שרשור תגובות: האייפון X - שבועיים אחרי. לקנות?

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73202
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3152 פעמים

שליחה #21 

בהחלט מציק העובדה שכאשר הוא כבר מזה את הפנים, הוא עדיין לא נכנס ישר למסך הבית, אלא צריך בכ"ז "לפתוח" אותו עם ההקלקה כלפי מעלה. למה? מודה שבהתחלה חשבתי שאולי ה FECEID פשוט לא עובד כמו שצריך, רק אחרי שקראתי קצת ברשת הבנתי שזה המצב התקין משום מה.

לגבי הרכב, אני פשוט תמיד מפעיל וייז, אין סיבה שלא (גם אם אני מכיר את הדרך בע"פ, אני מקבל עידכונים על תנועה חריגה, משטרה וכו).

למזלי אני עברתי מאנדרואיד (כבר 4-5 דורות שם, מהאייפון 5S בזמנו), ככה שהמחסור בכפתור בית וכו לא חסרו לי, הכל די היה לי חדש, זה במקרה הזה לדעתי יתרון.

shaulch
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 419
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #22 

Huber כתב:בהחלט מציק העובדה שכאשר הוא כבר מזה את הפנים, הוא עדיין לא נכנס ישר למסך הבית, אלא צריך בכ"ז "לפתוח" אותו עם ההקלקה כלפי מעלה. למה? מודה שבהתחלה חשבתי שאולי ה FECEID פשוט לא עובד כמו שצריך, רק אחרי שקראתי קצת ברשת הבנתי שזה המצב התקין משום מה.

לגבי הרכב, אני פשוט תמיד מפעיל וייז, אין סיבה שלא (גם אם אני מכיר את הדרך בע"פ, אני מקבל עידכונים על תנועה חריגה, משטרה וכו).

למזלי אני עברתי מאנדרואיד (כבר 4-5 דורות שם, מהאייפון 5S בזמנו), ככה שהמחסור בכפתור בית וכו לא חסרו לי, הכל די היה לי חדש, זה במקרה הזה לדעתי יתרון.
...
אכן לא ברור למה . גם לא ברור לי למה בשביל לסגור אפליקציה אני צריך ללחוץ לכמה שניות עד שיופיע x אדום ולא פשוט לסגור אותם עם האצבע למעלה מבלי שיופיע x אדום .

בסהכ אני מרוצה מהטלפון.

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #23 

shaulch מסכים שזה מיותר.
אבל טיפ קטן: אל תסגרו אפליקציות. זה לא חוסך סוללה (זה סתם מיתוס ישן, למעשה פתיחה מחודשת של אפליקציות שאתה משתמש בהן באופן תכוף אחרי שביצעת סגירה מאולצת רק מבזבזת משאבים ועושה בדיוק ההיפך מהרצוי)

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”