל חזר לפעול בשניה. נכון זה מבאס ומוחק את כל ההגדרות כולל כיול אודיסי, אבל הבעיה נפתרה. אני חושד שהבעיה אצלי הייתה בגלל שעשיתי Hide לאינפוט של TV Audio ברסיבר ולדעתי זה ביטל את כל הפונקציה של ARC למרות שהכל היה מוגדר נכון בטלויזיה ו-HDMI Control עבד בלי בעיות.
בקיצור אם חוזרת לך הבעיה, תן ריסט לרסיבר.
אוקיי אז הבעיה היא לא בטלוויזיה ולא ברסיבר, אחרי איפוס של שניהם (בצער רב) עדיין לא היה סאונד מהרסיבר כאשר הפעלתי נטפליקס בטלוויזיה.
ניתקתי את 3 חיבורי ה HDMI שהיו מחוברים לרסיבר כיביתי והדלקתי את הרסיבר והפלא ופלא הסאונד חזר.
יום למחרת מדליק את הטלוויזיה ושוב אין סאונד, מנתק שוב את כל החיבורים מכבה ומדליק את הרסיבר והסאונד חוזר.
היום ניתקתי רק את ה Minix U9-H שלי כיביתי והדלקתי את הרסיבר והכל עובד, המיניקס שמופעל עם LibreELEC ובהגדרות שלו ה CEC כבוי !
עושה את הבעיות, חיפשתי באינטרנט אך לא מצאתי שום דרך לפתור את זה, אמשח לעצתכם בנושא, הכבל של ה HDMI הוא חדש שנרכש דרך האתר כאן, לא זוכר את השם של החנות מחו"ל שהזמנתי דרכה, הוא תומך HDMI certified ולכן הוא כן איכותי.
בקיצור מיואש ולא יודע מה לעשות
הכבל HDMI הינו : https://www.monoprice.com/product?c_id= ... 1&format=2
ניתקתי את 3 חיבורי ה HDMI שהיו מחוברים לרסיבר כיביתי והדלקתי את הרסיבר והפלא ופלא הסאונד חזר.
יום למחרת מדליק את הטלוויזיה ושוב אין סאונד, מנתק שוב את כל החיבורים מכבה ומדליק את הרסיבר והסאונד חוזר.
היום ניתקתי רק את ה Minix U9-H שלי כיביתי והדלקתי את הרסיבר והכל עובד, המיניקס שמופעל עם LibreELEC ובהגדרות שלו ה CEC כבוי !
עושה את הבעיות, חיפשתי באינטרנט אך לא מצאתי שום דרך לפתור את זה, אמשח לעצתכם בנושא, הכבל של ה HDMI הוא חדש שנרכש דרך האתר כאן, לא זוכר את השם של החנות מחו"ל שהזמנתי דרכה, הוא תומך HDMI certified ולכן הוא כן איכותי.
בקיצור מיואש ולא יודע מה לעשות
הכבל HDMI הינו : https://www.monoprice.com/product?c_id= ... 1&format=2