מישהו עם XIAOMI REDMI 4X שמצא מגן מסך מוצלח?
היי,
מקווה שניתן לשאול פה.
קניתי את ה 4X והזמנתי מגן זכוכית.
הבעיה שעם המגן שקניתי - המסך מגע לא עובד תקין והרבה פעמים כאשר עושים Scroll, נניח בפייסבוק, זה לוחץ על אזורים במקום לגלול.
לא נתקלתי בזה באף מכשיר או מגן מסך שהיה לי ומעניין אותי אם זה סתם מגן מסך לא מוצלח או שיש בטלפון הזה בעיה עם מגן (או עם מגן זכוכית).
תודה. אסף
מקווה שניתן לשאול פה.
קניתי את ה 4X והזמנתי מגן זכוכית.
הבעיה שעם המגן שקניתי - המסך מגע לא עובד תקין והרבה פעמים כאשר עושים Scroll, נניח בפייסבוק, זה לוחץ על אזורים במקום לגלול.
לא נתקלתי בזה באף מכשיר או מגן מסך שהיה לי ומעניין אותי אם זה סתם מגן מסך לא מוצלח או שיש בטלפון הזה בעיה עם מגן (או עם מגן זכוכית).
תודה. אסף
אני באותה הבעיה.
תשנה את הכותרת אם לא קשה לך ל "הדבקת מגן זכוכית על הפלאפון"
כעיקרון: לפעמים אחרי ההדבקה (אם הלכה טוב) אתה צריך טיפה להדק את הזכוכית למסך כי לפעמים יכולים להווצר מצבים, לא רק בועיות אלא גם בעיות במגע שיוצרים לחיצה מקומית או חוסר לחיצה.
יש לי בעיה עם 10 מגינים שהזמנים ל ONE PLUS 5T שרואים מן פס דבק מפינה אחרי ההדבקה ואיזה כיס אוויר שכבר ב 4 מגינים שהדבקתי נשאר שם. קיצר חבל שאישרתי שקיבלתי אותם וקצת בעסה שככה.
הצרה שלי עכשיו זה להדביק מגן על IPAD MINI 2 שהוא מאוד גדול וזה סיפור להדביק עליו את המגן כמו שצריך.
היו לי מדבקות כחולות שהורידו שעריות אבק מהמסך לפני הדבקת המגן, אבל לצערי נותרו לי כבר מאט כאלו ולא מספיק לטבלטים.
בקיצור, הייתי שמח לקבל עיצות להדבקת מגינים על המסך
תשנה את הכותרת אם לא קשה לך ל "הדבקת מגן זכוכית על הפלאפון"
כעיקרון: לפעמים אחרי ההדבקה (אם הלכה טוב) אתה צריך טיפה להדק את הזכוכית למסך כי לפעמים יכולים להווצר מצבים, לא רק בועיות אלא גם בעיות במגע שיוצרים לחיצה מקומית או חוסר לחיצה.
יש לי בעיה עם 10 מגינים שהזמנים ל ONE PLUS 5T שרואים מן פס דבק מפינה אחרי ההדבקה ואיזה כיס אוויר שכבר ב 4 מגינים שהדבקתי נשאר שם. קיצר חבל שאישרתי שקיבלתי אותם וקצת בעסה שככה.
הצרה שלי עכשיו זה להדביק מגן על IPAD MINI 2 שהוא מאוד גדול וזה סיפור להדביק עליו את המגן כמו שצריך.
היו לי מדבקות כחולות שהורידו שעריות אבק מהמסך לפני הדבקת המגן, אבל לצערי נותרו לי כבר מאט כאלו ולא מספיק לטבלטים.
בקיצור, הייתי שמח לקבל עיצות להדבקת מגינים על המסך
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2785
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
אצל אבי התקנתי על NOTE 4X , מגן מאליX ב2$ לפי סרטונים בטיוב,
אין שום בעיה עובד נהדר.
אחרת כבר הייתי מטוזז שזה לא עובד טוב.
הוא גם עם מגן סיליקון שנותן קצת שוליים בולטים והמגן יושב בול בפנים.
בגדול... מבסוט אש יחסית לאייפון 5 שהיה לו מספר שנים.
אין שום בעיה עובד נהדר.
אחרת כבר הייתי מטוזז שזה לא עובד טוב.
הוא גם עם מגן סיליקון שנותן קצת שוליים בולטים והמגן יושב בול בפנים.
בגדול... מבסוט אש יחסית לאייפון 5 שהיה לו מספר שנים.
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.