דחוף!!! המלצה בקשר לפטיפון
לפי מה החלטת עליי שאני "אדם ללא ניסיון אמיתי" (בפטיפונים)?
איך אתה יודע כמה זמן השרווד שכב במחסן?
אתה עושה כאן הנחות על ימין ועל שמאל, מוסיף התייחסות לגופו של אדם מבלי בעצם לקרוא ולהפנים מה שכתוב כאן - אתה ממשיך כאן לדבר על ג'מיני ולחשוב כאילו אני נגד - אז אם זה המצב - אתה יכול לשחרר את הלחץ - מההסבר שלך כבר הבנתי שג'מיני הוא יותר רציני משרווד.
אם היית קורא באמם אז גם לא היה כואב לך כלום.............
מה זה הניפנופים האלו ב-" ציוד מיקצועי ביותר"? אני מבין שאתה מתרשם עמוקות מהציוד הזה - אבל אתה באמת חושב שמשפטים כאלו עושים רושם על מישהו אחר?
כנ"ל לגבי התרברבויות על " איש מיקצוע בתחום מיזה שנים רבות".
מניסיוני אנשים גדולים באמת ומקצועיים באמת לא מתרברבים על זה - העבודות ופעולות שלהם מדברים בעד עצמם.
אני לא מכיר אותך, אבל משפטים כנ"ל אני שומע בכל חנות של שקם אלקטריק וזה מזמן כבר לא עושה רושם.............
וד"א - הטקניקס ההוא הוא בהחלט אגדי. אבל לא לשוק הביתי. בשוק הזה יש תמיד היו תחליפים יותר טובים (rega, pink, vpi - צריך להמשיך?).
אם כבר טקניקס - אז sp10 מארק 2 או 3..............
אם אתה כזה למכירה - אתה מוזמן ליידע אותי.
איך אתה יודע כמה זמן השרווד שכב במחסן?
אתה עושה כאן הנחות על ימין ועל שמאל, מוסיף התייחסות לגופו של אדם מבלי בעצם לקרוא ולהפנים מה שכתוב כאן - אתה ממשיך כאן לדבר על ג'מיני ולחשוב כאילו אני נגד - אז אם זה המצב - אתה יכול לשחרר את הלחץ - מההסבר שלך כבר הבנתי שג'מיני הוא יותר רציני משרווד.
אם היית קורא באמם אז גם לא היה כואב לך כלום.............
מה זה הניפנופים האלו ב-" ציוד מיקצועי ביותר"? אני מבין שאתה מתרשם עמוקות מהציוד הזה - אבל אתה באמת חושב שמשפטים כאלו עושים רושם על מישהו אחר?
כנ"ל לגבי התרברבויות על " איש מיקצוע בתחום מיזה שנים רבות".
מניסיוני אנשים גדולים באמת ומקצועיים באמת לא מתרברבים על זה - העבודות ופעולות שלהם מדברים בעד עצמם.
אני לא מכיר אותך, אבל משפטים כנ"ל אני שומע בכל חנות של שקם אלקטריק וזה מזמן כבר לא עושה רושם.............
וד"א - הטקניקס ההוא הוא בהחלט אגדי. אבל לא לשוק הביתי. בשוק הזה יש תמיד היו תחליפים יותר טובים (rega, pink, vpi - צריך להמשיך?).
אם כבר טקניקס - אז sp10 מארק 2 או 3..............
אם אתה כזה למכירה - אתה מוזמן ליידע אותי.
נערך לאחרונה על ידי Croc ב 26/07/2005 12:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
מניסיוני ומחוות דעת של עוד כמה שהתנסו - הבדל גדול הוא דווקא בתחום של המכשירים זולים.passanger57 כתב:האם יש הבדל גדול בשמע בין CD לתקליט ואיזה אופן
כדאי להשקיע ?? - בכלל ניתן להשיג תקליטים בארץ !!!...
ז"א - נגן CD של 3000 ש"ח מול פאטיפון של 3000 ש"ח.
כאשר עולים ברמה אז הבדלים נהיים קטנים יותר וזה בעיקר בגלל שאיכות של נגן CD משתפרת והוא מתחיל הישמע יותר ויותר "נורמאלי".
קורה לרבים שיש להם מערכת לא יקרה שמביאים פטיפון לא יקר ומיד מתמקרים לצליל של הפטיפון
ההבדל העיקרי בן נגני ה ה CD ו ה DVD בנושא שמע בן הדגמים הזולים ליקרים הוא לרוב בממיר בדיגיטלי לאנלוגי DAC ולכן ניתן לטעון ולהוכיח שאים מישתמשים ביציאה האופטית או ה SPDF של הנגן וההמרה לאנלוגי מיתבצעת ברסיבר אן הרבה הבדל בן היקר לזול וטיב הממיר ברסיבר הוא הקובע.
דן
דן
מבחינה הגיונית (ומכל בחינה אחרת לדעתי) לא אמור להיות שום הבדל בין מכשירים כאשר משתמשים ביציאה הדיגיטלית (אלה אם כן מדובר על מכשיר שמסוגל לבצע אפסמפלינג בטרנספורט עצמו, מכשירים כאלו די נדירים).ולכן ניתן לטעון ולהוכיח שאים מישתמשים ביציאה האופטית או ה SPDF של הנגן וההמרה לאנלוגי מיתבצעת ברסיבר אן הרבה הבדל בן היקר לזול וטיב הממיר ברסיבר הוא הקובע....
מיכאל .