שאלה על דלקן
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5373 פעמים
במכונית האחרונה שלי קיבלתי דלקן שונה מכל הדלקנים שהיו לי בעבר. זה מורכב כרגיל עם טבעת סביב תא הדלק. אבל בנוסף, יש להם גם רכיב שמתחבר למחבר הסטנדרטי של הרכב.
הקטע המוזר היה שכשזה לא היה מחובר אז הדלקן עדיין פעל, אבל הרבה פחות טוב... מישהו יודע מה הדבר הזה עושה ואיך זה עובד גם כשזה לא תקוע בתוך המחבר?
הקטע המוזר היה שכשזה לא היה מחובר אז הדלקן עדיין פעל, אבל הרבה פחות טוב... מישהו יודע מה הדבר הזה עושה ואיך זה עובד גם כשזה לא תקוע בתוך המחבר?
לפי דעתי אתה רואה חיבור למד-אוץ (ספידומטר)
ישנה אפשרות (בעיקר משמש חברות עם מספר כלי רכב גדול) להתקין דלקן אוניברסלי המחובר למד-אוץ הרכב. מדובר בהתקן שונה במעט מהתקן דלקן אוניברסלי רגיל אך מבחינת הליך ההתקנה וההצטרפות זהה (בתוספת מחיר זניחה באופן יחסי). חיבור דלקן אוניברסלי למד-אוץ הרכב מאפשר מעקב מדוייק על צריכת הדלק למול גמיעת הקילומטרים ברכב הספציפי או בצי כולו, חישובי עלות תועלת, מעקב נסיעות וכו׳. זכרו לציין בשיחה שלכם מול המוקד את הרצון בבירור על דלקן אוניברסלי קורא מד אוץ.
ישנה אפשרות (בעיקר משמש חברות עם מספר כלי רכב גדול) להתקין דלקן אוניברסלי המחובר למד-אוץ הרכב. מדובר בהתקן שונה במעט מהתקן דלקן אוניברסלי רגיל אך מבחינת הליך ההתקנה וההצטרפות זהה (בתוספת מחיר זניחה באופן יחסי). חיבור דלקן אוניברסלי למד-אוץ הרכב מאפשר מעקב מדוייק על צריכת הדלק למול גמיעת הקילומטרים ברכב הספציפי או בצי כולו, חישובי עלות תועלת, מעקב נסיעות וכו׳. זכרו לציין בשיחה שלכם מול המוקד את הרצון בבירור על דלקן אוניברסלי קורא מד אוץ.
-
oferlaor
- מנהל

אני אחד מבעלי החברה ובוודאות לא ביקשנו שום דבר כזה. אין לנו שום אמצעי ניטור ובוודאי שאיננו מנטרים את הרכב שלי...
·קומפוזיט כתב:לפי דעתי אתה רואה חיבור למד-אוץ (ספידומטר)
ישנה אפשרות (בעיקר משמש חברות עם מספר כלי רכב גדול) להתקין דלקן אוניברסלי המחובר למד-אוץ הרכב. מדובר בהתקן שונה במעט מהתקן דלקן אוניברסלי רגיל אך מבחינת הליך ההתקנה וההצטרפות זהה (בתוספת מחיר זניחה באופן יחסי). חיבור דלקן אוניברסלי למד-אוץ הרכב מאפשר מעקב מדוייק על צריכת הדלק למול גמיעת הקילומטרים ברכב הספציפי או בצי כולו, חישובי עלות תועלת, מעקב נסיעות וכו׳. זכרו לציין בשיחה שלכם מול המוקד את הרצון בבירור על דלקן אוניברסלי קורא מד אוץ....
לפחות תגיד כשאתה מעתיק מאתר ומצטט...
https://www.dalkan.net/he/%D7%93%D7%9C% ... 7%99%D7%9D
·Arie10 כתב:·......
לפחות תגיד כשאתה מעתיק מאתר ומצטט...
https://www.dalkan.net/he/%D7%93%D7%9C% ... 7%99%D7%9D...
מצטער, זה היה נראה לי ברור לפי הנוסח שזה מעותק, אני לא כותב ככה. בפעם הבאה אציין במפורש.
-
oferlaor
- מנהל