נטפליקס
ברשותי טלוויזית oledc7 55 כבר שבוע, ויש בעיה שדי מטרידה אותי בנטפליקס.
ניסיתי לראות כמה סדרות והתמונה הייתה באיכות איומה.
כשבדקתי ב info דרך השלט, הופיע לי 15.26 mbps ורזולוציית 2160.
בבדיקת מהירות ב fast.com קיבלתי 40(שזוהי גם המהירות אינטרנט שלי).
קראתי שזו תופעה מוכרת והרבה חווים אותה. האם יש פיתרון לזה?
קניתי בנוסף גם את ה Nvidia Shield. האם צפייה בנטפליקס דרכו ולא דרך אפליקציית הטלוויזיה "תתקן" את הבעיה?
ניסיתי לראות כמה סדרות והתמונה הייתה באיכות איומה.
כשבדקתי ב info דרך השלט, הופיע לי 15.26 mbps ורזולוציית 2160.
בבדיקת מהירות ב fast.com קיבלתי 40(שזוהי גם המהירות אינטרנט שלי).
קראתי שזו תופעה מוכרת והרבה חווים אותה. האם יש פיתרון לזה?
קניתי בנוסף גם את ה Nvidia Shield. האם צפייה בנטפליקס דרכו ולא דרך אפליקציית הטלוויזיה "תתקן" את הבעיה?
@nasdaq
·
בדיוק! אינני מבין גדול בנושא כך שאין לי דרך לתאר את התופעה במושגים מקצועיים. יש המון "רעש" בתמונה וזה נוראי.
ניסיתי סרטים עם dolby vision, בלי, עם hdr רגיל ובכל מצב האיכות נוראית.
יש לציין שכאשר אני מנגן סרט 4k rip דרך השילד מתקבלת תמונה מדהימה כך שזה שולל בעיה בטלוויזיה.
·
בדיוק! אינני מבין גדול בנושא כך שאין לי דרך לתאר את התופעה במושגים מקצועיים. יש המון "רעש" בתמונה וזה נוראי.
ניסיתי סרטים עם dolby vision, בלי, עם hdr רגיל ובכל מצב האיכות נוראית.
יש לציין שכאשר אני מנגן סרט 4k rip דרך השילד מתקבלת תמונה מדהימה כך שזה שולל בעיה בטלוויזיה.
אתה יכול להיות רגוע זו לא בעיה במסך. משום מה מי שהפיק את התכנים האלה בחר שזה יהיה ככה והדרך היחידה להתגבר על זה היא פשוט לא לצפות בהם ולחפש כאלה שבהם התופעה לא קיימת.
נסה את אלה למשל ודווח אם עדיין אתה נתקל בזה:
Girlboss
Disjointed
Pee-wee's big holiday
Better call saul
Naked
Girlboss
Disjointed
Pee-wee's big holiday
Better call saul
Naked
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@Orshaul
לנטפליקס יש הרבה סדרות שנראות גרעיניות. זו לא טעות או תקלה. ככה זה במקור. כמה מהסדרות שהוצעו לך ברשימה למעלה יראו פחות גרעיניות.
לי אישית למשל הדבר לא מציק כלל - להיפך …! יתכן ואתה רגיש במיוחד לתופעה.
בנושא המהירות - תנוח דעתך! זה אכן הביט רייט התקין והסטנדרטי לתכני UHD בנטפליקס
לנטפליקס יש הרבה סדרות שנראות גרעיניות. זו לא טעות או תקלה. ככה זה במקור. כמה מהסדרות שהוצעו לך ברשימה למעלה יראו פחות גרעיניות.
לי אישית למשל הדבר לא מציק כלל - להיפך …! יתכן ואתה רגיש במיוחד לתופעה.
בנושא המהירות - תנוח דעתך! זה אכן הביט רייט התקין והסטנדרטי לתכני UHD בנטפליקס
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
האם לדעתך צפייה בנטפליקס דרך השילד מהווה יתרון על פני צפייה באפליקציית הטלוויזיהnasdaq כתב:אתה יכול להיות רגוע זו לא בעיה במסך. משום מה מי שהפיק את התכנים האלה בחר שזה יהיה ככה והדרך היחידה להתגבר על זה היא פשוט לא לצפות בהם ולחפש כאלה שבהם התופעה לא קיימת.
Girlboss
Disjointed
Pee-wee's big holiday
Better call saul
Naked...
או שזה חיסרון עקב אי תמיכה ב Dolby VIsion בשילד?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@Orshaul
·
זה חסרון כי אין DV.
·
זה חסרון כי אין DV.
זה לא רק בעיית גרעיניות, הבעיה היא בעיקר שבתכני DV, יש בעיה עם התנועה שהיא לא חלקה, ולא משנה באיזו אפשרות מצב תמונה אני משתמש. לעומת זאת בתכני UHD אין שום בעיה והתנועה היא חלקה. כנראה הפורמט עדיין לא עשוי טוב מצד נטפליקס.
חוץ מהעניין הזה האפליקציה של נטפליקס היא אדירה ועובדת מצוין בטלוויזיה.
חוץ מהעניין הזה האפליקציה של נטפליקס היא אדירה ועובדת מצוין בטלוויזיה.
·shay_p כתב:זה לא רק בעיית גרעיניות, הבעיה היא בעיקר שבתכני DV, יש בעיה עם התנועה שהיא לא חלקה, ולא משנה באיזו אפשרות מצב תמונה אני משתמש. לעומת זאת בתכני UHD אין שום בעיה והתנועה היא חלקה. כנראה הפורמט עדיין לא עשוי טוב מצד נטפליקס.
חוץ מהעניין הזה האפליקציה של נטפליקס היא אדירה ועובדת מצוין בטלוויזיה....
זו כן בעיה של גרעיניות. אין שום קשר לתנועה לא חלקה וככה עשו את התכנים ( MARVEL למשל) האלה במקור - עם גרעיניות. יש המון תכני DV בנטפליקס והבאתי דוגמאות למעלה שנראית מדהים וחלק וללא טיפת גרעיניות ועם תנועה חלקה כמו משי.
היום הורדתי אפליקציה של דולבי(תמצא אותה רק אם תשנה את הregion של הטלוויזיה לארהב) יש שם יש מגוון רחב של סרטונים עם DV ואטמוס ובאמת אפשר לראות מה היכולות של DV באפליקציה הזו.shay_p כתב:זה לא רק בעיית גרעיניות, הבעיה היא בעיקר שבתכני DV, יש בעיה עם התנועה שהיא לא חלקה, ולא משנה באיזו אפשרות מצב תמונה אני משתמש. לעומת זאת בתכני UHD אין שום בעיה והתנועה היא חלקה. כנראה הפורמט עדיין לא עשוי טוב מצד נטפליקס.
חוץ מהעניין הזה האפליקציה של נטפליקס היא אדירה ועובדת מצוין בטלוויזיה....
לא לקחת את הDV בנטפליקס כמדד בשום צורה שהיא.
·יש סיבה להזרמה בביט רייט נמוך? בגלל חיבור אינטרנט?Alon_Solo כתב:אל תשכח שנטפליקס מזרימה בbitrate נמוך ביחס לרפרנס שאתה לוקח. אחרי כל הדחיסה שהתוכן של נטפליקס עובר בהשוואה לרפרנס אפשר להבין את פערי האיכות הנראים לעין....
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
אני צופה בנוטפליקס באמצעות TV סמסונג 7000. איכות תמונה מעולה . בכול הסרטים. והתוכניות . התפריט בעיברית . יש לי גם ממיר ROKU מארה"ב . ותפריט שם באנגלית . ויש שם אפשרות כאשר בוחרים סרט . רואים תקציר קטן (בקרוב) . מה שאין בTV רואים רק את תקציר הסרט בעיברית כתוב.
אני מעדיף ליצפות באמצעות הממיר . כי איכות התמונה היא מעולה + וגם הצליל היקפי ויותר נעים לאוזן במערכת הסטראו שלי
השאלה אם אפשר לגייר את הממיר . שהתפריט יהייה גם בעיברית . סרטים אני רואה עם תרגום בעיברית . שלחתי E.M. לחברה בארה"ב . ניראה מה יענו
זה ההמיר שקניתי
https://www.amazon.com/gp/product/B075X ... UTF8&psc=1
אני מעדיף ליצפות באמצעות הממיר . כי איכות התמונה היא מעולה + וגם הצליל היקפי ויותר נעים לאוזן במערכת הסטראו שלי
השאלה אם אפשר לגייר את הממיר . שהתפריט יהייה גם בעיברית . סרטים אני רואה עם תרגום בעיברית . שלחתי E.M. לחברה בארה"ב . ניראה מה יענו
זה ההמיר שקניתי
https://www.amazon.com/gp/product/B075X ... UTF8&psc=1
רק הטכנאי קרמר