בהחלט מציק העובדה שכאשר הוא כבר מזה את הפנים, הוא עדיין לא נכנס ישר למסך הבית, אלא צריך בכ"ז "לפתוח" אותו עם ההקלקה כלפי מעלה. למה? מודה שבהתחלה חשבתי שאולי ה FECEID פשוט לא עובד כמו שצריך, רק אחרי שקראתי קצת ברשת הבנתי שזה המצב התקין משום מה.
לגבי הרכב, אני פשוט תמיד מפעיל וייז, אין סיבה שלא (גם אם אני מכיר את הדרך בע"פ, אני מקבל עידכונים על תנועה חריגה, משטרה וכו).
למזלי אני עברתי מאנדרואיד (כבר 4-5 דורות שם, מהאייפון 5S בזמנו), ככה שהמחסור בכפתור בית וכו לא חסרו לי, הכל די היה לי חדש, זה במקרה הזה לדעתי יתרון.
שרשור תגובות: האייפון X - שבועיים אחרי. לקנות?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73202
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
אכן לא ברור למה . גם לא ברור לי למה בשביל לסגור אפליקציה אני צריך ללחוץ לכמה שניות עד שיופיע x אדום ולא פשוט לסגור אותם עם האצבע למעלה מבלי שיופיע x אדום .Huber כתב:בהחלט מציק העובדה שכאשר הוא כבר מזה את הפנים, הוא עדיין לא נכנס ישר למסך הבית, אלא צריך בכ"ז "לפתוח" אותו עם ההקלקה כלפי מעלה. למה? מודה שבהתחלה חשבתי שאולי ה FECEID פשוט לא עובד כמו שצריך, רק אחרי שקראתי קצת ברשת הבנתי שזה המצב התקין משום מה.
לגבי הרכב, אני פשוט תמיד מפעיל וייז, אין סיבה שלא (גם אם אני מכיר את הדרך בע"פ, אני מקבל עידכונים על תנועה חריגה, משטרה וכו).
למזלי אני עברתי מאנדרואיד (כבר 4-5 דורות שם, מהאייפון 5S בזמנו), ככה שהמחסור בכפתור בית וכו לא חסרו לי, הכל די היה לי חדש, זה במקרה הזה לדעתי יתרון....
בסהכ אני מרוצה מהטלפון.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
shaulch מסכים שזה מיותר.
אבל טיפ קטן: אל תסגרו אפליקציות. זה לא חוסך סוללה (זה סתם מיתוס ישן, למעשה פתיחה מחודשת של אפליקציות שאתה משתמש בהן באופן תכוף אחרי שביצעת סגירה מאולצת רק מבזבזת משאבים ועושה בדיוק ההיפך מהרצוי)
אבל טיפ קטן: אל תסגרו אפליקציות. זה לא חוסך סוללה (זה סתם מיתוס ישן, למעשה פתיחה מחודשת של אפליקציות שאתה משתמש בהן באופן תכוף אחרי שביצעת סגירה מאולצת רק מבזבזת משאבים ועושה בדיוק ההיפך מהרצוי)